9,0
19.220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.220 beoordelingen - Powered by TNS

Omdat ik er al jaren kom.

r5.paans (purmerend)
05-07-2021

Komen hier al bijna 20 jaar. Diverse auto's gekocht in loop vd tijd. Nooit iets te klagen gehad. Toyota is een van de betrouwbaarste merken en deze dealer past bij die maatstaf.

M.Tilgenkamp (Zaandam)
05-07-2021

Iedereen is vriendelijk en efficiënt en nooit te beroerd om het nogmaals aan mij uit te leggen als ik iets niet goed begrepen heb. De tijdslimiet die ze aangeven klopt ook altijd en dat is heel prettig.

Mevr. Veltman
05-07-2021

Deze dealer heeft vriendelijke medewerkers en zijn heel attent en bij werkzaamheden aan de auto wordt altijd overleg gepleegd indien er onderdelen en of extra werkzaamheden benodigd zijn. Verder is het verkoopteam efficiënt en inmiddels zijn we goed bekend met de verkoper bij wie wij de nieuwe auto gekocht hebben.

Denis Post (Beverwijk )
05-07-2021

Betrouwbare dealer, personeel staat direct klaar en denken met je mee. Gewoon fijn contact.

Len Huson
05-07-2021

Altijd goede en deskundige service met zeer vriendelijk baliepersoneel. Er wordt met de klant meegedacht!

Mevr. Esteve (Nieuwerkerk)
05-07-2021

Louwman Breda is een zeer klantvriendelijke en vakkundige garage , waar je auto in goede handen is t.a.v. onderhoud. De afspraken worden exact nagekomen en je wordt altijd vooraf geïnformeerd over extra kosten cq reparaties.

Huub Suijkerbuijk (Bavel)
05-07-2021

De garage heeft zeer vakkundig en klantvriendelijk personeel. Tevens is de service en behandeling heel prettig en met de Louwman klantenkaart heb je ook nog vele voordelen en extra service.

H. Suijkerbuijk - Verstallen (Bavel)
05-07-2021

Louwman Rotterdam is perfect!!! Kan niet beter.

Aad van der Vorm (Barendrecht)
05-07-2021

Klantvriendelijkheid bij verkopers is ver te zoeken, deze is er echter wel bij de receptie van de werkplaats.

Dick Ypey (Zoetermeer)
05-07-2021

Wij zijn zeer tevreden over Louwman vanwege de onderhoud en reparatie van onze auto’s, de kundigheid van het personeel is top, als er wat aan de auto is kan je langs komen en word je altijd geholpen .

Dhr J.Vijselaar (Veendam )
05-07-2021

Goede service en altijd het beste met de klant voor. Helpen je graag en brengen je altijd op de hoogte met kosten et cetera.

Anouk (Tilburg )
30-06-2021

Fijne dealer die ook horen als je een keer niet helemaal content bent en dit dan ook heel keurig oplossen, chapeau. Dat is ook de reden dat ik hier al jaren graag kom.

Dhr JHM Emmen (Loon op Zand)
30-06-2021

De service van de dealer is uitstekend. Ophaaltijd wordt netjes doorgebeld, en onvoorziene kosten telefonisch doorgegeven voor toestemming. Nooit klachten onderweg met mijn Toyota!

M.Rooijakkers
30-06-2021

Probleemloze fijne auto en geweldige dealer!

Rob Boas (Bergen op Zoom)
30-06-2021

Zeer correct met alles.

Cees van gent (Ridderkerk )
30-06-2021

Zoals gewoonlijk ook na de wat intiemere garage in het centrum is ook hier de service meer dan oké.

Phil de Bont (Rotterdam)
30-06-2021

Het begint al met de receptie. Toppers die dames en zij hebben een correcte uitstraling naar de klant toe. Reparatie gaat volgens opgave tot op de cent nauwkeurig. Geen verrassingen en mocht er iets zijn dan bellen zij gelijk om a: aan te geven wat er aan de hand is en b: hoeveel het gaat kosten. Ervaar ik als zeer aangenaam.

Hans Bouwens (Den Haag)
30-06-2021

Goede service, denken mee en vriendelijk personeel.

Johan van Harmelen (Den Haag)
30-06-2021

Prettige mensen, duidelijke uitleg over wat mij te wachten stond en een schone auto met nota die volgens afspraak was en verslag van werkzaamheden dat duidelijk was.

Dirk, R. van Aalst ('s-Gravenhage)
30-06-2021

Goede service. Klantvriendelijk. Goede informatie bij verkoop auto.

Dool
30-06-2021

Begrijpt de klant en lacht hun niet ui. Jullie zijn de kundige en niet de klant.

Roy (Den Haag )
30-06-2021

Vriendelijk en servicegericht.

Anneke Been
30-06-2021

Echt goede en snelle service.

Daniel M. (Noordwijk)
30-06-2021

Professionele organisatie, goede informatie en vriendelijke mensen.

Johan de Jong (Oost-Graftdijk)
30-06-2021

Onvriendelijk personeel. Leenfiets in slechte staat. Weinig uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

Celeste (Amsterdam )
30-06-2021

Zeer professioneel en klantgerichtheid.

R.M.J.Brandes (Amsterdam)
30-06-2021

Goede voorlichting, collegiaal, niet betweterig, kalm, onverstoorbaar, behulpzaam, luisterend oor. Beleefd en bereid tot wederhoor!

dhr G.van Bekkum (Weesp)
30-06-2021

Ziet er keurig uit, personeel is vriendelijk, service is goed.

Sam Ali van sam4clean (nijkerk)
30-06-2021

Zeer tevreden.

M. G. van Tol (Laag-Soeren)
30-06-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.