9,0
18.812 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.812 beoordelingen

Louwman Toyota Bergen op Zoom is een zeer goed autobedrijf Ik heb de auto in Bergen op Zoom gekocht, A om een goede deal, maar ook transparant en behulpzame mensen die de tijd voor je nemen.

Toyota eigenaar
09-05-2022

Goede service en kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de vriendelijkheid en proactief handelen van de dealer Louwman Arnhem.

J.D. van der Tuuk
08-05-2022

uitstekende service ++++ Wat ik al had gezegd, ben zeer tevreden ?

M.J. D
07-05-2022

Zeer gastvrij Ik ben zeer tevreden hoe Louwman omgaat met z’n klanten.

C. B
07-05-2022

communicatie probleempje

Toyota eigenaar
06-05-2022

Goede service Louwman Groningen Na storing van het hybride systeem moest onderdeel in de versnellingsbak worden vervangen. Ze hebben er alles aangedaan om dit onderdeel vlot in huis te krijgen. Vriendelijk ontvangst en effectief geholpen. Alles viel onder de garantie van mijn 1 1/2 jaar oude Yaris.

Toyota eigenaar
06-05-2022

Bezoek dealer 21 april 2022 voor service beurt en apk. Ik heb deze auto gekocht in 2021. Goede garantie ontvangen voor 18 maanden via Bovag. Kleine zaakjes zijn direct gecontroleerd en gerepareerd. Op 21 april is een apk keuring verricht en een grote servicebeurt. Vooraf zijn de kosten besproken en daar heeft men zich aangehouden. Wat prettig is dat je van tevoren weet wat de kosten zijn. Mochten er grote wijzigingen zijn dan neemt men contact op. Ik had al reeds ervaring met deze dealer daar mijn leaseauto hier ook is gekocht en onderhouden. Tot op heden dus heel tevreden.

R.S. Hermarij
06-05-2022

Vervanging linkerspiegellampje Erg duur.

M. H
04-05-2022

Goede service ik ben zeer tevreden over de service en fijne behandeling ik voel me echt een persoonlijke klant

A.J. Kloet
29-04-2022

Ruime voldoende Ben nu al een jaar of 25 klant bij toen van Dorst nu Louwman. Zal misschien ook wel aan mijn leeftijd liggen maar de service is wel van een ander nivo geworden sinds het Louwman is geworden veel zakelijker. Laten soms ook een steekje vallen. 6 maanden geleden mijn verlichting om laten zetten naar LED verlichting,tja als je dan terug moet omdat de afstelling niet goed staat....

P.P.A.M. D
28-04-2022

Duidelijke professionele en korreltje behandeling

H.S. K
28-04-2022

Goede service Kostenplaatje word tijdig overlegd

M.W.M. V. Raak
28-04-2022

Toyota eigenaar
22-04-2022

Prima service Ik ben tevreden met de service, en het voordeel is dat je bij twijfel over het onderhoud of reparatie altijd terug kan gaan , uit eindelijk krijg je niet voor niets een bepaalde tijd garantie op het onderhoud of reparatie !!

C. Bakker
22-04-2022

Uitstekend Supergoed, eerlijk en betrouwbaar

P.C.J. V
22-04-2022

Goede service, ondanks mis communicatie afspraak onderhoud auto dat centraal wordt geregeld en de desbetreffende dealer Vriendelijk en goed geholpen

Toyota eigenaar
21-04-2022

Uitstekende dealer Fijn en deskundig contact met deze dealer. Medewerkers nemen de tijd en komen de afspraken na.

R. van den Dungen
21-04-2022

Toyota eigenaar
21-04-2022

Betrouwbare garage Goed onderhoud en fijne mensen die je gelpen, aanbevelings waardig.

M.C.M. B
21-04-2022

Zeer goede service Ik ben al jaren klant bij Louwman in Tilburg , en ga dit ook blijven , reden hiervoor is dat de service en de kwaliteiten op een zeer hoog niveau liggen

A.J.M. V
21-04-2022

Goede service De verkoopster heeft ons heel goed geholpen

Toyota eigenaar
21-04-2022

Betrouwbaar Prima service en een goed contact met het personeel.

A.A. Van Loon
14-04-2022

Leenfiets terwijl ik die niet had aangevraagd Heel tevreden met de onderhoud en ik had van te voren geen leenfiets gevraagd maar op het laatste moment toch een nodig en ik kreeg die zo mee. En ik werd op de hoogte gehouden wat voor extra kosten en reparaties nodig waren.

Toyota eigenaar
14-04-2022

Goede service Zeer tevreden met service en hulp

Peter
14-04-2022

I. K
14-04-2022

Uitstekende service Wederom dank voor goede service en resultaten. Hartelijke groet van een tevreden klant!

Remco Valkman
14-04-2022

Ik ben zeer tevreden met de service

Toyota eigenaar
14-04-2022

D. Hessling
14-04-2022

Toyota maakt het meer dan waar!!!

A.B.
08-04-2022

perfecte service ben heel erg tevreden

E. M
08-04-2022