Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

15.892 beoordelingen - Powered by TNS

Altijd vriendelijk er is niets te veel en je kunt er altijd met vragen terecht, ook al blijkt er niets aan de hand te zijn,nemen ze de tijd voor om het nog 'n keer uit te leggen

Mirjam van Zon (Tilburg )
04-12-2019

Na even zoeken naar een vrije parkeerplaats in de directe nabijheid, ontvangst in ontspannen sfeer door ter zake kundige medewerker die helder uitlegt wat en hoe alles in zijn werk gaat, incl. koffie.

dhr. A.R. Hartmann (Dordrecht)
04-12-2019

Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Heel welkom gevoel bij binnenkomst en aflevering werd door als bijzonder ervaren. Top

Fam. Roos (Den Haag)
04-12-2019

De ervaring

Guillilmus (Theeuwes)
03-12-2019

Omdat voor,tijdens en na een onderhoudsbeurt, door ons goede zorg voor onderhoudskwaliteit en prettige communicatie wordt ervaren!

Jan Janssen (Kaatsheuvel)
03-12-2019

Erg vriendelijk personeel en daar bedoel ik iedereen mee ook enorm behulpzaam ja het is erg prettig om naar hun toe te gaan altijd fijn en heel gezellig.

J.P.G.M.(Johan) Kokx (Baarle-Nassau)
03-12-2019

Service achteruit gegaan. Reparatie wordt niet de eerste keer goed uitgevoerd. Prijsverhoging in twee jaar van meer dan 37%.

Mw. Lenssen
03-12-2019

goede service, vriendelijk personeel, altijd beschikbaar

Dhr. HJ Rowaan (dordrecht)
03-12-2019

Wordt er altijd vriendelijk en netjes geholpen. Als er extra kosten aan mijn auto zijn of meer dan verwacht wordt daar altijd netjes over gebeld met de vraag of ik er toestemming voor geef dat dan te laten maken.

M. Broersma
03-12-2019

Goede service

Eric Uitendaal (Beverwijk)
03-12-2019

Wanneer men van plan is daar een auto te komen nieuw of tweede hands krijgt men een goed advies wat het beste is voor je. Men neemt er ook de tijd ervoor. Bij een onderhoudsbeurt krijgt men ook vrijblijvend advies als er iets extra´s gedaan kan worden. Service is uitstekend.

Mevrouw Reeuwijk
03-12-2019

Ik woon in Uithoorn en nadat de garage in Amstelveen werd gesloten is Hoofddorp de beste optie voor mij. Ook met openbaar vervoer was dat voor mij de beste optie ingeval er geen vervangende auto beschikbaar zou zijn.De overstap naar Louwman Hoofddorp is mij goed bevallen. De service die Amstelveen gaf heb ik teruggevonden in Hoofddorp.

Dhr. van Gorkom (Uithoorn)
03-12-2019

Alles klopt altijd.

Rolf de Zwart (Hoofddorp)
03-12-2019

Wij vinden het personeel, verkopend en repareren, vakkundig, meedenkend en uiterst vriendelijk.

Surinder Sandhu (1788xa Julianadorp)
03-12-2019

Men is correct, vriendelijk en houdt zich altijd aan de afspraken.Nog nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Dhr. E. Jansen (Purmerend)
03-12-2019

Zeer tevreden, vriendelijk personeel, service gericht

Mevr. J.W.F. ten Voorde
03-12-2019

Kundige en vriendelijke medewerkers

C.stegers
03-12-2019

I received excellent service from the Toyota dealer that helped me. He was very thorough and clearly explained everything to me and even after I received my car he is still open to help with questions or concerns I might have. I would recommend Toyota Haarlem to anyone.

Dedre Buys (Haarlem )
03-12-2019

Onpersoonlijke receptie die geen enkele vorm van gezelligheid en/of welkom uitstraalt.

P Veraa (Oisterwijk)
27-11-2019

Vriendelijke ontvangst

A de laat (Oosterhout )
27-11-2019

Personeel werkplaatsreceptie is erg vriendelijk en bovenal zeer servicegericht. Denken mee met de klant.

M. Esteve (Nieuwerkerk)
27-11-2019

Prima service, goede koffie, mooie showroom, veel occasions, kom ik nog eens voor terug.

Wim Segeren (Made)
27-11-2019

Goede garage. Goede service.

JW.BROUWER. (BREDA)
27-11-2019

Al die jaren dat ik Toyota rij ben ik zeer tevreden over alles.

Piet van Spaandonk (Bevrijdingstraat 34 4641 BJ Ossendrecht)
27-11-2019

De afspraak loopt altijd op tijd als je iets vraagt er is nooit iets te veel.Goede service en altijd een goede relatie met de werkplaats receptie.

J.Assenberg van Eijsden (Rozenburg)
27-11-2019

een dealer met aandacht voor de klant, één waar je geen nummer bent.

Yvonne Immerzeel (Zwijndrecht)
27-11-2019

Zeer vriendelijk, denken mee en komen de gemaakte afspraken na. Ik bracht de auto voor een service beurt/keuring en een week later zou de airbag moeten worden vervangen. Men heeft dit toen gelijk gedaan en wist ook nog op het afgesproken tijdstip klaar te zijn. Ook de van te voren opgegeven prijs was niet overschreden. Ik ben echt zeer tevreden.

L. de Jong (Dordrecht)
27-11-2019

Mooi nieuw gebouw waar het prettig werken is, dat zie je aan het personeel. Werkelijk allervriendelijkst behandeld.

Hilly Versprille (Rotterdam)
27-11-2019

Sinds de verhuizing naar Rotterdam is de service erg achteruit gegaan. Personeel aan de telefoon om een afspraak te maken heeft geen verstand van zaken. Afspraken lopen mis, wachttijd aan de balie is onnodig lang.

X
27-11-2019

prettige, zakelijke ontvangst

Arend van Vliet (Den Haag)
27-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.