9,0
16.891 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.891 beoordelingen - Powered by TNS

Alle afspraken worden goed nagekomen. Gewoon goed.

Ad van de vrande (tilbutg)
29-05-2020

Een fijne dealer en goed personeel. Behulpzaam, vriendelijk en correct.

G.Exalto (Aalst)
29-05-2020

Omdat ik altijd goed word geholpen.

Frijters (Breda)
29-05-2020

Prima service.

piet Coppens (Roosendaal)
29-05-2020

Ben al jaren klant en altijd zeer tevreden.

RJF Van de Wal
29-05-2020

Zelfs in de coronatijd hebben ze de auto opgehaald en weer gebracht omdat ik zelf de deur niet uit kwam dus prima service.

P.Klomp van der Werf (Ridderkerk )
29-05-2020

Goede indruk en service.

A.j.bolhuis (Oud beijerland)
29-05-2020

Alles wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Dhr. J van Es
29-05-2020

Komen hier al vele jaren. Vakkundige mensen en fijne sfeer.

Mevr Dekker
29-05-2020

Omdat we bij de aankoop van onze auto heel erg goed geholpen zijn en dan vooral de inruilprijs die de doorslag heeft gegeven om een nieuwe auto aan te schaffen

W. Boxmeer (Delft)
29-05-2020

Een zeer prettige dealer, met vriendelijk behulpzame en vakkundige medewerkers. Je voelt je er al gauw thuis.

Cok van der Hoeven (Rijswijk)
29-05-2020

Om de vriendelijke, charmante, deskundige manier waarop wij op de hoogte werden gehouden van de reparaties.

Dhr A Bekink (Rijwijk)
29-05-2020

Beleefde medewerkers. Wordt aan afspraken gehouden. Werkzaamheden worden perfect uitgevoerd.

R. Jurkovich (Den Haag)
29-05-2020

Heeft helemaal aan de verwachtingen voldaan.

Dhr. G.J. Bodewitz (Zoetermeer)
29-05-2020

Goede betrouwbare garage waar de mensen graag met je meedenken om problemen op te lossen. Ze doen nét dat stapje meer dat je nodig hebt voor een optimaal resultaat. We zijn al jaren goede klant bij Toyota, en onze kinderen zijn dat nu ook. Gelukkig zijn de mensen uit Zoetermeer goed terecht gekomen bij Louwman den Haag. We worden nog steeds door dezelfde mensen geholpen, dat geeft ons nog steeds hetzelfde zorgeloze gevoel.

Marga van der Tol (Zoetermeer)
29-05-2020

Ik ben content met de communicatie en de wijze waarop reparaties verlopen.

Mevr. W Kouwenberg
29-05-2020

Helaas is de vestiging in Amstelveen gesloten. Nu moet ik 20 min. Rijden. Ook de breng service is gestopt.

Ton van Schaick (Amstelveen)
29-05-2020

Normaal een snelle dienstverlening per telefoon{ behalve de laatste keer). Openheid over problemen met de auto. Overleg over reparatie en kosten. Prima service.

G. Jeuring (Amsterdam)
29-05-2020

Ik mis nog steeds de garage van Compier in Amstelveen. Ik kwam daar jaren. Het personeel was daar ook al jaren en de band en vertrouwdheid daar kan Amsterdam Zuid-Oost helaas niet aan tippen. Het ligt niet aan het personeel, maar het is te groot.

S.H.E. van Essen-Spijker
29-05-2020

Omdat ik nog op pasje wacht.

Laken (Groningen)
29-05-2020

Zeer behulpzame garage. Je word altijd op de hoogte gehouden als er kosten bijkomen, dan word je netjes gebeld. Ook al kom je voor een kleinigheidje, je wordt gelijk netjes geholpen. Top garage en dealer.

Netty Nobel (Simonshaven )
29-05-2020

In mijn ogen een betrouwbaar bedrijf. Ik kom hier al jaren voor het onderhoud aan mijn Toyota. Prijstechnisch kan het wellicht goedkoper bij een universele garage, maar welke is goed voor mijn Toyota? Bij Louwman weet ik zeker dat ze alles van mijn auto weten. Bij de laatste onderhoudsbeurt een keer voor het complete pakket gekozen, inclusief wassen. Dat wassen had beter gekund. Mijn velgen waren erg vies en deze waren niet helemaal goed schoon gemaakt. Jammer. Hoewel de auto van binnen alleen maar uitgezogen wordt, was een doekje over het dashboard om deze ook stofvrij te maken net dat kleine beetje geweest wat je een fijn gevoel had gegeven. Complete pakket dus niet meer voor mij. Volgende keer weer gewoon standaard.

Fred Aben (Tilburg)
28-05-2020

Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

H.L Uijtewaal (Tilburg)
28-05-2020

valt me deze keer tegen.

hanny van der steen (tilburg)
28-05-2020

Prima dealer met aardige mensen.

Leo Ros (Bergen op Zoom)
28-05-2020

Zeer tevreden.

a de geus dor (dordrecht)
28-05-2020

Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid en de betrouwbaarheid van deze dealer. Je kunt er snel terecht door zelf online een afspraak met de werkplaats in te plannen. Verder geen poespas, je weet van tevoren goed waar je aan toe bent. Ik heb mijn auto al jaren bij deze dealer in onderhoud en als de kwaliteit zo blijft zal ik er ook nog wel blijven teruggaan.

A. Chafi (Barendrecht)
28-05-2020

Perfecte vriendelijk behandeling en men komt alle afspraken na. Mijn volgende auto wordt weer een Toyota van Louwman.

Dhr. Mijling (Barendrecht )
28-05-2020

De jaarlijkse service- en onderhoudsbeurt van mijn 7 jaar jonge Toyota Auris is ook de afgelopen week weer prima verlopen. Van datum reservering tot het betalen van de rekening (die geen verrassingen inhield) is alles prima verlopen. Duidelijk en goede service.

Jan Raateland (Den Haag)
28-05-2020

Service is goed.

Dhr. Nohar
28-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.