9,0
16.512 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.512 beoordelingen - Powered by TNS

Goede dealer, betrouwbaar, eerlijk en duidelijk. Heldere communicatie en plezierige medewerkers.

Hans Beerens (Etten-Leur)
30-07-2020

Bereidwilligheid en service.

Hans Breemer (Spijkenisse )
30-07-2020

Bijna een tien alleen de parkeerplek voor de deur zorgt voor een puntje minder, een komen en gaan en het blijft hannesen om voor de deur je auto te parkeren. Voor de rest niets anders dan lof. 4 jaar geleden bij Louwman eerste lease auto aangeschaft, naar volle tevredenheid. Nu opnieuw dus.

Thea van Dam (Voorhout)
30-07-2020

Prima behandeld bij de aankoop van onze nieuwe Prius.

Mevr. L. Zonneveld
30-07-2020

Bij de aflevering had ik graag wat betere informatie gekregen over de my toyota mogelijkheden.

Henk Schoonbergen (Julianadorp )
28-07-2020

Matige communicatie over verhuizing van pand bij aankoop naar pand bij aflevering. Geen communicatie over vertrek en vervang van verkoper. Zonder mijn initiatief had ik misschien nog geen auto gehad, ik weet het niet.

J.A.M. de Jong (Oost-Graftdijk)
23-07-2020

Goede voorlichting duidelijke uitleg en lossen problemen soepel op.

Frank Wijtmans (St. Willebrord)
23-07-2020

Louwman heeft mij alle aandacht en tijd gegeven die ik nodig had. Ze maakten van de aflevering een heuse belevenis op een manier die helemaal bij mij past! Uitstekend gedaan!

Karim El-Guallai (Nieuwegein)
23-07-2020

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede koffie.

Diana de Vree (Hellevoetsluis)
23-07-2020

Ik ben zeer tevreden over het hele proces van verkoop tot aflevering. Volle tank meegekregen, super!

Richard Toepoel
23-07-2020

Proces tot ontvangen (lease)auto was helder, met voldoende contactmomenten t.b.v. status aanvraag, aflevering en alles ertussen.

S. van Schoonhoven (Zoetermeer)
16-07-2020

Omdat ik geen enkel minpuntje kan bedenken. Ik was eerder bij een andere dealer die niet tot mijn tevredenheid werkte, daarna overgestapt naar Louwman en daar voel ik mij prettig.

Anna van Dijk (Huis ter Heide)
16-07-2020

Vriendelijke, behulpzame verkopers en een goede service.

Cor van Duijvenvoorde (Oegstgeest)
13-07-2020

Vriendelijke, behulpzame verkopers en een goede service.

Cor van Duijvenvoorde (Oegstgeest)
13-07-2020

Personeel is vriendelijk en deskundig. Adviseur nam ruim de tijd en was duidelijk. We konden direct een proefrit maken.

Rob van der Woerdt (Diemen )
09-07-2020

Personeel is vriendelijk en deskundig. Adviseur nam ruim de tijd en was duidelijk. We konden direct een proefrit maken.

Rob van der Woerdt (Diemen )
09-07-2020

Vriendelijk personeel. Goede afspraken. Duidelijk informatie over de kosten.

Thea Proper (Haarlem)
03-07-2020

Deze dealer is gemakkelijk bereikbaar met volop parkeergelegenheid, heeft een zeer grote fraaie showroom waar je als klant erg vriendelijk en behulpzaam wordt ontvangen en waar, in mijn geval, de verkoopadviseur goed naar mijn wensen luisterde en daar een uitstekend voorstel op wist te geven wat uiteindelijk tot een tevreden aankoop geleid heeft.

Dhr. Berende
02-07-2020

Perfecte en attente dealer en zeer goede verkoper.

Ruud Laurijssens
01-07-2020

Prettige mensen, goede service.

T. Verbeek (Hillegom )
01-07-2020

Vriendelijk personeel. Bij afwijking van hetgeen is afgesproken word je gelijk gebeld en wordt er een goede uitleg gegeven. Daarna krijg je zélf de keuze om het onderdeel te laten vervangen/repareren.

Jose Oerlemans (Ossendrecht)
29-06-2020

Louwman Hellevoetsluis is een fijne garage, klantvriendelijk met een persoonlijke benadering.

L.J. van der Leer (Hellevoetsluis)
29-06-2020

Goede betrouwbare garage.

Joke Reedijk (Dordrecht )
29-06-2020

Een garage die ik aan iedereen kan aanbevelen.

Gerrit van Straaten (Zwanenburg)
29-06-2020

Altijd goede service en vriendelijke ontvangst bij receptie.

H.H.Slegt (Arnhem)
29-06-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en showroom ziet er altijd netjes uit.

Gwenda Verboom (Rijen)
26-06-2020

Ik ben zeer tevreden.

Jan Frijters (Zundert )
26-06-2020

Inplannen afspraak kan ruim van te voren, voor zover te beoordelen leveren de monteurs goed werk. Het zijn geen dramatisch bedragen, maar wel irritant dat de laatste 2 keer eerder opgegeven prijsstelling (zonder extra uitgevoerde diensten) met enkele tientjes wordt overschreden.

Jeanny Brouwers (Tilburg)
26-06-2020

Niets op garage of receptie aan te merken, wederom de afstand en ligging.

M Weijters (Oisterwijk )
26-06-2020

Er is veel veranderd sinds Louwman het overgenomen heeft, kom er al bijna 10 jaar, bij de vorige eigenaar kreeg je de auto gewassen terug en ook voor 65 plus 10% korting op je onderhoudsbeurt en gratis leenauto.

A van de Sanden (Etten Leur)
26-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.