9,0
18.190 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.190 beoordelingen - Powered by TNS

Mooie zaak, maar telefonisch nog steeds slecht te bereiken.

Dhr. J. Boorsma (Barendrecht.)
07-01-2021

Effectief ontvangst en vlotte afhandeling.

Mvr GCB Wanders Beets (Ridderkerk)
07-01-2021

Ik vind dat ik altijd prima ben geholpen en fijn dat ik kan wachten tijdens de werkzaamheden, met een heerlijk kopje koffie. Ook als er kosten bij komen wordt dit netjes eerst overlegd met mij! Ik ben een tevreden klant!

Mevr. van Lil (Rijen )
04-01-2021

Klantvriendelijk, servicegericht, correct personeel.

Mevr Rommens (Dongen )
04-01-2021

Goed geholpen. Alles was duidelijk.

Peter Dirven (Oosterhout )
04-01-2021

Ik ben er zeer tevreden over.

J van Dongen (Tilburg)
04-01-2021

Ik moet nog wennen aan Louwman, daar ik heel mijn leven, dik 50 jaar bij een andere dealer kwam. Maar ben wel tevreden over Louwman.

J.J.Horst (Putte.)
04-01-2021

Prima garage tegen redelijke prijs.

Jaap Vogel (Brielle)
04-01-2021

Alles naar wens.

Willem Meijers (Simonshaven )
04-01-2021

Goede service, zakelijk, vriendelijk, ik kom zeker terug.

H.Yilmaz (Hellevoetsluis )
04-01-2021

Ze zijn altijd klantvriendelijk en zelfs als je geen verstand hebt van auto's doen ze niet alsof je dom bent.

Patricia (Dordrecht)
04-01-2021

Keurig werk geleverd en fijn dat ik een vervangende auto mee kon krijgen. Ik raakte daarbij ook geïnspireerd voor een andere auto.

Sandra (Berkel en Rodenrijs)
04-01-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Marja Romijn (Poortugaal)
04-01-2021

Keurig geholpen netjes en beleefd en alles klopte.

Peter van dijk (RotteRdam)
04-01-2021

Gewoon net bedrijf, waar goed rekening werd gehouden met de nodige Corona maatregelen. Er was desondanks een zeer nette plaats om te wachten.

N. de Wever (Assendelft)
04-01-2021

Brilliant service with friendly people.

Damon Butler (Heemskerk )
04-01-2021

Louwman Heemskerk heeft zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij servicebeurten zijn de kosten duidelijk. Mocht iets meer nodig zijn, bijv. nieuwe wisserbladen, dan wordt daarover direct overlegd. De leenfietsen zijn uitstekend. Wat afgesproken is wordt altijd perfect gedaan en vaak nog iets extra's, bijvoorbeeld een kapotte deurmat vervangen.

F. Walthuis (Castricum)
04-01-2021

Vriendelijk personeel, keurig onderhoud, auto rijdt weer als een zonnetje.

J. van der Geer (Heemskerk)
04-01-2021

Een goede dealer en klantvriendelijk.

Will Ligtvoet (Katwijk)
04-01-2021

Vriendelijke en duidelijke service.

Henk van der Linde (Hoofddorp)
04-01-2021

Kundig, professioneel personeel, goede communicatie, redelijke prijzen, goede monteurs, vriendelijke omgang met de klant, prima adviezen.

de heer A. de Jonge (TUITJENHORN)
04-01-2021

Alle informatie was duidelijk en helder en klopte achteraf. Als voormalig Lexus rijder ben ik in de watten gelegd met het red carpet treatment waardoor het ontbreken van vervangend vervoer al dan niet eventueel tegen betaling als teleurstellend wordt ervaren.

A.M.Koolwijk (Volendam)
04-01-2021

Goed contact en vriendelijk personeel. Wel mag de schoonmaak van de binnenkant van de auto beter. Dit liet nog wat te wensen over.

Goossens (Huizen)
04-01-2021

Keurige, correcte behandeling, nette uitstraling.

Peter Berger (Amsterdam )
04-01-2021

Super vakkundig, vriendelijk personeel.

Jim
04-01-2021

De service en communicatie is altijd goed bij deze dealer. Ik word hier al jaren netjes geholpen.

Marco ter Brugge (Almere )
04-01-2021

Betrouwbaar, deskundig, correct en vriendelijk.

Simone Kennedy (Amersfoort)
04-01-2021

Vriendelijk en bekwaam personeel.

Dhr R van der Meer (Arnhem)
04-01-2021

Altijd eerlijk en correct en goed overleg bij reparaties.

F.Diez (Arnhem)
04-01-2021

Servicegericht en communicatief, prettige dealer.

Bert Huizing
04-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.