9,0
18.366 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.366 beoordelingen

Prima service Tot nu toe super zijn wij heel erg tevreden. Zeker nu met de 10 jaar garantie die er sinds kort bij zit. Maakt het nog fijner en zekerder. Toch nog een extra aantal jaren garantie. Zeker fijn in deze toch onzekere tijden.

Toyota eigenaar
20-09-2022

Prima dealer Alles perfect

A. P
20-09-2022

Dik tevreden! Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Gewoonweg TOP

P. H
16-09-2022

Ik ben zeer tevreden over de garage en de mensen die er werken

A.C. Doorn
15-09-2022

goede service netjes geholpen goede uitleg van datgeen wat er is gedaan aan de auto echt top!!

I. Hulsbosch
15-09-2022

Onderhoud Nette servicebeurt, goed advies

A.M. S
15-09-2022

ja we zijn erg tevredenan der helm

A.J.A Van der helm
15-09-2022

Goede service

A. P
13-09-2022

Prima geholpen met de grote beurt en het plaatsen van de trekhaak e-bike

M. Wissink
11-09-2022

vriendelijk en deskundig personeel Ben prima geholpen en de service is prettig en zakelijk

Toyota eigenaar
09-09-2022

goede service Vanaf het eerste contact tot heden heb ik dit als prettig ervaren. Men dacht mee en ten slotte kwamen we er uit

C.J. E
09-09-2022

Prima De auto werd op tijd vriendelijk opgehaald. De service beurt correct snel en efficient uitgevoerd

T. S
08-09-2022

Goede service Goede service en klantvriendelijk

M. V Bruggen
08-09-2022

Zeer tevreden Zoals ik gewend ben bij de Toyota dealer, weer een prettig bezoek met goede en vriendelijke service.

J. B
08-09-2022

Lange wachttijd Vriendelijk maar onderhoud duurde bijna 3 uur i.p.v. max 2 verder geur kaartje niet vervangen en auto niet gewassen. De auto is erg goed ben zeer tevreden met hybride yaris

Toyota eigenaar
02-09-2022

A. M
02-09-2022

Prima autobedrijf! Zeer klantvriendelijk bedrijf, goede informatie en service. Fijn geholpen en te woord gestaan.

Toyota eigenaar
02-09-2022

Goede service en koop begeleiding. Zojuist een nieuwe Toyota C-HR aangeschaft. Via Eindhoven op aanraden van anderen bij deze dealer terecht gekomen. Ik ben zeer tevreden over de wijze hoe de aankoop werd begeleid, de gegeven service en de after sales mn de instructie voor de informatica van de auto. Prima.

M. Jansen.
02-09-2022

Top! Garantie kreeg ik op heel veel, denken mee en erg vriendelijk!

Mirjam Reijnders
02-09-2022

Service goed Ben tevreden

Toyota eigenaar
01-09-2022

N.H. M
01-09-2022

Klantvriendelijk en heeeel sociaal

R. Van veen
01-09-2022

Teleurgesteld Bij de aankoop niet volledig goed geïnformeerd. Blijven verwijzen naar het contract. Tegenstrijdige informatie. Afspraken worden niet nagekomen. Gezochte argumenten waarom iets niets kan of lukt.

Toyota eigenaar
01-09-2022

Aangename benadering. Er is altijd met me meegedacht en tot een goede oplossing gekomen.Erg vriendelijke medewerkers.

R. L
31-08-2022

Niet nakomen belofte Ben benaderd voor waardebepaling tegelijk met onderhoudsbeurt. Heb de auto teruggekregen, maar nooit meer iets gehoord van de waardebepaling.

Toyota eigenaar
31-08-2022

Jammer dat mijn pasje voor service op mijn oude aderes werd gestuurd waar ik al meer dan jaar niet met woon en daarna een nieuwe auto gekocht heb bij hun zeer grote fout

Toyota eigenaar
30-08-2022

Goede nette garage

A. D
26-08-2022

Mooie auto Dealer bedankt voor jullie hulp bij de aanschaf van deze mooie en praktische auto.

J.P. van der Pijl
26-08-2022

Onderhoud Betrouwbaar en doen wat men moet doen.

F.C. N
25-08-2022

Prima service. Onderhoud weer prima uitgevoerd. Daarnaast een noodzakelijk reparatie (terugplaatsen van parkeersensor in achterbumper) kosteloos hersteld. Ongevraagd de vloermat van de bestuurdersplaats vervangen (garantie)! Waar maak je dat nog mee ...

Cevo
25-08-2022