9,0
18.474 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.474 beoordelingen - Powered by TNS

Klantvriendelijkheid en dienstverlening staan hoog in het vaandel. De laatste keer kreeg ik, zonder dit vooraf te hebben gevraagd, een aparte ruimte om tijdens het wachten te kunnen werken. Super! Al jaren een zeer tevreden klant.

Mevr. Weterings (Etten-Leur)
08-03-2021

Goede informatie voorziening en vriendelijkheid adviseur.

Pieter Paauw (Katwijk)
08-03-2021

Lekkage reparatie zonder onderzoek naar de oorzaak. Laat de klant niet uitspreken.

L
05-03-2021

Ja ik vind dat hun service en vriendelijkheid heel prettig is. Ik heb dat nog nergens zo ervaren als bij Toyota Tilburg. Ze zijn erg duidelijk over wat het kost en komen vragen als er iets extra’s moet gebeuren zij doen dit niet zonder overleg met mij.

Mevr. van Baarle
05-03-2021

Men staat altijd klaar voor de klant en zeer klantvriendelijk.

Stephen Janssen (Oosterhout)
05-03-2021

Ik vind het erg dat de wachtruimte achterin afgesloten is wegens Corona. Eer staat nu bij de ingang wel een tafeltje maar niet leuk als je daar een tijdje wilt of moet wachten. Er was ruimte genoeg achterin dus waarom zo helaas?

Miny Reinders (Waalwijk.)
05-03-2021

Ik ben hier heel vriendelijk en zeer coulant behandeld. Goed werk geleverd, eerst overlegd en daarna pas uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Willekens
05-03-2021

Staan altijd voor me klaar. Prima mensen.

Joost Roozeboom. (Breda)
05-03-2021

Je wordt snel geholpen, flexibel, vlot, conform afspraak.

Ad van Tetering (Hoeven)
05-03-2021

Opnieuw de loftrompet. Afspraken zijn afspraken. Worden nagekomen.

Wim t Hart (H.i.ambacht)
05-03-2021

Goede service en persoonlijke behandeling.

H. v. Oevelen
05-03-2021

Prima garage, goede service, fijn personeel. Goed overleg, je komt nooit voor verrassingen te staan. Dat, in mijn geval, de auto gehaald en weer thuis gebracht voor een beurt vind ik een een hele goede service!!

Maria Bakker (Bergen op Zoom )
05-03-2021

Vind ze vriendelijk en behulpzaam.

CM Henning (Bergen op Zoom)
05-03-2021

Goede service, zowel van de receptiemedewerker als de medewerkers van de garage.

R. Van Loon (Hellevoetsluis)
05-03-2021

Netjes. Als onkundige cq niet wetende ben ik afhankelijk. Ik heb het vertrouwen bij dit bedrijf dat ze mijn gevoel en wens ook nastreven en... WAARMAKEN!

mondonkers@live.nl (Dordrecht)
05-03-2021

Prima communicatie; de receptieruimte is voldoende; de directe verbinding met de werkplaats geeft prima beeld van activiteiten die er plaatsvinden

dhr. H.J. van Velzen (Rotterdam)
05-03-2021

Ik heb dit inderdaad al eerder verwoord. Toyota zou iets aan haar prijzen moeten doen; het is aan de hoge kant. Elders kan het veel voordeliger. Daarnaast is het wisselen van de banden, opslag daarvan en verzekeren ook tegen een hoge prijs.

Diny Eleveld
05-03-2021

Stapsgewijze opbouw voor onderhoudssystemen op basis van delta verreden kilometers per jaar bijvoorbeeld 0<1000<5000<10000<20000<50000 km/jaar.Ook graag receptionisten die kennis van zaken hebben, zodat niet doorverwezen behoeft te worden naar anderen.

P. van Hengel (Rotterdam)
05-03-2021

Juiste en correcte afhandeling.

Cees Mastenbroek (Spijkenisse)
05-03-2021

Niet of nauwelijks met openbaar vervoer te bereiken. Bij aankoop nieuwe auto is leenauto beloofd, bleek later huurauto. Niemand is bereid mij of de auto voor een grote onderhoudsbeurt te halen en brengen. Ik ben 85 jaar. Twee uur wachten of gebruik maken van een leenfiets is geen optie.

d.heins (Den Haag)
05-03-2021

Goed bereikbaar, prettige omgeving en personeel. Duidelijke en uitleg. Staat garant voor kwaliteit.

Henk van Steenbergen (Scheveningen)
05-03-2021

Klantgericht; deskundig; betrouwbaar.

C. de Hart (Voorschoten)
05-03-2021

Omdat de medewerkers oké zijn. Beleefd, functionele kennis en klantvriendelijk.

G.k (Purmerend)
05-03-2021

Deze garage in Amsterdam West is voor mij als Toyotarijder zeer goed. Een fijne garage om te komen.

Hr.W.Vierbergen (Amsterdam)
05-03-2021

Prettige dealer; uitstekend bereikbare ligging.

Mw I Driesse (Oosterbeek)
05-03-2021

Ondanks corona fijn telefonisch contact men nam de tijd.

A. Portengen (Velserbroek )
05-03-2021

Alleen even een opmerking over de Toyota, dat hij lekte bij het derde remlicht. Daar kan Louwman niks aan doen, maar er zit nog steeds water in mijn achterklep. Ik geef het even de tijd en anders ga ik terug naar de garage. Geen reclame is dit voor Toyota, als het blijft zitten gaat het lekker roesten. Jammer!! Maar de service is top.

Mevr De Munk (Heemskerk)
04-03-2021

Behandeling zeer vriendelijk, altijd afspraken nakomen, nooit iets te klagen!

Paula de Wit (Haarlem)
04-03-2021

Goede dealer.

Hans (Rijnsburg)
04-03-2021

Prima service, vriendelijk en klantgericht.

Frank P. (Lisse)
04-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.