9,0
16.498 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.498 beoordelingen - Powered by TNS

Personeel is vriendelijk en deskundig. Adviseur nam ruim de tijd en was duidelijk. We konden direct een proefrit maken.

Rob van der Woerdt (Diemen )
09-07-2020

Personeel is vriendelijk en deskundig. Adviseur nam ruim de tijd en was duidelijk. We konden direct een proefrit maken.

Rob van der Woerdt (Diemen )
09-07-2020

Vriendelijk personeel. Goede afspraken. Duidelijk informatie over de kosten.

Thea Proper (Haarlem)
03-07-2020

Deze dealer is gemakkelijk bereikbaar met volop parkeergelegenheid, heeft een zeer grote fraaie showroom waar je als klant erg vriendelijk en behulpzaam wordt ontvangen en waar, in mijn geval, de verkoopadviseur goed naar mijn wensen luisterde en daar een uitstekend voorstel op wist te geven wat uiteindelijk tot een tevreden aankoop geleid heeft.

Dhr. Berende
02-07-2020

Perfecte en attente dealer en zeer goede verkoper.

Ruud Laurijssens
01-07-2020

Prettige mensen, goede service.

T. Verbeek (Hillegom )
01-07-2020

Vriendelijk personeel. Bij afwijking van hetgeen is afgesproken word je gelijk gebeld en wordt er een goede uitleg gegeven. Daarna krijg je zélf de keuze om het onderdeel te laten vervangen/repareren.

Jose Oerlemans (Ossendrecht)
29-06-2020

Louwman Hellevoetsluis is een fijne garage, klantvriendelijk met een persoonlijke benadering.

L.J. van der Leer (Hellevoetsluis)
29-06-2020

Goede betrouwbare garage.

Joke Reedijk (Dordrecht )
29-06-2020

Een garage die ik aan iedereen kan aanbevelen.

Gerrit van Straaten (Zwanenburg)
29-06-2020

Altijd goede service en vriendelijke ontvangst bij receptie.

H.H.Slegt (Arnhem)
29-06-2020

Goede service, vriendelijke medewerkers en showroom ziet er altijd netjes uit.

Gwenda Verboom (Rijen)
26-06-2020

Ik ben zeer tevreden.

Jan Frijters (Zundert )
26-06-2020

Inplannen afspraak kan ruim van te voren, voor zover te beoordelen leveren de monteurs goed werk. Het zijn geen dramatisch bedragen, maar wel irritant dat de laatste 2 keer eerder opgegeven prijsstelling (zonder extra uitgevoerde diensten) met enkele tientjes wordt overschreden.

Jeanny Brouwers (Tilburg)
26-06-2020

Niets op garage of receptie aan te merken, wederom de afstand en ligging.

M Weijters (Oisterwijk )
26-06-2020

Er is veel veranderd sinds Louwman het overgenomen heeft, kom er al bijna 10 jaar, bij de vorige eigenaar kreeg je de auto gewassen terug en ook voor 65 plus 10% korting op je onderhoudsbeurt en gratis leenauto.

A van de Sanden (Etten Leur)
26-06-2020

Goede service, vriendelijk personeel en afspraak is afspraak .

Albert Eikenboom (Roosendaal)
26-06-2020

Men is altijd correct.

dhr bernaards (boz)
26-06-2020

Betrouwbaar adres.

M Vermeule. (Hellevoetsluis.)
26-06-2020

Zeer tevreden.

Mevr v rheenen (Hellevoetsluis )
26-06-2020

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar.

Henk Verteeg (Hoogvliet)
26-06-2020

Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Prima service en vriendelijke klantbenadering.

Piet Visser (Den Haag )
26-06-2020

Dit was mijn eerste ervaring met deze dealer, maar heb het ritje van Zoetermeer er graag voor over. Netjes en tegen een vooraf ontvangen prijsopgave het is het onderdeel vervangen.

J van der Bijl (Zoetermeer)
26-06-2020

Betrouwbaar, komen hun afspraken na. Staan open voor de klant zijn mening. Goede service op alle fronten.

Dick (Beverwijk )
26-06-2020

Zeer goede en gastvrije garage.

Dirk (Heemskerk)
26-06-2020

Ik rijd al 40 jaar Toyota. Dus alles naar wens.

Hr. Metzelaar. (Heemskerk. )
26-06-2020

Het servicegedeelte c.q. monteurs werkt prima, de afdeling verkoop vind ik nog steeds onder de maat, heb mijn laatste auto, een CHR ook elders aangeschaft.

Frans van Bockhooven (Heemstede)
26-06-2020

Behulpzaam en aardig.

Yvonne Groenevelt (Schagen)
26-06-2020

Goede garage. Vriendelijk personeel. Diverse modellen gereden van Toyota Louwman Purmerend. Nooit problemen gehad.

J.J. de Harder (Purmerend)
26-06-2020

Prettig baliepersoneel en kundige medewerkers. Goede koffiebar. Vertrouwenwekkende sfeer.

FMBarens (Amsterdam)
26-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.