Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.545 beoordelingen - Powered by TNS

Geweldige service, supersnelle afhandeling tegen een uiterst scherpe prijs... Kortom: uitermate tevreden bij mijn eerste bezoek met mijn eerste Toyota.

Dhr. E. Corton (Amsterdam )
19-03-2020

Ik hoefde niet al te lang te wachten.

Mevr. Nel (Amersfoort )
19-03-2020

Alles conform afspraak, vriendelijk personeel.

E. Hazelaar (Arnhem)
19-03-2020

Correcte behandeling en goede afspraken.

Johannes Cloo (Nieuw Annerveen)
19-03-2020

Ik heb niet veel ervaring met andere garagebedrijven. Om een 10 te geven is wat aanmatigend ook al ben ik nog zo tevreden. Mijn tevredenheid heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat ik maar weinig naar Louwman hoef.

H. Rink (Bedum)
19-03-2020

Je wordt er keurig ontvangen, ze hebben alle tijd voor je en dringen niets op. Prettige medewerkers.

S. Koster (Oude Pekela)
19-03-2020

Uitstekende service, uiterst vriendelijke behandeling.

P. van Ooijen (Lisse)
19-03-2020

Vriendelijke ontvangst. Heel open gesprek, er wordt je niets opgedrongen en krijgt voldoende info.

Henk de Groot (Hoogezand)
19-03-2020

Vriendelijk, gemoedelijk en professioneel. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto!

J.H. de Wit (Almere )
19-03-2020

Vriendelijke verkopers. Kennis van de auto.

Michel de Haan
19-03-2020

Goede service en altijd vriendelijke mensen bij Louwman Purmerend, koffie en wifi wat wil je nog meer?

M. Anthonijsz (Purmerend )
19-03-2020

Vriendelijke mensen. Doen wat ze zeggen te doen.

Kees Lansu (Haarlem )
19-03-2020

Prettige sfeer in de showroom. We zijn zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Een proefrit maken was snel geregeld. En nu zijn we erg tevreden met onze nieuwe Aygo.

Mevr. van Vugt
19-03-2020

Vriendelijk en servicegericht.

Marcel
19-03-2020

Een 8 is een heel mooi cijfer. Niets is volmaakt. In het verleden was er een paar keer gedoe met de winterbanden wisseling. Die waren niet aanwezig of de afspraak was niet doorgekomen voor de grote beurt. Kleinigheden. Er zijn nooit vitale fouten gemaakt.

Jos Polders-Rensen (Voorburg)
19-03-2020

Prima service!

Martin (Volendam)
19-03-2020

Vriendelijke ontvangst en prettige wachtruimte.

Bert Carolus (Maasdam)
17-03-2020

Goede service en duidelijke uitleg over het uitgevoerde onderhoud. Geen hoger cijfer doordat het voor mij te lang duurt voordat een onderdeel van de airco in mijn auto gerepareerd kan worden.

Arjan (Den Haag)
16-03-2020

men staat altijd klaar, vriendelijk woord, en op de manier waarop men naar voren komt doet zeer vertrouwd aan.

Dhr. F. van Doorn (Amersfoort)
16-03-2020

Altijd druk, moeilijk door te komen met telefoon. En geen vervangende auto om naar huis te rijden en geen service dienst om op te halen en weer thuis af te leveren.

mevr.Houtzager (wassenaar)
16-03-2020

Vanaf offerte tot uit de showroom wegrijden ging alles heel soepel, uitstekende service.

Dhr. Muizer
16-03-2020

Goede service.

Frank Koolen (Tilburg)
13-03-2020

Een betrouwbare garage waar je goed geinformeerd wordt. Gastvrije sfeer tijdens het wachten. Er wordt koffie voor je ingeschonken.

Saskia Burgel (IJsselstein)
13-03-2020

Prima garage.

Ben Kuiper (Oosterhout)
13-03-2020

Bij servicebeurt één klacht niet erkend door dealer. Onvoldoende steun/uitleg bij installatie Toyota-app.

Rob Verschuren (Breda)
13-03-2020

Heel goed service.

Anja (Breda)
13-03-2020

Ik word daar altijd correct en met veel geduld, goed en vriendelijk geholpen.

Stella Roselle
13-03-2020

Omdat ik in de meeste gevallen correct behandeld word.

Mevr Mertens
13-03-2020

Ik ben al meer dan twintig jaar zeer tevreden over mijn Toyota-garage, de diensten en de dienstverleners, zowel aan de balie als in de werkplaats.

Frans Nefs (Bergen op Zoom)
13-03-2020

Superdealer die net dat stapje extra voor de klant doet.

Dhr. Bramsen
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.