9,0
18.879 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.879 beoordelingen - Powered by TNS

Tevreden over service en bediening.

louis de vos (bergen op zoom)
18-05-2021

Goede garage, goede service.

Mevr Smidt (Slootdorp)
18-05-2021

Ben al meer dan 15 jaar trouw aan Louwman Westpoort. Denken altijd mee als het een keer tegenzit met reparaties en de kosten. Ze doen dan erg hun best om het financiële plaatje zodanig te maken dat dit in verhouding ligt met de leeftijd van mijn Yaris (2004). Ik waardeer dit zeer en vind het fijn en vertrouwd als ik de auto weer ophaal, wetende dat ie met passie en door professionele mensen is onderhouden. En ja weer lekker schoon van binnen. Helemaal top van Louwman Westpoort!

Dhr.S.Bakker (Badhoevedorp)
18-05-2021

Zeer prettig, vakkundig en behulpzaam personeel.

Mevr Evertzen
18-05-2021

Na schadeherstel is de auto 4 keer terug geweest voordat het probleem was opgelost.

A speelman (Zuidland)
18-05-2021

Alles volgens afspraak gedaan, maar uitleg over extra werk was erg vaag en technisch niet goed onderlegd.

Pieter Kant (sprang-capelle)
14-05-2021

Een correcte afhandeling. Netjes geholpen. Goede service. Komen afspraken ook na.

A van Wasbeek (Breda)
14-05-2021

Prima garage, goede service.

Martien van der Ent
14-05-2021

Goede communicatie.

Ron van Meijgaarden (Schiedam)
14-05-2021

Dat is toch duidelijk.

agoudswaard
14-05-2021

Klantviendelijk, goede service.

Bert.Plaizier (Poortugaal)
14-05-2021

Omdat zij enerzijds hun opgelegde plicht moeten doen en anderzijds altijd wel iets vinden wat vooraf niet benoemd is. Maar zij bellen dan keurig.

Glasbergen (Katwijk)
14-05-2021

Afgesproken en bevestigd per mail door dealer budget onderhoudsbeurt km-stand 5000 met aircoreiniging op mijn verzoek. Uitgevoerde grote beurt niet conform de afspraak.

Gerard Bertram
14-05-2021

Een perfect bedrijf. Uitstekende personeelsleden. Kwalitatief uitstekend onderhoudswerk gedaan. Zeer uitvoerige informatie vooraf, tijdens en na afloop.

Cees Hageman (Amstelveen)
14-05-2021

Kwaliteit en service is uitstekend.

J.D. van der Tuuk (Elst)
14-05-2021

Klantvriendelijk, behulpzaam en vakbekwaamheid.

Ad van Eijk (Tilburg )
14-05-2021

Fijne dealer waar je ondanks corona prettig en persoonlijk geholpen wordt.

Celine (Zwijndrecht)
14-05-2021

Goede betrouwbate dealer en dito werkplaats! Transparant in de onderhoudshandelingen en uitgevoerde reparaties.

Fred van den Broek (Breda)
12-05-2021

Ik word vlot en vakkundig geholpen.

Niek Verkaik (Calfven (Ossendrecht gem Woensdrecht))
12-05-2021

Onderhoudswerkzaamheden correct uitgevoerd met opgave van extra werkzaamheden vooraf met prijsopgave.

André van de Laar (Roosendaal)
12-05-2021

Betrouwbaar en professioneel.

LouisWijten (Bergen op Zoom )
12-05-2021

Zeer betrouwbaar, erg vriendelijk en zij doen wat afgesproken is. Ik kom er nu 18 jaar en ik heb nog nooit een probleem gehad dat zegt genoeg denk ik. Kortom, eens een Toyota altijd een Toyota.

Govert Slagboom (Dordrecht )
12-05-2021

Goede ervaringen, in het bijzonder naar mij als de klant toe.

J. C. Vol
12-05-2021

Prima verzorgd en op tijd.

Nel Pennings (RIDDERKERK )
12-05-2021

Goed ontvangen en alles tot tevredenheid, vooral elektrische fiets voor naar huis.

Piet van LANGEVELDE
12-05-2021

Iedereen doet goed zijn best en iedereen is erg beleefd. Met de coronamaatregelen moeten er ook grenzen zijn en rekening met elkaar worden gehouden. Ondanks dat doet iedereen gewoon goed zijn best.

Jeroen Scholten (Den Haag)
12-05-2021

De websiteprijsopgave is niet in overeenstemming met die van de werkplaats. De website kijkt niet naar de onderhoudsgeschiedenis. Het onderhoud is naar volle tevredenheid verricht.

Dhr. E. van der Maas
12-05-2021

Goed aankoopadvies en alweer jaren tevreden over service, prijs en medewerkers.

Familie H (Haarlem )
12-05-2021

Zeer tevreden over de service.

Pam mulders
12-05-2021

Goede service.

Ben Dijkmans (Noordwijk)
12-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.