9,0
16.911 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.911 beoordelingen

Een goede en vakkundige garage Na meer dan 30 jaar nog steeds tevreden over de garage in Bergen op Zoom

Toyota eigenaar
25-02-2024

Het voelt als thuiskomen Zeer tevreden met de mensen die alles op rolletjes willen laten lopen ook de monteurs ??want die worden vaak vergeten

J.d.w
23-02-2024

zeer goede service. Onze auto gebracht voor een onderhoudsbeurt en apk. Waren elders in de buurt om een bezoek af te leggen en werden gebeld dat de auto klaar stond om opgehaald te worden. Het personeel van Louwman sGravenzande is deskundig en heel vriendelijk. Je wordt er welkom geheten en de koffie staat altijd klaar . een hele nette wachtruimte in de showroom waar je eventueel kunt wachten op de auto. Je wordt daar door een medewerker opgehaald wanneer de auto klaar is.

G.J.W. van Steekelenburg
23-02-2024

Fantastische service De service en vriendelijkheid van de dealer cq verkoper was fantastisch. Proefrit was super geregeld en bij de aflevering nam de verkoper alle tijd die ik nodig had voor uitleg.

C.N. H
23-02-2024

het totale plaatje van info tot verkoop is ons heel goed bevallen! de service van de dealer vinden wij gewoon heel goed!

L.B. Q
23-02-2024

Prima dealer en verkopers. Er werd voldoende tijd genomen voor Q&A. Zeer tevreden over bestelling levering en de auto zelf. Over service en onderhoud kan ik nog niet veel zeggen omdat ik daar nog geen gebruik van heb gemaakt.

J. S
23-02-2024

Goede service, fijne afhandeling Van het begin tot het eind op de hoogte wanneer de auto zou worden afgeleverd.

J. P
23-02-2024

Adequate service en vriendelijk personeel

T.M. H
22-02-2024

Goed en prettig geholpen. Erg tevreden over mijn onderhoudsbeurt en de haal en breng service.

C.L.M.
22-02-2024

Prima service En erg goed geholpen door de verkoper

T.H. L
22-02-2024

Een hele fijne garage waar je goed wordt geholpen.

Toyota eigenaar
20-02-2024

Uitstekend in alle opzichten Vriendelijk, klantgericht, snel en kwaliteit. Kom altijd graag terug bij Louwman Dordrecht wanneer dat nodig is.

Cees A.
20-02-2024

Toyota eigenaar
31-01-2024

Goede service, altijd tevreden Kleinschalige en persoonlijke dealer. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. Ze komen hun afspraken na, denken mee en leveren de auto weer netjes af.

Happy Yaris rijder
31-01-2024

Ik had graag meer aandacht gehad van de verkoper als het gaat om de mogelijkheden die er zijn binnen Toyota. De verkoper melde niet dat er extra inruilwaarde en verschillen tussen de diverse uitvoering van Toyota auto's waren. Ook verzweeg hij dat er een nieuwe versie Toyota Yaris Hybride op de markt zou komen. (en dat al na 1 maand na de aanschaf. erg zuur dus)

Toyota eigenaar
31-01-2024

Ik heb het verloop van het eerste tot het laatste moment als prettig ervaren. Ik ben na enkele weken in het bezit te zijn van de nieuwe auto nog erg tevreden over Garage Louwman te Dodrecht

G. Blokker
31-01-2024

Apk Ja zeker, mijn auto was twee weken eerder voor de apk geweest. Dit moest omdat het anders zou verlopen. Toen heb ik nieuwe ruitenwissers gekocht en zijn mijn koplampen afgesteld voor apk wat ik heb afgerekend. Twee weken later was de afspraak voor de grote beurt en werd weer de Apk gedaan. In de middag werd ik gebeld voor opnieuw het afstellen van koplampen waar ik eerder al voor betaald heb, uitgelegd en uiteindelijk is het niet berekend maar dit wekt bij mij vragen op. Hoe geloofwaardig alles “ reparaties” zijn terwijl ik altijd zeer te spreken was over jullie

N. K
30-01-2024

Mijn eerste toyota Mijn eerste toyota rav4 hybride van 2018 bevalt zeer goed. Fijne ruime auto en voor zijn grote zuinig en met de caravan van 1600kg totaal geen problemen

Toyota eigenaar
30-01-2024

Goede service

Toyota eigenaar
30-01-2024

Onderhoud Was tevreden met de service van toyota, auto was sneller klaar dan verwacht. Vriendelijk personeel.

Bas
30-01-2024

A.G. V
30-01-2024

bergen op Zoom de dealer waar je je thuis voelt de dealer in Bergen op Zoom is een kleinschalige en klantvriendelijke Toyota dealer

wim maas
30-01-2024

100% tevreden

Els Hazekamp in 't Groen
27-01-2024

Geen betere auto dan een 13 jarige Toyota Verso 232.000 km

H.J. B
26-01-2024

Wat een verandering Voorheen slecht bedrijfspand en geweldig personeel. Nu nieuw pand en …

Y. L
25-01-2024

Toyota eigenaar
25-01-2024

Wat een prettig bedgijf Erg tevreden met het onderhoud van onze Toyota bij Louwman zeer klantvriendelijk en correct

G.C. N
25-01-2024

Eerste jaars onderhoudsbeurt aan mijn Yaris Cross Goed advies en nette afhandeling.

Toyota eigenaar
25-01-2024

Niet goed nagelopen Er is een achterband vervangen, na een week ging er een lampje op mijn dashboard branden dat de spanning niet goed was. Ik had zelf de banden een maand geleden op spanning gezet, dus het was de nieuwe band. Dat vind ik slordig en absoluut niet passen bij een volledige onderhoudsbeurt.

Toyota eigenaar
25-01-2024

Heel goed geholpen Zijn heel tevreden over de verkoper Dylan van Toyota Waalwijk

J.P. S
25-01-2024