9,0
18.725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.725 beoordelingen - Powered by TNS

Over servicebeurt tevreden. Wasbeurt: hierbij was het (ook al snap ik dat het er mogelijk niet bij hoort) wenselijk geweest binnenkant van achterportieren even met een doekje schoon te maken. Moest dit bij thuiskomst al eerste gaan doen om geheel af te maken. (kleine moeite, groot plezier en klantgericht). Het valt bij het ophalen van de auto meteen op dat het beter kan en eigenlijk niet af is.

Jack Schilders
16-04-2021

Keurig netjes.

Mevr van den Eijnde - Prick (Roosendaal)
16-04-2021

Fijne garage waar je je gelijk welkom voelt, duidelijk en behulpzaam personeel.

Chantal (Hellevoetsluis)
16-04-2021

Top service, vriendelijke mensen. Ervaren monteurs en denken altijd aan oplossingen.

Michael (Heerjansdam )
16-04-2021

Alles was naar wens.

henk van zadelhoff
16-04-2021

Prima garage.

Jac jansen (Tilburg)
15-04-2021

Louwman Rotterdam Noord is geweldig!!! Ik kan er lyrisch over worden, ik krijg er tranen van in mijn ogen. Zo'n GEWELDIGE service! Niets, maar dan ook niets is hun teveel. De klant is hier geen koning, maar KEIZER!

De heer Bosman (Lansingerland)
15-04-2021

Altijd goed geholpen, leveren de beste kwaliteit, zijn niet duur en zetten de wensen van de klant op nummer 1.

Dhr. Den Hartog
15-04-2021

Wij zijn van 1e bezoek tot ons laatste bezoek naar volle tevredenheid geholpen. De service is top en er is goed met ons meegedacht. Zeer vriendelijk en bekwame verkoper. Geen vraag was te veel.

Astrid Di Niro (Beverwijk)
15-04-2021

Goed en fijn geregeld!!

Th de Brabander (s-Gravenhage)
15-04-2021

Ze hebben gedaan wat er was afgesproken.

d van scherpenzeel (tilburg)
14-04-2021

Vakkundig vriendelijk personeel. Goede service.

Mevr kremers
14-04-2021

De ervaring is goed en de service ook, wij zijn erg tevreden over deze garage.

a van Bladel (VLIJMEN)
14-04-2021

De klantvriendelijkheid en de services geweldig. Daarbij komt: ik heb een topper van een auto daar gekocht. Wat ik ook prettig vind is dat ik er al jaren kom en dezelfde werknemers tref die me ook echt kennen. Geen nummertje ben dus maar persoonlijk. Erg fijn. Altijd duidelijkheid vooraf. Mocht je moeten wachten dan is het altijd comfortabel. Soepje of koffie of choco maakt niet uit, appeltje: het staat er. De paaseitjes als verrassing in mijn auto vond ik ook erg leuk. Kortom: het contact is fijn. Heel fijn personeel. Daar mogen ze zuinig op zijn. Ik beveel hun ook echt aan bij iedereen. Onderhoud altijd netjes op tijd, krijg dan ook een services pas. Gelukkig maar 1 keer gebruikt. Maar toch. Heb wel 1 favoriete medewerker daar.

Maaike Verspaget (Breda)
14-04-2021

Betrouwbaar, goede service.

Ton van Loon (Bergen op Zoom)
14-04-2021

Goede service.

Rob van den Broek (Bergen op zoom )
14-04-2021

Vind het vreemd dat demo’s op laadpaalplek staan, en dat een zwarte Mitsubishi zonder te pluggen een laadplek bezet houdt.

Toyota rijder
14-04-2021

Mogen andere dealers een voorbeeld aan nemen

Dhr.jr van wijk (Rozenburg)
14-04-2021

Zoals gezegd, Louwman Dordrecht is een bijzonder prettig bedrijf. Men is gastvrij, vriendelijk, vrolijk, behulpzaam, meedenkend en attent.

Hans van Rossum (Dordrecht)
14-04-2021

De auto is weer geschikt om een lange vakantiereis aan te kunnen.

Hans Daalmeijer (Schiedam)
14-04-2021

Goede service.

Kees van der Plas (Katwijk )
14-04-2021

Heb de indruk dat er meer tijd besteed wordt aan mensen met kleine probleempjes waarop gewacht kan worden. Auto voor grote beurt vroeg in de morgen gebracht, kan pas aan einde van de dag opgehaald worden, heb de indruk dat het haastig wordt afgemaakt en daardoor dingen vergeten worden.

piet de jong (katwijk)
14-04-2021

Gastvrij, fijne wachtruimte, prijs voor onderhoud is zeer redelijk.

Rob Segaar (Leiden)
14-04-2021

Altijd tevreden met de service van Louwman Hoofddorp.

Dhr AJ (Hoofddorp)
14-04-2021

Altijd vriendelijk, doen het netjes en betrouwbaar.

E.A. De Wit (Abbekerk)
14-04-2021

Altijd de juiste info, geen verrassingen, iedereen wil je helpen, daarover geen klachten alleen maar lof. Het uitstel van de cross-over is een ander verhaal, dat heeft veel te lang geduurd, een slechte zet van Toyota.

Jan de Ruyter
14-04-2021

Vriendelijk en deskundig.

A.Z.Aslami (Amsterdam)
14-04-2021

Prima service.

Gersrd Pouw (Amsterdam)
14-04-2021

Leuke mensen.

george wijnands (amsterdam)
14-04-2021

Mijn auto is al 15 jaar bij Louwman Amersfoort in onderhoud en mijn auto rijdt probleemloos, zo hoort het! Dus een groot compliment voor het team van Louwman Amersfoort!

Marc (Amersfoort)
14-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.