9,0
16.930 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.930 beoordelingen - Powered by TNS

Een prettige garage waar het gevoel goed bij is.

J. Custers ('s-Gravendeel)
10-09-2020

Ook met mijn Toyota RAV - 4 uit het jaar 2004 word ik altijd zeer goed geholpen en sta bijna nooit stil door problemen met mijn auto.

Cor van den Berg (Ridderkerk)
10-09-2020

Nieuw pand, rustige sfeer en zeer servicegericht naar de 'wachtende klanten'. Tijdsafspraken (hoe lang) kloppen vrijwel altijd.

P.A. van der Linden (Barendrecht)
10-09-2020

Het personeel is vriendelijk. De service is goed. De uitleg is altijd duidelijk. Wij zijn gewoon dik tevreden.

P Voogd
10-09-2020

Goede en vriendelijke service.

Jan van Haal
10-09-2020

Prima service, altijd goed geholpen.

Peter de Groot (Heemskerk)
10-09-2020

Goede service en fijn geholpen.

P.Bloemendal (Heemstede)
10-09-2020

Ben zeer tevreden over de garage en de balie medewerksters. Ben niet te spreken over de verkoop afdeling. Had een afspraak op 31-8-2020 om 08:00 voor een APK en een onderhoudsbeurt. Had voor 08:00 VIP kaartje gehad van Toyota via de mail voor een demonstratie van de nieuwe Yaris. De verkoper was er nog niet of ik even wilde wachten. Na een half uur was er nog geen verkoper we zijn toen maar weg gegaan. Dit is niet wat ik verwacht van een VIP behandeling. Er is wel een een excuus gemaakt door de balie medewerker. Later op de dag mijn Aygo opgehaald, niemand had het nog over de VIP behandeling, daar gaat de tweede kans voor Toyota. De volgende dag gebeld door de verkoper hij vroeg hoe ik het filmpje vond die hij had gestuurd via de mail en of ik misschien een keer langs wilde komen. Heb tegen hem gezegd dat ik op 31-08-2020 al was geweest en 30min. heb zitten wachten op hem. Mensen van Toyota: misschien toch meer communiceren met elkaar zeker als je een verwachtingspatroon wekt bij de klanten. Hoe dan ook het gevolg is dat we nu ook hebben besloten om naar andere nieuwe auto's te gaan kijken.Ik hoop dat jullie er wat van kan leren. PS ik blijf Toyota een goed merk vinden en over de garage ben ik ook tevreden.

Willem Overdam
10-09-2020

Vol vertrouwen op 7 juli 2017 een Toyota C-HR gekocht. Nu, bij een 30000 KM beurt, verzocht om de beloofde gratis update van het navigatiesysteem uit te voeren. Volgens de garage was ik echter over tijd. We hebben het dan over een paar weken!! Daar komt ook nog bij dat mijn afspraak op 6 april was. Ruim op tijd. Echter door de corona en mijn verhoogde risico (79 jaar met longaantasting door asbest) hebben we de beurt even uitgesteld. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt voor 31 augustus. Als ik daar de wachttijd tussen bellen en afspraak vanaf trek, blijven er maar een paar weken over dat ik te laat ben. Op mijn verzoek zouden ze nog even kijken wat ze voor mij konden betekenen.Echter nog niets gehoord. Voor Toyota, die de veiligheid zo hoog in het vaandel heeft staan, is er blijkbaar geen ruimte voor mensen die ook bezorgd zijn voor hun veiligheid. Tenzij men, tegen de afspraak in, de portemonnaie trekt. Ik ben nu toch wel heel anders over Toyota gaan denken. Ik hoor graag nog van u. (Op 4 september heb ik ook al een vragenlijst ingevuld)

JMM Tesselaar (Uithoorn)
10-09-2020

Er wordt direct met het onderhoud begonnen. Alle voorzieningen, zoals koffie etc., zijn aanwezig om te kunnen wachten tot het onderhoud gereed is.

C.F. de Bos (Den Helder)
10-09-2020

Goede ervaringen. Vriendelijk en kundig personeel. Krijg goede adviezen bij mankementen of onderhoud van de auto.

Mw. v.d. Berg (Purmerend )
10-09-2020

Prima service en vriendelijk personeel die met je meedenkt.

R Koenders
10-09-2020

Prettige garage. Klantgericht en vriendelijk personeel. Mooie wachtruimte.

Lottie Hage (Amsterdam)
10-09-2020

Omdat ik daar voor het eerst kwam. Ik was klant in Bovenkerk, vroeger Compier.

Bert Visser
10-09-2020

Altijd goede ontvangst en afhandeling, en deze keer vervangend vervoer ook probleemloos.

Mw. M.H. van der Boon (Soest)
10-09-2020

Het cijfer heeft te maken met het kwijtraken van mijn antenne, is overigens wel netjes opgelost.

Henk Tuithof (Hoogland)
10-09-2020

Vriendelijk en adequaat.

W.M.H.Janssen (Elst)
10-09-2020

Zeer prettige dealer, mooi en schoon pand, erg vriendelijke medewerkers, niet al te gek met reparaties, kundige vakmensen. Gewoon prettig om je auto daar achter te laten.

Maarten Hendriksen (Duiven)
10-09-2020

De werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd uitgevoerd en ben daarna gebeld dat de auto klaar stond.

Henk (Sappemeer )
10-09-2020

Wij komen al 45 jaar bij de Toyota dealer in Bergen op Zoom (voorheen Wierikx) naar alle tevredenheid.

Ad Bosters (Nieuw Vossemeer)
10-09-2020

Alle mensen, werkplaats, verkopers en baliepersoneel altijd correct.

hp. Welp (Heemskerk)
10-09-2020

Prettig ontvangen en de onderhandelingen in prima sfeer gevoerd.

Kees van Hoof (Den Haag)
10-09-2020

Was 10 geweest, alleen jammer, geen bosje bloemen of flesje wijn bij nieuwe auto. Dat ben ik gewend als je nieuwe auto koopt.

Smetsers r (Tilburg)
10-09-2020

Ben zeer tevreden over de behandeling, contact en kennis.

Dhr. M. Ouadghiri
10-09-2020

Zeer deskundig geholpen, goede adviezen ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld wielen en bekleding.

Dhr.J.A Smits (Zoetermeer)
10-09-2020

Oprecht vriendelijk en kundig personeel die luisteren wat je wensen op het gebied van je auto zijn.

Mevr. van der Meer
10-09-2020

Klantgericht, vriendelijk.

Mevr. W.Riemersma (Groningen )
10-09-2020

Heb te weinig contact gehad voor een juist oordeel. Voor zover geen klachten.

Spitters jan (Berkel enschot)
07-09-2020

Goede service, vriendelijk ,meedenkend ,duidelijk afspraken ,respectvol behandeld.

ROBERT ODWYER (HAARLEM)
07-09-2020

Alles goed.

dijkema (groningen)
07-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.