9,0
19.451 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.451 beoordelingen

Altijd netjes en vriendelijk Al 40 vertrouwd dealer met de Toyota's die ik rijdt

Toyota eigenaar
03-12-2022

Goede service, moeilijk afspraak maken Service en vriendelijkheid van de dealer is prima. Het centrale aanmeldpunt van Louwman voor het maken van afspraken bij een dealer is waardeloos.

Toyota eigenaar
02-12-2022

Uitstekende service Duidelijke en zeer klantvriendelijke behandeling.

J.P.M. V
02-12-2022

geweldige service heerlijk bedrijf voorbeeldige garagegeweldige service en prima personeel

Toyota eigenaar
02-12-2022

Uitstekende service Ik ben zeer tevreden over de geboden service. Het personeel was zeer voorkomend en vriendelijk.

G.G. Toyota Prius-plug-in eigenaar.
01-12-2022

Deze dealer weet goed wat klanten belangrijk vinden Ik ben heel tevreden over de service en de klantvriendelijke benadering

Berijder Toyota
01-12-2022

Gewoon goed Al 12 jaar auto perfect onderhouden. Nog nooit pech onderweg gehad. Deskundig en vriendelijk personeel. Mooi pand.

P. de Wit
01-12-2022

Laagdrempelig, klantvriendelijke garage. Een klantvriendelijke garage, waar en nog de tijd voor je nemen. En opstaan voor vragen

H.C. Stads
01-12-2022

Goede service Service was goed maar kan beter,personeel was vriendelijk

Toyota eigenaar
01-12-2022

Prima zaak Tevreden neem veel tijd.

M.J.A.A. B
01-12-2022

eerlijk en meedenkend Er konden goede afspraken worden gemaakt. Eerlijke verkoper, kundig ook.

R. vd Pas
30-11-2022

Goede service Een goede garage met nette service. Bij zowel aankoop als onderhoud wordt je hier hoed geholpen. Ik rij er graag voor van Heerhugowaard naar Schagen.

P. B
29-11-2022

Toyota eigenaar
29-11-2022

Prettige sfeer Altijd goed geholpen en goede service.

R.W. v Enkhuizen
25-11-2022

Zeer goede service en Vriendelijkheid. Zeer goede service en vriendelijkheid.

L.A. B
25-11-2022

Yaris cross Zojuist Yaris cross afgeleverd begin November 2022. Zeer tevreden over aflevering, Geen punten van kritiek, niet op de aflevering en evenmin op de auto. Rij voor het eerst hybride, rijdt fantastisch.

G. S
25-11-2022

Goed advies Persoonlijk , goed advies .

B. S
25-11-2022

Prima service Aardige werknemers goede service

Toyota eigenaar
24-11-2022

Top dealer Een garage om aan te bevelen. Vriendelijk en kundig personeel. Ben een blije Toyota rijder, mijn C-HR hybride bevalt fantastisch !

Wim
23-11-2022

Goede service Prima dealer en garage voor onderhoud. Goede service en fijne mensen.

S.U.W
22-11-2022

Goede service , volgens afsraak Mijn eerste afspraak bij Louman Tilburg voor onderhoud Toyota Auris verliep precies zoals afgesproken

Toyota eigenaar
22-11-2022

Uitstekende service Ik kon tijdens het onderhoud naar huis met OV. In de middag kon ik de wagen ophalen.

Toyota eigenaar
21-11-2022

Goede Service altijd Zeer Klantvriendelijke zaak.

A.K. B
20-11-2022

Nieuwe auto Wanneer je een auto koop word je als een vorst ontvangen, bij aflevering worden alle functies goed en duidelijk uitgelegd, maar zodra je de showroom uitrijdt met een auto van ruim 30.000 euro waar nog een witte kentekenplaat aan ontbreekt hoor of zie je niks meer van de garage. Uiteindelijk zelf maar een plaat gekocht (online) en die was na 1 dag in huis. Jammer dat een bedrijf zich zo laat kennen

Toyota eigenaar
20-11-2022

Produkt Ben overtuigd van de kwaliteit van Toyota en wilde daarom ook geen proefrit maken voor mij niet nodig.

R.C.J.M. V
18-11-2022

fantastisch fijne auto die Yaris cross hybride. wij hebben een Yaris cross hybride gekocht bij Louwman Purmerend en zijn daar fantastisch geholpen, goede uitleg en goede service.

J.T. Broodbakker
18-11-2022

Naar alle tevredenheid. Keurig ontvangen en alles netjes afgehandeld. Gratis leenfiets stond gereed.

Marcel Kroon
17-11-2022

Louwman Heemskerk werkelijk top Wederom fantastisch geholpen en begeleid door de medewerkers. Hier voel je je als klant echt gewaardeerd

De Wit Toon
17-11-2022

Topservice Na allerlei wijzigingen binnen Toyota moest ik voor de 2e keer op zoek naar een garage. Ik had geen betere keus kunnen maken dan voor de firmaBeukers te 's-Gravezande. Klantvriendelijkheid en service staan duidelijk hoog in hun vaandel. Absoluut top bedrijf.

Toyota eigenaar
17-11-2022

Altijd een leuke sfeer . Ik koop bijna elk jaar een nieuwe Toyota bij Louwman in Purmerend. In al die jaren werd ik altijd zeer prettig en professioneel geholpen. Mijn laatste aanwinst is de corolla cross ,een fantastische auto.

Harold W Groen
17-11-2022