9,0
16.693 beoordelingen
Ideal_betaling.jpg

iDeal betaling bij Louwman

Betaal veilig en eenvoudig uw factuur via iDeal

Vind uw vestiging en betaal via de iDeal link

Uw factuur betalen via iDeal

Met iDeal betaalt u eenvoudig online uw auto- of werkplaatsfactuur. Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig:

Vervolgens kunt u via de contactpagina van de betreffende vestiging de iDeal omgeving openen:

  1. Selecteer uw vestiging in het vestigingsoverzicht
  2. Klik op 'betalen met iDeal'
  3. Volg de betaalinstructies

>Klik hier om een vestiging te selecteren


Alternatieve betaalmogelijkheden

Bankoverschrijving
Betaalt u liever per bankoverschrijving? Dan is het goed om te weten dat alle benodigde gegevens op de factuur staan. Het rekeningnummer en factuurnummer vindt u bovenaan de factuur.

De betaling van een auto per bankoverschrijving is mogelijk tot uiterlijk twee dagen vóór aflevering. Het bedrag voor onderhoud of reparaties kunt u voldoen na het werkplaatsbezoek.

Betalen met pin

Zowel werkplaatsfacturen als de factuur van uw nieuwe auto kunt u per pin betalen. Wanneer uw auto voor onderhoud of reparaties in de werkplaats is geweest, kunt u de pinbetaling voldoen bij het ophalen van uw auto. Bij aanschaf van een nieuwe auto kunt u de pinbetaling tijdens de aflevering voldoen.

Gaat het om een groter bedrag? Dan is het belangrijk de limiet eenmalig te verhogen. Dit regelt u bij de meeste banken eenvoudig online. Let er hierbij op dat u de paslimiet verhoogt en niet de limiet van de bankieren-app zelf.

Contante betaling

Een contante betaling is ook mogelijk, zowel bij uw werkplaatsfactuur als bij het ophalen van uw nieuwe auto. Houd er hierbij wel rekening mee dat bedragen van € 10.000,- en hoger gemeld dienen te worden bij de belastingdienst.

Heeft u een vraag betreffende de betaling van uw werkplaats- of autofactuur? Neem dan contact op met de betreffende vestiging. Onze collega's helpen u graag verder!