9,0
18.546 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.546 beoordelingen - Powered by TNS

Flexibele instelling Zeer flexibele instelling om de spoed reparatie/controle na mijn startproblemen agv een lege accu, te combineren met reeds eerder geplande servicebeurt die een week later zou plaatsvinden. Prima geholpen en conform de vooraf gemaakte afspraken.

G.J. de H.
11-11-2021

Goede gelukte afspraak Alles gedaan wat moest. Zowel financieel als praktisch tevreden.

J. E
11-11-2021

Ze snappen dat ze jou als klant nodig hebben en dat wordt erg gewaardeerd. Als je voor het eerst de showroom in loopt in je werk klofje wordt je serieus genomen ,en niet met de nek aangekeken.

Aannemersbedrijf Maister
11-11-2021

Klantenservice Als de werkplaats niet bereikbaar is, word je doorgeschakeld naar een algemeen nummer. Hier verstrekken ze verkeerde info. Uiteindelijk is bij de balie hierin tegemoet gekomen wat erg netjes was, maar beter nog maar een keer bellen als je wordt doorgeschakeld.

Sandra
09-11-2021

Prima service Ik ben erg tevreden over de service en vriendelijkheid

Toyota eigenaar
09-11-2021

Aardig en duidelijk, Aardige mensen, duidelijk, vaste prijzen, tenzij nog iets vinden natuurlijk.Kopje koffie is altijd fijn. Mooi bedrijf.

H.C. R
08-11-2021

DE AUTO zonder problemen. Ik rijd reeds 40 jaar in Toyota. De auto waarin ik nu rijd is een Yaris hybride. Dit is mijn 12de Toyota. Ik heb een goed contact met Louwman Groningen, zowel verkoper , als afdeling onderhoud. Ik heb nooit pech met mijn auto,s ondervonden. Dat geeft een goed en veilig gevoel als je onderweg bent met een TOYOTA.

Toyota eigenaar
04-11-2021

Goede service Zeer tevreden over het ontvangst en afhandeling van de onderhouds afspraak

Toyota eigenaar
04-11-2021

Goede servies Ik ben erg te vreden over de servies van mijn auto heb geen klagen

B.E. V d linden
04-11-2021

Goed service Zeer tevreden

Toyota eigenaar
04-11-2021

Goede service

Toyota eigenaar
04-11-2021

Uitstekende service. Ik ben erg tevreden over de service, vriendelijkheid en duidelijkheid. Vooraf heldere uitleg, tussentijds even contact ivm vraag over klein mankement, kosten kloppen en auto klaar op beloofde tijdstip. Zoals het hoort, maar zolang als ik hier kom is dit ook de standaard bij Louwman Purmerend.

H. Hildering
04-11-2021

Prima service Service van een hoger niveau dan ik vooraf verwachtte

Roland Hermes
04-11-2021

Goed geholpen We zijn al jaren klant en werden weer perfect geholpen

R.vdM
04-11-2021

Toyota eigenaar
03-11-2021

G. W
02-11-2021

Open communicatie Fijne mensen om mee te communiceren. Ze lopen niet te pushen wat er volgens hun allemaal moet gebeuren maar geven jou de keuze wat allemaal mogelijk is en welke kosten daar aan hangen.

G. Schuurman
02-11-2021

Prijs klein onderhoud te duur en communicatie van telefoongesprek naar werkorder slecht. Vriendelijkheid kost geen geld en daar mankeert het niet aan bij Louwman Zuid-Oost. Tarief klein onderhoud prijzig, communicatie telefonische afspraak naar werkorder matig. Foutmelding nieuwe bandenspanningscensoren was eerder niet mogelijk (immitatie werd verondersteld als oorzaak) maar bleek nu verholpen. DAB uitvoering radio was onderdeel aankoop (Style uitvoering) maar werkt niet e kan ook niet in woorzien worden.

E.J. O
28-10-2021

Prima service

Toyota eigenaar
28-10-2021

Prettige garage. Kom er al jaren ,ze maken er altijd weer een feestje van bij het afhalen van je nieuwe auto.

H.W. Groen
28-10-2021

Men werkt zoals het hoort. Ontvangst op die juiste manier: vriendelijk, toegankelijk en accuraat.

D.J. V
27-10-2021

Jammer dat je voor een leenfiets moet betalen, anders 5 sterren

Toyota eigenaar
26-10-2021

Aanrader: Een vriendelijke en vak bekwame Dealer. Een aan rader.

F.J. D
26-10-2021

Hele goede service, ik ben een zeer tevreden Toyota rijdster!

Toyota eigenaar
22-10-2021

Toyota eigenaar
21-10-2021

Betrouwbaar en betrokken Al 10 jaar lang zeer betrokken en betrouwbare adviezen. Altijd professionele service. Ik blijf altijd wachten tijdens servicebeurten door de prettige sfeer in de wachtruimte, meerdere tijdschriften en de koffie met vaak wat lekkers erbij. Top dealer!

Monique de Graaf
21-10-2021

Deskundig en goed advies Zowel tijdens het oriënteren en daarna het verkoopgesprek zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen, dit heeft mij tot aankoop geleid.

Toyota eigenaar
21-10-2021

Goede service Ze doen hun best om oplossingen te vinden top

F.C.W.M. P
21-10-2021

Een goede service en betrouwbaarheid Ik ben heel erg te vreden van de service en de klant vriendelijkheid van de verkoper,

H.M. De
16-10-2021

Perfecte ervaring Met de uitgebreide hulp en goede informatie een droomauto kunnen uitzoeken en aanschaffen. Prachtige wagen en van bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden. Tevens daadwerkelijk levering leuk aangepakt en gaf echt een speciaal gevoel.

I. G
15-10-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.