9,0
17.076 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

17.076 beoordelingen

Zeer goede service Goed geholpen en afspraken nagekomen goede uitleg bij aflevering van de auto

M. Hazenoot
07-06-2024

Peil van service ligt hoog De begeleidende verkoper was rustig en vertelde alles op een begrijpelijke manier Ik raad dit bedrijf aan

A. B
07-06-2024

Top service- professioneel uitleg- warm welkom Wij waren tevreden

E. M
07-06-2024

Perfect geholpen Hele goede service en super geholpen. Ben zelf al jaren tevreden klant en mijn ouders al 10 tallen jaren goede klant bij louwman bergen op zoom

P.J.J. M
06-06-2024

Slechte Service bij onderhoudbeurd van de Auto zeer slechte service op de onderhoud op de factuur staat wel de onderdelen en betaald maar helaas niet uitgevoerd zeer trieste zaak waar blijft de eindcontrole op de auto. werden niet gebeld dat de auto klaar was zelf maar de auto opgehaald om 16.45 daar kregen we te horen dat ze ons vergeten waren te bellen.

Toyota eigenaar
06-06-2024

Goede service Grote beurt gehad. Extra werkzaamheden zijn medegedeeld die op een korte termijn moeten worden uitgevoerd . Tevens is er daarvan een offerte opgemaakt.Duidelijk en vrijblijvend.

A. S
06-06-2024

Goede service Ik ben erg tevreden over service en onderhoud

P.A. Sam-Sin
04-06-2024

Goede service Ik werd goed geholpen. Terwijl je wacht krijg je koffie of thee. De auto was binnen de afgesproken tijd klaar.

M.M.B
04-06-2024

Je koopt geen broodje meer de tijd nemen en uitleg aan de klant

Toyota eigenaar
02-06-2024

Zeer tevreden met de service ,en deskundigheid en hulpvaardigheid van de verkoper

J.H. K
01-06-2024

service super vriendelijk en vak bekwaamd personeel

R.M.I. Stassart
01-06-2024

Uitstekende service! Op de service en het contact met de dealer valt niets aan te merken. Je wordt er vriendelijk en snel geholpen en de communicatie is uitstekend.

F. v.d. S.
28-05-2024

M. U
28-05-2024

Prima service Werkplaatsafspraak online gemaakt, door dealer contact met mij opgenomen of een ander moment mij beter zou passen. Receptie vooraf zeer duidelijk over de prijs en hoe lang de werkzaamheden in beslag zouden nemen. Auto heeft als extra na de werkzaamheden nog een wasbeurt gekregen. Al met al een zeer tevreden klant.

R. R
23-05-2024

onderhoud RAV4 onderhoud is oké, prijs absurt, ruim 500,- voor een jaarbeurt en niet een even gewassen voor dat geld terwijl de wasbox aanwezig is. Louwman Den Haag

Toyota eigenaar
23-05-2024

Goede service! Aan de balie wordt er goed geluisterd naar mijn onderhoudspunten, vervolgens worden deze ook goed uitgevoerd. Dik tevreden over Louwman Roosendaal, geldt trouwens voor zowel verkoop als onderhoud.

M.M. Goris
22-05-2024

Goede service Klantvriendelijk, behulpzaam, professioneel en servicegericht

E.F. P
22-05-2024

Goede service en begeleiding bij aankoop nieuwe Toyata Yaris Cross Duidelijk bestelproces, goede begeleiding bij het maken van de keuzes, goed contact met verkoper, korte levertijd en heldere communicatie.

Eric
22-05-2024

Louwman Waalwijk Prima mensen daar bij Louwman in Waalwijk. Bekwaam en vriendelijk.

C.C.J. Montens
19-05-2024

Wat vriendelijker manier, voelde me een soort nummer ben tevreden moest wel wat langer op me auto wachten maar alles verliep het goed

Toyota eigenaar
17-05-2024

Alles perfect! Ik ben zeer tevreden over eigenlijk alles van het hele aan- en verkoopproces van begin tot eind. De hulp, de ondersteuning, de uitleg, de service en last but not least natuurlijk de auto zelf.

L.G.N. Creemers
17-05-2024

Goeie service We hebben een tijd afgesproken. Ze gaven aan hoe lang het ongeveer duurdt. Ze leggen uit wat er is gebeurd Er worden meerdere mogelijkheden voor vervangend vervoer aangeboden.

G.M W
16-05-2024

Onderhoud 's beurt Goede nette behandeling dat is toch wel heel prettig maar denk zelf dat de auto het meest er van geniet je hoort hem niet klagen bij rijden etcetera. Goed gedaan heren monteurs/dames ;)

P. G
16-05-2024

Tijd voor een nieuwe leiding bij Louwman en herstel van de gemaakte fouten. Een nieuwe Corolla Cross hybride 1.8 kopen gaat snel bij Louwman en daar eindigt gelijk ook de service en begrip voor de klant. De uitvoering van de auto wordt door Louwman gewijzigd zonder enige communicatie met de klant. De geleverde auto is niet de bestelde auto. En dan hoor je niets meer van Louwman. Zo help je van binnenuit om de mogelijke klanten voor Toyota naar een ander wel klantvriendelijk merk te sturen.

P.T K
16-05-2024

fijne dealer ben erg tevreden over de service van de verkoopadviseur en zijn collega's . stelde juiste vragen en toonde interesse. Liet mij de firma zien als ik iemand nodig had voor iets wou regelen mbt de auto.

Toyota eigenaar
16-05-2024

W. D
16-05-2024

Mijn beste dealer/garage ooit!! Al jaren ben ik een meer dan tevreden klant bij Louwman Haarlem; de beste, snelste, vriendelijkste en gezelligste dealer/garage die ik mij kan wensen… ik vind het bijna jammer dat mijn Yaris zo’n technisch betrouwbaar hoogstandje is, dat ik er slechts 3 keer per jaar kom (wissel zomer/winterbanden en de onderhoudsbeurt)! Jullie zijn toppers!!

Wanda
16-05-2024

Aanrader Heel erg tevreden! Je voelt je welkom bij deze dealer en wordt goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Top.

Yvonne R.
16-05-2024

Top auto Toyota GR sport 130 pk is een juweel om te zien en te rijden met een fijne motor en een geweldige wegligging.

Toyota eigenaar
15-05-2024

Zeer goed geholpen maar ik had verwacht dat de auto van binnen was schoongemaakt, gemiste kans volgende keer beter! Zeer goede dealer

Toyota eigenaar
13-05-2024