9,0
18.628 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.628 beoordelingen - Powered by TNS

G. W
02-11-2021

Goed service

Toyota eigenaar
02-11-2021

Open communicatie Fijne mensen om mee te communiceren. Ze lopen niet te pushen wat er volgens hun allemaal moet gebeuren maar geven jou de keuze wat allemaal mogelijk is en welke kosten daar aan hangen.

G. Schuurman
02-11-2021

Prijs klein onderhoud te duur en communicatie van telefoongesprek naar werkorder slecht. Vriendelijkheid kost geen geld en daar mankeert het niet aan bij Louwman Zuid-Oost. Tarief klein onderhoud prijzig, communicatie telefonische afspraak naar werkorder matig. Foutmelding nieuwe bandenspanningscensoren was eerder niet mogelijk (immitatie werd verondersteld als oorzaak) maar bleek nu verholpen. DAB uitvoering radio was onderdeel aankoop (Style uitvoering) maar werkt niet e kan ook niet in woorzien worden.

E.J. O
28-10-2021

Prima service

Toyota eigenaar
28-10-2021

Prettige garage. Kom er al jaren ,ze maken er altijd weer een feestje van bij het afhalen van je nieuwe auto.

H.W. Groen
28-10-2021

Men werkt zoals het hoort. Ontvangst op die juiste manier: vriendelijk, toegankelijk en accuraat.

D.J. V
27-10-2021

onderhoud Mijn auto kwam voor de eerste keer bij deze garage. Ik werd prima geholpen en alles verliep naar wens.

H.J. R
27-10-2021

Jammer dat je voor een leenfiets moet betalen, anders 5 sterren

Toyota eigenaar
26-10-2021

Aanrader: Een vriendelijke en vak bekwame Dealer. Een aan rader.

F.J. D
26-10-2021

Hele goede service, ik ben een zeer tevreden Toyota rijdster!

Toyota eigenaar
22-10-2021

Een zeer te vreden klant Fijne behandeling zeer vriendelijke mensen en een fijne dealer

F.R. V
21-10-2021

Top zaak Altijd goede service

J.M. W
21-10-2021

Toyota eigenaar
21-10-2021

Betrouwbaar Ik ken geen garage die zo betrouwbaar is en daarom ben ik al meer 40jaar klant van Toyota.

W. V
21-10-2021

Betrouwbaar en betrokken Al 10 jaar lang zeer betrokken en betrouwbare adviezen. Altijd professionele service. Ik blijf altijd wachten tijdens servicebeurten door de prettige sfeer in de wachtruimte, meerdere tijdschriften en de koffie met vaak wat lekkers erbij. Top dealer!

Monique de Graaf
21-10-2021

Deskundig en goed advies Zowel tijdens het oriënteren en daarna het verkoopgesprek zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen, dit heeft mij tot aankoop geleid.

Toyota eigenaar
21-10-2021

Goede service Ze doen hun best om oplossingen te vinden top

F.C.W.M. P
21-10-2021

Geen creditcard betaling mogelijk Service is prima echter is het besluit om geen creditcard betalingen mogelijk te maken erg jammer.

Toyota eigenaar
18-10-2021

Een goede service en betrouwbaarheid Ik ben heel erg te vreden van de service en de klant vriendelijkheid van de verkoper,

H.M. De
16-10-2021

Perfecte ervaring Met de uitgebreide hulp en goede informatie een droomauto kunnen uitzoeken en aanschaffen. Prachtige wagen en van bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden. Tevens daadwerkelijk levering leuk aangepakt en gaf echt een speciaal gevoel.

I. G
15-10-2021

Klant gericht geholpen De sevice en de informatie was goed, de koffie en chocolade melk was lekker en iedereen was vriendelijk.

Toyota eigenaar
14-10-2021

UItstekend

W.P.J. Dekker
14-10-2021

Eerlijk verhaal Met verkoper Niel een eerlijk verhaal gehad over de mogelijkheden om tot een deal te komen. Goede inruilprijs en snel een deal gemaakt!

Toyota eigenaar
14-10-2021

Goede service

Toyota eigenaar
13-10-2021

Professioneel, vriendelijk en servicegericht bedrijf Mijn complimenten. De combinatie van ‘het product’ en het vakmanschap van ‘t Louman personeel hebben zowel mij als mijn partner een tevreden eigenaar gemaakt van onze nieuwe Toyota’s

E. Overweel
12-10-2021

Nieuwe klant Ik ben een nieuwe klant van Toyota en aangenaam verrast. De dienstverlening is beter dan ik tot nu toe gewend was.

J.H. Mannessen
11-10-2021

prima service! het halen en brengen van de auto is top!

J.C. Dekker
08-10-2021

Goede service

Toyota eigenaar
08-10-2021

Top service Al vanaf 1990 klant bij deze garage en nog steeds dik tevreden.

Toyota eigenaar
08-10-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.