9,0
18.628 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.628 beoordelingen - Powered by TNS

C. V
11-01-2022

oplossinggericht Een display probleem wat een andere Toyota garage tot 3 keer toe niet kon oplossen werd keurig en goed verholpen

M.A. R
10-01-2022

Goede Service De medewerkers van Louwman Roosendaal zijn zeer vriendelijk en helpen perfect waar nodig en beschikken over de juiste kennis van zaken.

Jeffrey
09-01-2022

Advisering/aflevering nieuwe auto Zo'n drie weken geleden is mijn nieuwe auto afgeleverd en ik ben meer dan tevreden over de uitstekende advisering en flexibiliteit van senior verkoopadviseur Dirk van Leeuwen van Louwman Hoofddorp bij de aankoop en aflevering van mijn nieuwe auto. Door de medewerking van de werkplaats, serviceafdeling en Dirk kon de nieuwe auto, eerder dan verwacht, worden afgeleverd. M.a.w. mijn complimenten aan het team in Hoofddorp.

John S.
07-01-2022

Goede service Heel duidelijke afspraken over onderhoud en alles werd binnen de aangegeven tijd uitgevoerd.

Toyota eigenaar
06-01-2022

Goed bedrijf Ben erg tevreden over de professionaliteit en de klantvriendelijkheid van Louwman Tilburg.

Cees vd Pas
06-01-2022

Zeer tevreden over louwman Groningen.

A.J. K
05-01-2022

vriendelijk en zorgvuldig is goed gegaan top

J.C. V rijnsbergen
05-01-2022

Altijd vriendelijke en kundige balie medewerkers die positief meedenken en afspraken die nagekomen worden. Kom hier al jaren, reparaties altijd volgens afspraak kundig uitgevoerd.

Joan
29-12-2021

Goede snelle service Fijne dealer en verkoper. Goede uitleg en daarom goed overwogen een keuze kunnen nemen om nu Toyota te rijden.

Toyota eigenaar
29-12-2021

Heel goede service Tevreden met de vriendelijkheid van de dealer

M.C.S. F
24-12-2021

Mijn nieuwe Toyota Yaris Cross Adventure Na veel geduld ben ik eindelijk in het bezit gekomen van mijn nieuwe Yaris Cross Adventure. Dit had alles te maken met de coraona perikelen. Ik kan iedereen aanraden deze auto te kopen. Alle technische snufjes zitten er op. Dit is de eerste keer dat ik ben overgestapt naar een automaat en ik had dit veel eerder moeten doen. Het genot en de rust die het mij geeft om niet meer te hoeven schakelen is niet te beschrijven. Ik hoop nog lang plezier te kunnen beleven aan dit model en mijn volgende auto zal zeer waarschijnlijk ook weer een toyota worden maar dan een waterstofmodel. Hopelijk kan er dan, tegen die tijd, gekozen worden uit meerdere modellen.

A.C. C
24-12-2021

Top service Zoals gewoonlijk goede service, duidelijke communicatie

M. C
23-12-2021

Goede service Ben dik tevreden hoe Toyota garage Bergen op Zoom met zijn klanten om gaat

C. Nuijten
23-12-2021

Goeie service. Netjes behandeld Dik tevreden over de service Toyota Roosendaal. Men kwam de afspraak goed na. Fijn om de auto bij de dealer achter te laten.

J. W
23-12-2021

GOED en zo doorgaan TOYOTA, Louwman doet Toyota eer aan ??

Toyota eigenaar
23-12-2021

Belachelijk Belachelijke enquête

Toyota eigenaar
23-12-2021

Prettige sfeer Uitstekende service. Jammer dat de handleiding voor navigatie ontbreekt of in ieder geval achterhaald is.

C. K
23-12-2021

Goede servic3 Waarvoor ik kwam is naar alle tevredenheid geregeld!

Toyota eigenaar
23-12-2021

Vriendelijk behandeling. Ik ben tevreden met de verkoopster.

Toyota eigenaar
23-12-2021

Ik ben al jaren klant en altijd zeer goed geholpen door vaste verkoper Harry. Onze vaste verkoper Harry heeft ons altijd zeer deskundig te woord gestaan en naar volle tevredenheid behandeld. Zijn expertise wordt altijd zeer gewaardeerd. Hopelijk blijft hij nog lang zijn werk zo uitvoeren. Dikke duim voor Harry..

P. Westerwoudt
22-12-2021

Goede service. Door een misverstand waren er aanvankelijk wat problemen, die op een erg nette manier door louwman arnhem zijn opgelost. De auto kreeg daarnaast nog een gratis extra interne en externe poetsbeurt die verrassend goed uitpakte. Ik heb het contact met de service-afdeling als bijzonder prettig en problemen oplossend ervaren. Daardoor zal ik, ondanks de afstand die ik ervoor moet afleggen met het bijbehorende ongemak, klant blijven bij deze dealer.

W. V.d.R
22-12-2021

P.A.C V
21-12-2021

Als jullie nou allemaal een Mirai kopen…. … dan ik tenminste over waterstof tanken! Het is nu nog zoeken naar de tankstations en planning is noodzaak. De Mirai is ongelooflijk mooi gemaakt (denk Lexus), en weegt zeker 400(!)kg minder dan een vergelijkbare batterijauto. Waterstoftanks 5kg=140 liter) nemen wat ruimte in, de kofferbak is wat ondieper dan onze vorige (maar dat was een Jaguar XJ met een nieuwprijs van 125.000 euro…). De prijs van de Mirai is gewoon laag, geweldige value for money. Het rijgedrag met achterwielaandrijving, prachtige vering en ideale gewichtsverdeling is voorbeeldig, vlot, lichtvoetig en soepel. Het interieur van de luxe uitvoering (75.000 euro) is geweldig mooi gedetailleerd en prachtig afgewerkt. In deze koude maanden genieten van de automatische stuur/stoelverwarming en kalme a/c. Van harte aanbevolen!

H.S. de Vries III
21-12-2021

Uitstekende deskundige, klantgerichte en betrouwbare garage. De garage is een aanrader. Klantgericht/vriendelijk, betrouwbaar en vooral ook deskundig. We zijn al jarenlang een tevreden klant. Toyota is wat ons betreft een uitstekende producent.

C.P. A
21-12-2021

Goede service en vriendelijk personeel Ik ben zeker weten heel tevreden over alles wat er bij Toyota Roosendaal mij is geboden

A.C. Doorn
21-12-2021

Goede vriendelijke service Erg vriendelijk personeel, nemen de tijd voor uitleg en vragen beantwoorden. Vooraf duidelijk wat je gaat betalen. Geen onaangename verrassingen.

F. D
21-12-2021

Klantvriendelijk en

E.E. T
21-12-2021

Vriendelijk Wat ik zelf er leuk en origineel vond, toen onze auto binnen was gekomen dat te melden met een leuke filmpje van de nieuwe auto.

E.H.M. V
21-12-2021

Goede service Ik voel mij na jaren trouw te zijn gebleven aan Toyota, maar m.n. aan deze dealer, een gewaardeerde klant. De service en de benadering van/door de medewerkers is van hoog niveau

P.W. Willemsen
19-12-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.