9,0
17.901 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

17.901 beoordelingen - Powered by TNS

Ik werd er zeer prettig en correct geholpen, PERSOONLIJK... in tegenstelling tot via de site afspraken te maken.

Nellie Lips (Tilburg)
01-12-2020

Toegankelijk bedrijf met een mooie uitstraling en prettige medewerkers.

Dhr. Korving
30-11-2020

Goede communicatie (hoewel niet online mogelijk/onduidelijk), vriendelijke ontvangst, korte wachttijd, nette oplevering.

HAns Cornelis (Soest)
30-11-2020

Klantvriendelijk en een goede service van uw verkoper.

Bruins CG (Arnhem)
30-11-2020

Ik ben al 13 jaar klant en iedereen is altijd vriendelijk, behulpzaam en efficiënt. Ik zou nooit bij een andere dealer gaan. Ik ben helemaal tevreden met de super service van Louwman Rotterdam (Ridderkerk).

Sue van Gemeren-Cody (Ridderkerk)
27-11-2020

Topgarage!

R. v.d. Kemp (Heemskerk)
27-11-2020

Zijn eerlijk en duidelijk, daar bij ook verstaanbaar.

I.SEME (Amsterdam )
27-11-2020

Geen goede communicatie. Na een telefonische afspraak verwachtte ik een bevestiging per email, zoals beloofd. Geen bericht. Er werd erg moeilijk gedaan toen ik de schade aan de voorruit meldde. Van de dealerverzekering, bij Toyota afgesloten, hadden ze niet eerder gehoord. Mijn email met een afbeelding van mijn groene kaart was niet ontvangen. Op een testrapport werd gewoon een 'V' bij de toestand van de voorruit gezet. Wat stelt dan zo'n testrapport voor? Geen datum of naam van de monteur. Dit was ik niet gewend bij de opgeheven Toyota-garage in Oosterhout.

L.Eijkemans (Leiden)
26-11-2020

Zeer vriendelijke, adequate en snelle service.

Martijn van Dooremalen (Oosterhour)
26-11-2020

Een goede service, ook in deze rare covid-tijd. Goede koffiehoek waar de klant kan wachten.

Dhr R.M.Bos (Oosterhout)
26-11-2020

Kom er al jaren en al mijn Toyota auto's komen daar vandaan. Dus voor mij (ons) zeer vertrouwd.

C.P.E.A.Brands (Dongen)
26-11-2020

Betrouwbare dienstverlening.

M. van Deursen (Tilburg)
26-11-2020

Louwman Bergen op Zoom een super goede dealer die altijd voor je klaar staat. En prima auto!

Rob Boas
26-11-2020

Men wist precies wat ik kwam doen en tijd is blijkbaar tijd, want mijn naam werd al genoemd nog voor ik bij de balie was. Dat kwam als prettig en verwelkomd over. Ook de tijdsindicatie, duur van het onderhoud klopte op de minuut. Heel fijn, daardoor niet het gevoel gekregen nodeloos aan het wachten te zijn.

Alex Krol (Hellevoetsluis )
26-11-2020

Uitstekende garage.

P. Hoogendoorn (Spijkenisse )
26-11-2020

Parkeer probleem bij de garage, komt zeer onvriendelijk over bij de klant.

Joop Hiele (Hellevoetsluis)
26-11-2020

Wanneer je belt hebben ze altijd tijd voor je, er is niets te veel. Ze denken ook met je mee, een voorbeeld, ik dacht dat de apk pas volgend jaar was maar toen ik aan de balie kwam zij hij: u auto moet ook een apk hebben. Ik zei goed dat jullie ook meedenken. Dat zijn die kleine dingen. Altijd een goede service en je weet waar je aan toe bent. Ik hoop er nog jaren van te mogen genieten.

J. Assenberg van Eijsden (Rozenburg )
26-11-2020

Al jaren klant en tevreden.

Ineke (Dordrecht )
26-11-2020

Er waren wat opstart moeilijkheden, maar deze zijn netjes opgelost.

Wim van Asten (Zoetermeer)
26-11-2020

Goede service, correct personeel.

Dhr. J.H.A.Paulissen (Albrandswaard)
26-11-2020

De werkzaamheden worden altijd uitstekend uitgevoerd en het personeel aan de balie is correct en vriendelijk.

A.A. de Groen (Rijswijk)
26-11-2020

Zeer klantvriendelijk en een goede service. Je merkt dat het personeel het goed kan vinden met elkaar, je voelt gewoon dat er een prettige werksfeer is.

Frans van der Boor (Beverwijk)
26-11-2020

Het zijn aardige en bekwamen mensen. Ze denken mee om tot goede adviezen te komen. Kom er al 20 jaar.Als ik niet tevreden ben zou ik niet zo lang blijven.

Gerda Sonnevelt
26-11-2020

Wij zijn al vele jaren klant bij deze garage en dat is een bewuste keus. Bekende gezichten, bekende namen en vooral de bekende service en klantgerichtheid, aspecten waarvoor je wil terugkomen.

Ingeborg Barendregt (heemstede)
26-11-2020

Goede service, correcte behandeling, komt afspraak na, neemt contact op bij problemen (was niet nodig).

Dhr. C.H. Meijer (Haarlem)
26-11-2020

Deze vestiging is zeer betrouwbaar, goede behandeling en prima service. Moet er bij een servicebeurt iets extra's gedaan worden dan wordt je daar goed over ingelicht.

Mevr. M. Reeuwijk
26-11-2020

Een goed bedrijf, doen wat ze zeggen, er is geen twijfel mogelijk.

Jaap Engel (Schagen)
26-11-2020

Vriendelijk personeel, en word altijd keurig geholpen, de haal en breng service is ook top!

job bais (Den Helder)
26-11-2020

Het bevalt me heel goed. Super service! De service bij Toyota ging altijd goed; De uitleg was goed; de medewerkers waren beleefd.

Christina Potharst (Amstelveen )
26-11-2020

Gewoon goed.

Grietje Baak (Amsterdam)
26-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.