9,0
19.220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.220 beoordelingen - Powered by TNS

Betrouwbare, klantvriendelijk en accurate dealer. Medewerkers denken met je mee.

Koos (Amsterdam)
04-08-2021

Behulpzaam, vriendelijk.

Mevr v Swieten
15-07-2021

Medewerkers zijn professioneel, maar ook erg klantvriendelijk. Ben ruim 10 jaar klant tot volle tevredenheid.

C. vd Pas (Tilburg)
15-07-2021

Prima garage, vlotte bediening en je weet tevoren wat er gedaan moet worden.

Martin Hofhuis (Tilburg)
15-07-2021

Wat een professioneel bedrijf, met vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Dave Leising (Bergen op Zoom)
15-07-2021

Er is weinig parkeergelegenheid.

Dhr. Arie van Valburg (Hellevoetsluis)
15-07-2021

Super goede dealer.

Bianca (Dordrecht )
15-07-2021

Goede service.

Kees Zuyderwijk (Rotterdam )
15-07-2021

Ze beginnen op de afgesproken tijd aan de auto en zijn deskundig, dat merk je als je de auto terug krijgt na de onderhoudsbeurt: dan rijdt hij weer als nieuw.

Bob de Bruin (Rotterdam )
15-07-2021

We worden altijd keurig te woord gestaan en de service is altijd up to date volgens afspraak. Niets te klagen.

Fred (Capelle aan den IJssel)
15-07-2021

Goede uitleg en afhandeling.

Harry Bijker (Den Haag)
15-07-2021

De vestiging in het Forepark is te groot waardoor de klant niet meer centraal staat en je het gevoel hebt dat alles heel snel moet worden afgehandeld. Voel me niet meer "echt welkom".

dhr. Doncker (Zoetermeer)
15-07-2021

Altijd goed geholpen, daar ik er al 30 jaar kom.

Willem Retra (Assendelft)
15-07-2021

Ik was teleurgesteld over het wassen van de auto.

M.A. Moraal (Oegstgeest )
15-07-2021

De garage is goed bereikbaar, bijzonder vriendelijke medewerkers, behulpzaam, meedenkend, snelle service. Kortom Top!

Netty Kersseboom
15-07-2021

Auto werd keurig opgehaald en teruggebracht. Na operatie aan been was het voor mij niet mogelijk zelf te komen.

H Groen (Purmerend )
15-07-2021

Alle afdelingen, verkoop, receptie en garage personeel werken optimaal vriendelijk en altijd service gericht. Klantvriendelijkheid is absoluut perfect!

Dees Duurinck (m) (Duiven)
15-07-2021

Alles is uitstekend uitgevoerd en mijn Toyota Yaris kwam als een juweeltje uit de werkplaats.

Mevr. E. de Boer-Rondhuis
15-07-2021

Goede garage.

Henk Schoonbergen (Julianadorp )
15-07-2021

Bij Toyota zijn dat standaard prijzen voor onderhoud dus de dealer kan daar ook niets mee.

Dhr H.Cornelissen (Elst)
15-07-2021

Ik ben heel tevreden, anders zou ik er geen 17 jaar komen.

rob horvers (Haaren)
09-07-2021

Ik vind Louwman Breda een zakelijke dealer. Betrouwbaar.

S.sewdien (Breda )
09-07-2021

Ik vind alles goed, zeer vriendelijk, goede service. Ik zou niet weten wat er nog aan veranderden moet.

Mkoreman (Breda)
09-07-2021

Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke afspraken die ze nakomen. Vooraf duidelijke prijsopgave.

Dhr M. van den Broek (Breda)
09-07-2021

Zeer goede garage, goede service en goed onderhoud aan auto. Deskundige medwerkers.

A van Mieghem (Etten-leur)
09-07-2021

Afspraken niet geheel nagekomen.

J A.Akkermans (Oud Gastel)
09-07-2021

Een mooie lichte showroom, met een prettige wachtruimte tijdens korte servicehandelingen aan de auto. Vriendelijke correcte bejegening door alle medewerkers. Heldere informatie en duidelijke prijsafspraken.

Ton van Vlimmeren (Roosendaal)
09-07-2021

Het is een (in mijn ogen) goede garage, met vriendelijk, vakkundig personeel.

Mevr. Schrauwen (Heerle)
09-07-2021

Goede behandeling en vertrouwen in uitgevoerde werkzaamheden.

Pieter Hoepel Kinnegin (Nieuw-Vossemeer)
09-07-2021

Vriendelijkheid, fijn personeel en geen onverwachte kosten. Men denkt heel goed mee om de reparaties voordelig en goed uit te voeren.

Corné Verheezen (Bergen op Zoom)
09-07-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.