9,0
19.556 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.556 beoordelingen

Prima service Geweldig bedrijf. Klantvriendelijk, veel service. Denken met je mee.

N. O
26-01-2023

Toyota is sowieso aan te raden voor iedereen die rijdt. Goede ervaringen met Toyota bedrijf Rotterdam Noord; heb inmiddels mijn 4e auto daar vandaan. PS: in de volgende vraag hebt u het woord "data" als enkelvoud opgevat. Dat klopt niet. Het woord data is meervoud (de betekenis van het woord is: gegevens ). Graag dit herstellen in uw enquête

Toyota eigenaar
26-01-2023

Slechte service bij Toyota Louwman Den haag Ze komen de afspraken niet na. Ze beloven terug te bellen maar doen ze niet. Ze laten je weten dat de onderhoud 1 uur duurt zodat je geen recht hebt om terug en haal service terwijl onderhoud langer dan 2 uur duurt. Ze bellen niet na of je tevreden bent met uitgevoerde werkzaamheden.

M A
26-01-2023

Fijne garage met aandacht voor de klant Onze Toyota Yaris Hybride is een kleine fijne wagen met grote prestaties!

Toyota eigenaar
26-01-2023

Goede service Keurig geholpen en goede uitleg

Toyota eigenaar
26-01-2023

J.P. D
26-01-2023

Zeer tevreden Zijn erg goed geholpen door de kundige en vriendelijke verkoper.

E. V
26-01-2023

Zeer fijne uitleg Super tevreden over de afhandeling.

L.M.J. V.Bogaart.
26-01-2023

Een prima dealer, een echte aanrader De gastvrouw is een echte reclame voor deze dealer ..... ook de receptie medewerker is goed.

Toyota eigenaar
26-01-2023

Perfecte service Wij zijn zeer tevreden over de service en de dealer

P. Nickel
24-01-2023

Verkopers die een stapje extra doen De verkopers zijn stuk voor stuk even aardig en behulpzaam. Ze hebben altijd wel even tijd voor je.

Toyota eigenaar
24-01-2023

Jac K
20-01-2023

Zeer tevreden Zeer tevreden met de aandacht en begeleiding bij onze keuze tot Toyota.

R. P
20-01-2023

Vertrouwde dealer We zijn weer goed geholpen bij de aanschaf van onze 3e Toyota Aygo op rij.

Toyota eigenaar
20-01-2023

Prima service, zoals altijd. Ook het vervangend vervoer was prima geregeld. Prima service, zoals altijd. Ook het vervangend vervoer was prima geregeld.

J. Happee uit Hendrik Ido Ambacht
19-01-2023

Jaren lang onze Toyota dealer, altijd super tevreden, Super service, en altijd vriendelijk, maar ook luisteren , maar ook goede feedback krijgen van de dealer, wij zijn heel blij met deze Toyota dealer uit Schagen.

Ronald van W.
19-01-2023

G. J
19-01-2023

zeer goede afspraak ben zeer tevreden over de afspraken en kundigheid van de Toyota monteurs

Toyota eigenaar
19-01-2023

Prima service voor de auto Prima service voor de auto, afspraak voor leen E-Bike werd duffe fiets met te zachte banden, dus de balen !!!!

E.H. V
19-01-2023

E.P. K
19-01-2023

Prettige garage. Bij deze garage nooit problemen gehad. Inmiddels door de jaren heen vier nieuwe auto's gekocht.

M.H. A
19-01-2023

Goede service Service keurig en netjes afgehandeld

P. D. M.
19-01-2023

Toyota Yaris Cross. Rij sinds kort in een Yaris Cross automaat. Een aanrader, heerlijke auto.

W. D. Waiboer, Hippolytushoef.
19-01-2023

vriendelijkheid vriendelijkheid

J.H. H
18-01-2023

Toyota eigenaar
18-01-2023

Fantastische service en verkoopervaring De manier waarop onze dealer ons begeleid heeft in de keuze van onze nieuwe yaris cross is fantastisch. Meer dan voldoende tijd genomen om alles vooraf duidelijk uit te leggen

W.J.M. Engel
18-01-2023

Goede service LOUWMAN Dordrecht kan ik aanbevelen

T.P.F. O
17-01-2023

Super goede service!!! Ben heel tevreden met de dealer, goede service, duidelijke informatie, alles goed geregeld en aardig personeel!!

M.F.
16-01-2023

Zeer goede service Ook tijdens de laatste onderhoudsbeurt was het personeel zeer vriendelijk, gaf duidelijk uitleg en was de auto snel klaar. Het wachten was geen enklel probleem, lekkere koffie en gezellige mensen en gezellige drukte. Een garage waar ik me altijd zeer op mijn gemak en thuis voel.

J. B
14-01-2023

Perfecte service Ik ben zeer tevreden ook over de toelichting en klantvriendelijkheid.

H.G.L. Schimmelpenningh
13-01-2023