9,0
16.930 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.930 beoordelingen - Powered by TNS

Nooit problemen met de dealer gehad.

p van Sas.
25-09-2020

Deze dealer staat klaar voor de klant, ook na sluitingstijd. Denken proactief mee.. kunnen veel andere automerken een voorbeeld aan nemen.

HJ Jansen (Breda )
25-09-2020

Heel goede ervaringen, vriendelijk personeel, prima service.

Piet Kriesels (Etten-leur)
25-09-2020

Na zoveel jaren van het kopen van auto's bij Toyota Tilburg is de bekendheid en vertrouwen groot.

dhr. Hans Krens (Tilburg)
25-09-2020

Men is vriendelijk en behulpzaam.

Mw. R. Grakist (Drunen)
25-09-2020

Ruim voldoende.

Van de Ven (Wijk en Aalburg)
25-09-2020

Prima dealer voor mijn Paris.

Wesdorp Ronald (Breda )
25-09-2020

Ik word daar heel klantvriendelijk geholpen, de service is prima. Vooraf prijsopgave en tussentijds contact als er extra werk moet worden verricht.

Mevr. Boumeester
25-09-2020

Betrouwbaar, klantvriendelijk, prijsopgave klopt.

Gé van Kempen (Prinsenbeek )
25-09-2020

Geen vriendelijke en behulpzame baliemedewerker.

Van der Sanden
25-09-2020

Ik ben tevreden over het gepresseerde werk van de wekplaats en receptie. De houding die men nu toont is voldoende voor mij.

Jack Donkers (Hoeven)
25-09-2020

Vakkundig en vriendelijk zonder poeha.

Hj vd Velden (Bergen op Zoom )
25-09-2020

Goede service, vriendelijke en hulpvaardige mensen.

F.A. Trommel
25-09-2020

Vaak te druk.

Peter neijenhuizen (Heenvliet)
25-09-2020

Afspraak via internet gemaakt en dit ook volgens afspraak prima na gekomen.

H van Oeveren (Oud Beijerland)
25-09-2020

Altijd alles volgens afspraak, keurig personeel, professionele uitstraling. Nog nooit problemen gehad.

Jaap Ernst (Rotterdam)
25-09-2020

Alles prima alleen jammer dat het invul boekje weg is.

Godshuizen (Den haag)
25-09-2020

Toen auto klaar was moest ik lang wachten voordat ik weg kon.

B.hamelink (Den Haag)
25-09-2020

De service is goed, maar ik door de verhuizing naar Den Haag vanuit Zoetermeer genoodzaakt ben om helemaal naar Den Haag te gaan. Woon in Berkel en Rodenrijs en er is dichterbij geen dealer.

Dirk Uittenbogaard (Berkel en Rodenrijs)
25-09-2020

Nette medewerkers die goed werk leveren.

Kenneth Dagevos (Alphen aan den Rijn)
25-09-2020

Goede service en klantvriendelijk.

Mw duim (Den haag)
25-09-2020

De mensen zijn correct naar de klanten toe en weten waar ze het over hebben. De zaak is zeer schoon, auto's staan er goed bij. Het is niet erg om een uurtje daar te wachten. Gastvrij.

Herman van der Kleij (Zoetermeer)
25-09-2020

Tevreden!!

H. Sharif (Den Haag)
25-09-2020

Nette zaak. Aardige personeelsleden. Heel vriendelijk. En top geholpen.

Anwar (Bleiswijk )
25-09-2020

Prettig contact, goed overleg, goede uitvoering. Een garage waar ik mijn vertrouwen in stel.

Mw. G.P.Knook
25-09-2020

Goede service, vriendelijk.

Mevr Huneker
25-09-2020

Afspraak was dat ik zou worden teruggebeld met betrekking tot een probleem, is tot op heden niet gebeurd. Dit vind ik niet netjes, kom gewoon de afspraak na.

Dhr van Leeuwen
25-09-2020

Ben reeds 20 jaar klant bij Toyota Noordwijk en heb het maar één keer mee gemaakt dat mijn auto langer moest blijven omdat een onderdeel één dag later geleverd moest worden.

Aad de Boer (Wassenaar)
25-09-2020

De planning, service, informatieverstrekking en hulpvaardigheid bij Toyota Louwman Noordwijk zijn werkelijk uitstekend. Ik heb er helemaal niets op aan te merken. Voortreffelijke klantenbinding daar.

Dick van der Meer (Voorhout)
25-09-2020

Gedegen in kennis van het merk Toyota en behandeling van klachten van de klanten hun auto.

W.j. Hermans (Anna paulowb)
25-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.