9,0
19.433 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.433 beoordelingen

Top dealer Een garage om aan te bevelen. Vriendelijk en kundig personeel. Ben een blije Toyota rijder, mijn C-HR hybride bevalt fantastisch !

Wim
23-11-2022

Goede service Prima dealer en garage voor onderhoud. Goede service en fijne mensen.

S.U.W
22-11-2022

Goede service , volgens afsraak Mijn eerste afspraak bij Louman Tilburg voor onderhoud Toyota Auris verliep precies zoals afgesproken

Toyota eigenaar
22-11-2022

Uitstekende service Ik kon tijdens het onderhoud naar huis met OV. In de middag kon ik de wagen ophalen.

Toyota eigenaar
21-11-2022

Goede Service altijd Zeer Klantvriendelijke zaak.

A.K. B
20-11-2022

Nieuwe auto Wanneer je een auto koop word je als een vorst ontvangen, bij aflevering worden alle functies goed en duidelijk uitgelegd, maar zodra je de showroom uitrijdt met een auto van ruim 30.000 euro waar nog een witte kentekenplaat aan ontbreekt hoor of zie je niks meer van de garage. Uiteindelijk zelf maar een plaat gekocht (online) en die was na 1 dag in huis. Jammer dat een bedrijf zich zo laat kennen

Toyota eigenaar
20-11-2022

Produkt Ben overtuigd van de kwaliteit van Toyota en wilde daarom ook geen proefrit maken voor mij niet nodig.

R.C.J.M. V
18-11-2022

fantastisch fijne auto die Yaris cross hybride. wij hebben een Yaris cross hybride gekocht bij Louwman Purmerend en zijn daar fantastisch geholpen, goede uitleg en goede service.

J.T. Broodbakker
18-11-2022

Naar alle tevredenheid. Keurig ontvangen en alles netjes afgehandeld. Gratis leenfiets stond gereed.

Marcel Kroon
17-11-2022

Louwman Heemskerk werkelijk top Wederom fantastisch geholpen en begeleid door de medewerkers. Hier voel je je als klant echt gewaardeerd

De Wit Toon
17-11-2022

Topservice Na allerlei wijzigingen binnen Toyota moest ik voor de 2e keer op zoek naar een garage. Ik had geen betere keus kunnen maken dan voor de firmaBeukers te 's-Gravezande. Klantvriendelijkheid en service staan duidelijk hoog in hun vaandel. Absoluut top bedrijf.

Toyota eigenaar
17-11-2022

Altijd een leuke sfeer . Ik koop bijna elk jaar een nieuwe Toyota bij Louwman in Purmerend. In al die jaren werd ik altijd zeer prettig en professioneel geholpen. Mijn laatste aanwinst is de corolla cross ,een fantastische auto.

Harold W Groen
17-11-2022

perfect auto bedrijf ik ben zeer tevreden en de vriendelijkheid is zeer goed en een heel goed toyota auto bedrijf.

A.J. K
16-11-2022

Poor communication Connected me to make the appointment which was useful. Collected the car and returned it the same day. I was not contacted about any work done or informed about what would be on the invoice. I have emailed them but still no reply. Communication is poor

Toyota eigenaar
15-11-2022

A.G.H. G
14-11-2022

Prettige manier van begeleiding en advies.

Toyota eigenaar
12-11-2022

Vriendelijke en goede service Vriendelijke verkoper die ook de tijd voor ons nam. Niet opdringerig

C.C. J
12-11-2022

goede garage Ik ben zeer tevreden met de service en de onderhoud van mijn auto. Ik raad de garage dus ook aan. Alleen jammer dat ze uit Den Helder zijn vertrokken, maar de service is prima, ze kunnen je auto ophalen en tijdens het wachten kan je een fiets lenen of ze brengen je naar schagen om te winkelen

A.A. D
11-11-2022

Goede fijne service Altijd als ik hier kom, krijg ik ook het gevoel dat ik welkom ben. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen en informeren ook duidelijk over zaken mbt de auto en reparaties. Ik kan dichter in de buurt naar de dealer maar rij er graag een stukje extra voor

S. Keijer
11-11-2022

Toyota eigenaar
11-11-2022

Zeer goede service Ik ben erg tevreden met de benadering en service van louwman

F. Gerritsen
10-11-2022

Tevreden klant Kennis van zaken en betrouwbaar ondanks probleempje met online afspraak maken werd alles goed opgelost.

Mars
10-11-2022

Top dealer!! Mijn Yaris cross in deskundige handen, geeft mij een vertrouwd en veilig gevoel bovendien zeer klantvriendelijk!

Toyota eigenaar
10-11-2022

Wat een fijne garage! Ik ben geen fan van garages. Ik heb geen verstand van auto’s en vaak word je vervelend behandeld dan, is mijn ervaring. Maar niet bij deze garage! Wat een ontzettend vriendelijke, professionele en meedenkende mensen werken daar. Ontzettend aardig aan de telefoon, duidelijk over wat er met m’n auto aan de hand was, het was gewoon een heel prettige klantervaring. Het is duidelijk dat deze mensen met plezier hun werk doen!

Ingeborg
10-11-2022

Goede service Wij waren erg tevreden met de goede info en dat ze alle tijd voor ons namen. Erg vriendelijke en deskundige verkopers.

Toyota eigenaar
10-11-2022

perfect service zeeeeeer tevreden over deze dealer

Toyota eigenaar
08-11-2022

servicebeurt De servicebeurt is goed en snel uitgevoert ik kon er op wachten. Kreeg van tevoren een mail voor waardenbepalijng van mijn mijn auto dat leek mij wel wat, alleen jammer dat ik het niet heb gekregen. Verder ben ik tevreden over de garage.

Toyota eigenaar
06-11-2022

Uitstekende service Bij de aanschaf van de Aygo X uitstekende service van de verkoopadviseur gekregen. Alle gelegenheid gekregen om meerdere proefritten te maken. Behulpzaam bij het beantwoorden van vragen en bij het zoeken naar mogelijke oplossingen. Uitstekende service!

S. H
06-11-2022

Goede service

F.A.J. Marinussen
06-11-2022

Goede services.

B.F. H
04-11-2022