9,0
18.456 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.456 beoordelingen - Powered by TNS

Uitstekende verkoper De manier waarop Sander ons geholpen heeft met de aanschaf van onze nieuwe C-HR is uitstekend. Zeer behulpzaam, vriendelijk en deskundig. Ik had mij voorgesteld dat een autoverkoper in Amsterdam agressief, luidruchtig en opdringerig zou zijn. Dat bleek een vooroordeel te zijn dat niet verder van de waarheid had kunnen zijn. Bedankt Sander!

MvR
17-08-2021

Toyota eigenaar
16-08-2021

Toyota eigenaar
15-08-2021

zeer goed bedrijf klantvriendelijk . wat fijn dat mijn nieuwe auto geleverd is en alle service die erbij hoort Een goede uitleg van gebruik en iedereen in dit bedrijf staat direct voor je klaar. Ik raad iedereen die een toyota wil aanschaffen om naar Louwman te gaan.

M. Pronk
06-08-2021

TOP SERVICE Zeer tevreden met de service van de medewerker

K.A. H
05-08-2021

Perfecte aflevering Netjes ontvangen bij De daeler. Goede uitleg gekregen en de auto werd feestelijk afgeleverd. Chapeau!

R.P.B. M
04-08-2021

Gekocht Toyota yaris Gekocht prachtige Toyota yaris van 2021, bereid je heel goed voor als koper, want de verkoper was niet echt klantgericht, denk aan Toyota acties en inruil

Toyota eigenaar
04-08-2021

Betrouwbare, klantvriendelijk en accurate dealer. Medewerkers denken met je mee.

Koos (Amsterdam)
04-08-2021

Top service! Erg blij met mijn nieuwe eerste Aygo. Top geholpen door Dennis. Fijn gesprek gehad en duidelijke uitleg over alles. Ik zou iedereen Louwman Zuid aanbevelen!!

Naomi
03-08-2021

We hebben een goede keus gemaakt Op internet informatie gezocht over de Toyota Aygo, kwam terecht op de site van Toyota Lease en de aanvraag verliep uiterst soepel en snel, binnen 24 uur hadden we het contract via de mail. Verder de aanvraag afgehandeld bij Louwman Den Haag Zuid, hele fijne service en na 6 weken konden we onze auto ophalen.

Nancy en Peter Krul
03-08-2021

Behulpzaam, vriendelijk.

Mevr v Swieten
15-07-2021

Medewerkers zijn professioneel, maar ook erg klantvriendelijk. Ben ruim 10 jaar klant tot volle tevredenheid.

C. vd Pas (Tilburg)
15-07-2021

Prima garage, vlotte bediening en je weet tevoren wat er gedaan moet worden.

Martin Hofhuis (Tilburg)
15-07-2021

Wat een professioneel bedrijf, met vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Dave Leising (Bergen op Zoom)
15-07-2021

Er is weinig parkeergelegenheid.

Dhr. Arie van Valburg (Hellevoetsluis)
15-07-2021

Super goede dealer.

Bianca (Dordrecht )
15-07-2021

Goede service.

Kees Zuyderwijk (Rotterdam )
15-07-2021

Ze beginnen op de afgesproken tijd aan de auto en zijn deskundig, dat merk je als je de auto terug krijgt na de onderhoudsbeurt: dan rijdt hij weer als nieuw.

Bob de Bruin (Rotterdam )
15-07-2021

We worden altijd keurig te woord gestaan en de service is altijd up to date volgens afspraak. Niets te klagen.

Fred (Capelle aan den IJssel)
15-07-2021

Goede uitleg en afhandeling.

Harry Bijker (Den Haag)
15-07-2021

De vestiging in het Forepark is te groot waardoor de klant niet meer centraal staat en je het gevoel hebt dat alles heel snel moet worden afgehandeld. Voel me niet meer "echt welkom".

dhr. Doncker (Zoetermeer)
15-07-2021

Altijd goed geholpen, daar ik er al 30 jaar kom.

Willem Retra (Assendelft)
15-07-2021

Ik was teleurgesteld over het wassen van de auto.

M.A. Moraal (Oegstgeest )
15-07-2021

De garage is goed bereikbaar, bijzonder vriendelijke medewerkers, behulpzaam, meedenkend, snelle service. Kortom Top!

Netty Kersseboom
15-07-2021

Auto werd keurig opgehaald en teruggebracht. Na operatie aan been was het voor mij niet mogelijk zelf te komen.

H Groen (Purmerend )
15-07-2021

Alle afdelingen, verkoop, receptie en garage personeel werken optimaal vriendelijk en altijd service gericht. Klantvriendelijkheid is absoluut perfect!

Dees Duurinck (m) (Duiven)
15-07-2021

Alles is uitstekend uitgevoerd en mijn Toyota Yaris kwam als een juweeltje uit de werkplaats.

Mevr. E. de Boer-Rondhuis
15-07-2021

Goede garage.

Henk Schoonbergen (Julianadorp )
15-07-2021

Bij Toyota zijn dat standaard prijzen voor onderhoud dus de dealer kan daar ook niets mee.

Dhr H.Cornelissen (Elst)
15-07-2021

Fijn! Fijne betrokken, servicegerichte collega’s! Wordt tijd genomen en contact was prettig.

S. Mulder
14-07-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.