9,0
18.190 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.190 beoordelingen - Powered by TNS

Vanwege Corona was alles anders. Na het tekenen van het contract was er een verrassing in de vorm van een mooi boeket bloemen.De aflevering moest helaas elders plaatsvinden en daardoor niet erg feestelijk.Toch met veel dank alles was keurig verzorgd.

I.E. Niemeijer
21-01-2021

De service en bereidheid om mee te denken van de medewerkers, zowel achter de balie als in de werkplaats, is groots. Daarbij was de onderhandeling met de verkoper zeer prettig en open met onderbouwende argumenten, voor zowel positieve als negatieve keuzes.

Rene Heynemans (Purmerend)
21-01-2021

Wat alleen bijzonder storend is is dat Louwman telefonisch slecht te bereiken is. Als je wordt verteld dat je de zoveelste bent in de rij haak je af. Daarom pleit ik voor een betere bezetting aan de balie.

J.Brakenhoff (Vlaardingen)
18-01-2021

Prijsopgave te hoog in vergelijking met zelfde samenstelling. Vriendelijk personeel, receptie en monteurs.

Dhr N. Spaargaren (Hoofddorp.)
18-01-2021

De verkoper was terzake kundig, alles is goed uitgelegd. Achteraf ben ik nog gebeld of alles goed ging en of er nog vragen waren.

A Lobbes (Purmerend)
18-01-2021

Receptie communiceerde goed naar de klant. Werkplaats kan de communicatie wel iets beter. Kijk bij een APK plus onderhoud eerst naar mogelijke reparaties voor dat er onderhoud wordt uit gevoerd.

Der. M. Bergman (Oisterwijk)
14-01-2021

Ik vertrouw mijn auto met een gerust hart toen aan Toyota Louwman, maar onder voorheen was de service beter.

dhr. van Gils
14-01-2021

Goed bedrijf.

Almata (Ossendrecht )
14-01-2021

Personeel is zeer vriendelijk. Je bent geen nummer. Werkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken. Is er iets wat tijdens het onderhoud opvalt, dan word je direct geïnformeerd. Wachten is geen straf: de koffie is uitstekend en er is voldoende leesvoer.

Frank van der Linden (Ossendrecht)
14-01-2021

Altijd netjes en correct geholpen. Als er iets extra moet gebeuren keurig een telefoontje krijgen. Vriendelijk en netjes uitleggen wat er is gedaan aan de auto. Daarnaast al 35 jaar klant en dat is niet voor niks!

Johan Bek (Bergen op Zoom)
14-01-2021

Mijn nieuw aangeschafte Toyota netjes bij de dealer in onderhoud. Kan weer met een goed rijdende auto mijn pakketjes bezorgen.

OnderdelenSenseo.nl Jan Breumelhof (Hellevoetsluis)
14-01-2021

De service is uitstekend en het personeel is klantvriendelijk.

Peet de Rouw (Rozenburg )
14-01-2021

Correcte en persoonlijke benadering.

Arjo van Hulst (Spijkenisse )
14-01-2021

Bij aanmelden voor onderhoudsbeurt wordt goed weergegeven wat voor beurt er uitgevoerd gaat worden.

T.Egeter (Hellevoetsluis)
14-01-2021

Vriendelijke mensen en goede service met duidelijke uitleg van de onderhoudsbeurt.

Bert Snijder (Zwijndrecht)
14-01-2021

Ik rijd al jaren Toyota. 2 keer een Yaris, daarna 4 jaar een ander merk in privat lease, nu weer een Yaris hybrid automaat ook als privat lease. Nooit problemen met de auto en zeker niet met de medewerkers van de dealer gehad.

Els Lems
14-01-2021

Louwman is een maatje groter geworden. Vroeger kende je degene die je aan de telefoon kreeg bij de kleinere vestiging. Het echte klantcontact dat mis ik wel. Top is de haal- en brengservice. Keurig op tijd, netjes gebeld van te voren voor de check en het onderhoud is wederom perfect uitgevoerd.

Leonard de Vries
14-01-2021

Ben al tientallen jaren Toyota klant. Meestal oké, jammer dat ze verhuist zijn.

E de Ruiter (Mijnsheerenland)
14-01-2021

Goede deskundige dealer.

Gerda Otto (Spijkenisse)
14-01-2021

Toyota Louwman levert kwaliteit in service, onderhoud, reparatie. Zeer prettige en correcte benadering door personeel. Werkzaamheden worden perfect uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden en rijd weer blij naar huis als de auto weer top in orde is gemaakt.

J. van Dijk (den Haag)
14-01-2021

De service in Den Haag is the Toyota Way, goed degelijk en accuraat.

JFZ (Rdam)
14-01-2021

Blij met de garage.

Mevrouw. Mol- Neuvel
14-01-2021

Vanwege deskundigheid, helderheid en vriendelijkheid.

R,M. Witteveen
14-01-2021

Zeer tevreden over receptie, monteurs etc. Ook over Toyota pechhulp!

C. Booy (Noordwijk aan Zee)
14-01-2021

Doe hun werk goed, komen afspraken na.

F.H. Bulk (Vijfhuizen)
14-01-2021

De klantenservice staat op een hoog niveau. Erg vriendelijk personeel en vooraf gecommuniceerde kosten waren ook de uiteindelijke kosten.

F. Neyndorff (Amsterdam )
14-01-2021

Service is excellent, but it's not the cheapest option.

R Bohoslavsky (Amsterdam)
14-01-2021

Vriendelijke ontvangst, ik kon ergens zitten en koffie of iets anders nemen. Heb Ruim 2 uur zitten wachten, maar het leek snel om te zijn. Geen onprettige ambiance.

Mevrouw M.A. van Nierop (Amsterdam)
14-01-2021

Ik word altijd vriendelijk, deskundig en op de afgesproken tijd geholpen. De wachtruimte was gezien de coronamaatregelen goed ingericht.

Mevr. C. Groen (Amsterdam)
14-01-2021

Zoals altijd naar alle tevredenheid geholpen.

W. v. G. (Wildervank)
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.