9,0
19.451 beoordelingen
toyota-corolla-cross-exterieur-driekwart-rechtsvoor-wit-1140x380a.jpg

Nieuwe Corolla Cross

Hybride elektrisch

Geniet van de reis

v.a. € 37.995,-

Disclaimer
  • Verbruik HYBRIDE vanaf 5,1 l/100 km

  • CO2 HYBRIDE vanaf 114 g/km

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

De compleet nieuwe Toyota Corolla Cross is helemaal klaar voor nu en voor de toekomst. Want dit is de nieuwe generatie SUV voor de nieuwe generatie. Voor iedereen die maximaal wil genieten van een auto met een minimale impact op de wereld om zich heen.

Voor het avontuurlijke gezin

De Corolla Cross biedt voor elk wat wils. Als robuuste en gebruiksvriendelijke SUV is het echt de ideale gezinsauto. Perfect voor de drukte van alledag. Of de rit nu naar school gaat of dat u s ‘avonds uw dochter en vriendinnen ophaalt en thuis brengt. U bent altijd comfortabel, duurzaam, veilig en met heel veel plezier onderwe

toyota-corolla-cross-exterieur-driekwart-achter-klep-open-wit.jpg
Voor uw meest kostbare lading

Er is maar weinig zo onvoorspelbaar als een gezin. Gelukkig is de Corolla Cross op alles voorbereid. Met deze auto kunt u weer vele jaren vooruit.

Toekomstbestendige technologie

Plannen voor een lange rit? Chauffeur voor de kinderen? De Corolla Cross zit vol geavanceerde technologie om u onderweg te assisteren. Zo helpt de auto elke rit extra comfortabel en veilig te maken.

toyota-corolla-cross-interieur-dashboard-multimedia.jpg
Alles onder controle

Op de Corolla Cross met zijn hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie kunt u bouwen, wat uw bestemming ook is. Veilig en prettig achter het stuur van een auto die het beste van twee werelden in zich heeft.

Nu maximaal inruilvoordeel! Doe nu de kentekencheck.

Wat kunt u verwachten?
  • Direct uw inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

Documentatie

Ontdek meer over de Corolla Cross op toyota.nl