9,0
16.837 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.837 beoordelingen - Powered by TNS

Normaal krijg ik mijn auto schoon terug, nu was hij niet uitgezogen, asbak niet geledigd en de klok niet op tijd gezet. Jammer omdat ik dat gewend ben!

C.C.A. Verbunt (Drunen)
25-05-2020

Correct en terzake. Vriendelijk en meedenkend.

K.v.d.Berg (Oosterhout)
25-05-2020

Eerlijke en open mensen.

Arie Dijk (3235 CD Rockanje)
25-05-2020

Goede dealer.

Van hulst fc (Berkel en Rodenrijs )
25-05-2020

Aan de balie kan men voordat de auto naar de werkplaats gaat nog wensen kenbaar maken. De wachtruimte is Corona-proof.

R. Holtkamp-Broekveldt (Oud-Beijerland)
25-05-2020

Prettige sfeer, uitstekende service.

M. Doensen (PURMEREND)
25-05-2020

Ik ben keurig geholpen op de juiste tijd, en zoals gewoonlijk erg vriendelijk ontvangen.

Theo Bode (Sprang-Capelle)
21-05-2020

Ik ben blij met mijn keuze voor een Toyota (Auris) en met de dealer. Ik wordt goed geholpen en mijn auto wordt vakkundig onderhouden. Er zijn geen vervelende verrassingen achteraf en je weet precies waar je aan toe bent.

Rob Ysebaert (Tilburg)
21-05-2020

Zeer tevreden over de betrouwbaarheid van de Toyota, buiten de normale beurten hoef ik niet naar de garage. Verkoopmedewerker kent ons, weet welke auto wij rijden/hebben gereden, is betrokken en begrijpt onze wensen, denkt mee.

M. van Biert (Oosterhout NB)
21-05-2020

Ik ben geholpen door vriendelijke mensen met verstand van zaken. Na het afgeven van mijn auto, is men direct begonnen met de onderhoud. Het was een eerste jaarsbeurt, die naar verwachting binnen de bekende prijs en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd is. Als tevreden klant heb ik mijn auto weer opgehaald. Het blijft tenslotte een plezier om in een Toyota te rijden.

John Zuidgeest (Rotterdam)
21-05-2020

Goede service, prima geholpen, vriendelijk personeel, zeer klantvriendelijk.

J.van Lankveld
21-05-2020

in de 46 jaar dat ik bij deze dealer kom heb ik niet veel negatieve dingen meegemaakt. blijkt ook aan het cijfer dat ik heb gegeven.

louis de vos (bergen op zoom)
21-05-2020

Vriendelijke en deskundige mensen. Je wordt er goed geholpen. De wachtruimte is goed vertoeven. Met een bekertje koffie, thee of chocomel.

Dhr G Touw (Hoogvliet )
21-05-2020

Laatst de onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij Louwman Dordrecht. Goede communicatie over de afspraak, leenauto was goed geregeld en tussendoor goed contact over onderhoud en de kosten hiervan.

Dhr. Keppel (Leerbroek)
21-05-2020

Zeer deskundige medewerkers.

Govert Slagboom (Dordrecht )
21-05-2020

Incidenteel moet men weleens wachten om de juiste contactman te krijgen. Dit ligt voornamelijk aan de centrale aanname van telefoontjes. Ik ben evenwel altijd voorkomend behandeld.

J. C. Vol (Dordrecht)
21-05-2020

Goede parkeer mogelijkheden en ruime opzet en zeer goede service.

Dhr.B.Kornet (Spijkenisse )
21-05-2020

Goed ontvangen, elektrische, leen fiets prima geregeld, auto netjes schoon gemaakt.

Piet van Langevelde
21-05-2020

Altijd duidelijk, gastvrij.

A mens (Poortugaal )
21-05-2020

Je kan altijd langs komen als er problemen zijn!!!!

Tino smits (Hoogvliet)
21-05-2020

Eindelijk wordt er naar me geluisterd.

M A Veerman (Voorburg )
21-05-2020

Transparant en conform afspraken. Na onderhoud (is al 9x eerder gebleken) kan je Toyota er weer een jaar probleemloos tegenaan. Een rare klacht (sensoralarm van 5e deur piepte bij temperaturen van meer dan 20 graden en alleen in bochten naar rechts) is gewoon verholpen (zonder kosten).

M.H. Wieringa
21-05-2020

De laatste werkzaamheden zijn maar ten dele uitgevoerd. Reparaties die men kon verwachten n.a.v. de km-stand en de onderhoud geschiedenis konden niet uitgevoerd worden omdat de onderdelen nog besteld moesten worden. 2 maanden van te voren afspraak gemaakt. Een harde bescherming van de nieuwe ruitenwisser was vergeten te verwijderen. Gevolg: krassen op de ruit. Vervolgafspraak om de ruit te polijsten (samen met de reparatie met de "niet op voorraad" onderdelen).Een vervangende elektrische fiets was toen al niet meer beschikbaar. Communicatie tussen afdelingen in de Toyota organisatie is voor verbetering vatbaar. Eerder onderhoud is altijd goed verlopen. De laatste liep op veel fronten fout.

Dhr. E. van der Maas
21-05-2020

Prima wachtruimte, koffie wordt aangeboden. Duidelijk wordt aangegeven wat de prijs is en de wachttijd. Geen verrassingen achteraf. Soms lastig auto te parkeren ivm vol parkeerterrein.

Tjeerd van Dam (Heiloo)
21-05-2020

Klantvriendelijk. Komt afspraken na.

Kees Elsinga (Krommenie )
21-05-2020

Vriendelijk en correct personeel. Duidelijk in prijsopgave vooraf. Komen beloften na. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en apk.

Dhr. R Cornet
21-05-2020

Vriendelijke behulpzame medewerkers, gevoel goed geholpen te worden, geen aandringen op onnodige extra's.

K Wentink (Beverwijk)
21-05-2020

Klantvriendelijke behandeling en vakkundige uitvoering van de vereiste werkzaamheden.

Jan Gerritsen (Overveen)
21-05-2020

Word altijd zeer vriendelijk geholpen. Kom niet voor verrassingen te staan. Mankementen worden goed en kundig verholpen.

I. Koops (Heemstede)
21-05-2020

Omdat de behandeling en uitvoering prima zijn.

H.W. van Kempen (Santpoort-Zuid)
21-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.