9,0
17.063 beoordelingen
louwman_toyota_header.jpg

Ons bedrijf

Hallo, wij zijn Louwman

Wij zijn een familiebedrijf met 100 jaar ervaring. Het begon ooit klein met de import van het Amerikaanse automerk Dodge. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een organisatie van 3.000 mensen, maar het familiebedrijf zit nog altijd in ons DNA. Wij kiezen daarom heel bewust voor langetermijnrelaties met klanten, leveranciers en onze eigen mensen. We zijn pas net begonnen en hebben ontzettend veel zin in de komende 100 jaar.

Wat beweegt ons?
Louwman is het baken van rust in de hectische autobranche. Wij laten ons niet leiden door de waan van de dag maar focussen op de kern: buitengewoon goed werk leveren. We kunnen daarvoor bouwen op onze mensen, de specialisten. Samen zetten we buitengewoon neer als de absolute standaard in de autobranche.

Wat bieden we jou?
Wij begrijpen dat je het kopen en onderhouden van een auto misschien wel spannend vindt. Daarom zoek je een betrouwbare partner, en dat is precies waar wij als familiebedrijf het verschil maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij onbezorgd de weg op kunt. Wat er ook gebeurt.

louwman_toyota_body.jpg
Neem contact op met uw dealer