9,0
18.310 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.310 beoordelingen

Goede service ja zeer tevreden Ik ben daar goed behandeld top

A. V
05-08-2022

Toyota eigenaar
05-08-2022

Betrouwbare dealer. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van deze Toyota dealer.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Goede service Ben tevreden hoe alles was gegaan

Toyota eigenaar
04-08-2022

Altijd alles conform afspraak. Ik ben al 20 jaar klant van Toyota Rotterdam-zuid, nooit problemen ondervonden, derhalve een tevreden klant.

M. Hasaart
04-08-2022

Warm welkom !! Zeer tevreden over deze dealer, fijn geholpen. Vriendelijk personeel en mooie deal naar tevredenheid. Toppie !!

Jeffrey
04-08-2022

Geweldig leuke auto de Aygo X Aygo X is een super leuke auto, veel extra’s, mooi dashboard, mooie uitstraling, hoger op zijn wielen, echt een geweldige auto en ik ben er super blij mee.

H.E. Gillet
04-08-2022

J.L. P
01-08-2022

Uitstekend Betrouwbaar

R. v d O
29-07-2022

Vervangend vervoer Het vervangend vervoer, prima elektrische fiets, en later een vervangende auto was prima en zonder gedoe zo geregeld.

R. V
29-07-2022

Top service Hier ben je altijd welkom. Alles goed geregeld. Snelle service. Gezelligheid

T.B. Landeberg
29-07-2022

Goede service tegen vooraf afgesproken prijs Tevreden over vriendelijkheid personeel en de duidelijkheid omtrent de prijs.

RM
28-07-2022

Toyota eigenaar
28-07-2022

8 juli dd of te wel delivery day van mijn auto de yaris cross executive. Vanaf de eerste dag heerlijk snorren over neerlands wegen. Mooie ervaring

Peugeot
28-07-2022

M.F. A
28-07-2022

Goede service, nemen de tijd! Denken mee. Meedenkend wat zijn de opties welke autos, wat is voordelig voor de klant. Goede uitleg. Ik rij nu stylish en safe in mijn nieuwe Aygo X Cross Bedankt Dirk van Leeuwen!

ASN
27-07-2022

Goee service

Toyota eigenaar
25-07-2022

aankoop Yaris Cross Erg tevreden met de aankoop van onze nieuwe Yaris Cross bij Louwman te Hoofddorp. Zeer fijne en vriendelijke verkopers!

D.K. v.d.Plas
24-07-2022

Van begin tot eind top geregeld Bij het inleveren van de sleutel voor onderhoud werd mij verteld wat de onderhoudsbeurt zou inhouden, kosten werden gelijk verteld. Dat er iets extra's gedaan moest worden, daar werd eerst over gebeld. Auto keurig op tijd klaar....rijd als een zonnetje

L.M. v. D
23-07-2022

Zeer tevreden Goede service en alles volgens afspraak

W.B. Van de Graaf
23-07-2022

Rien Trommelen
22-07-2022

Fijne garage Ik kom er graag omdat ik mijn een gewaardeerde klant voel.

E. V
22-07-2022

Prima service en aardig personeel Werd netjes te woord gestaan bij het maken van de afspraak, werd duidelijk mee gedacht om een datum te vinden. Werd van tevoren netjes doorgenomen wat er gedaan zou worden en wat er afgesproken was

DvdZ
22-07-2022

goede service ben zeer tevreden

Toyota eigenaar
22-07-2022

Goede service Alles naar tevredenheid gedaan. Ook de APK

Jan van der Borden
22-07-2022

Goede service Ik ben goed geholpen tijdens het kijken en ben erg tevreden over mijn auto aankoop.

Toyota eigenaar
21-07-2022

Perfecte service, zeer tevreden

N.S. Zonneveld
21-07-2022

F.J.H. O
20-07-2022

Was super tevreden.

J.C.J. N
19-07-2022

Perfecte service Ik ben erg tevreden over de service van Louwman Heemskerk. Vriendelijke mensen die verstand hebben van hun vak.

Toyota eigenaar
19-07-2022