Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

15.892 beoordelingen - Powered by TNS

Het is een vriendelijke en klantgerichte vestiging waar ik me als klant thuis en welkom voel,

Dick Lindhout (Bavel)
04-12-2019

Ik ben nu een aantal jaren klant. De receptie ervaar ik als vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Ze komen hun afspraken na en zijn transparant. De uitgevoerde werkzaamheden zijn altijd conform verwachting en zo mogelijk meer. Prijzen kloppen altijd. Kortom een uitstekende ervaring.

Maarten van 't Hof (Bergen op Zoom)
04-12-2019

Het was niet erg goed maar gewoon goed.

Frans (Nissewaard)
04-12-2019

Prima garage. Kom er al een aantal jaren. Fijne, bekwame, vriendelijke mensen.

Dhr. Rouw
04-12-2019

Wij worden altijd heel prettig geholpen en vinden het een hele fijne zaak

Fam J.P van der Meij (Hellevoetsluis)
04-12-2019

ben zeer tevreden

eddi ditzler (spijkenisse)
04-12-2019

Service en klantvriendelijkheid staan voorop bij deze dealer.

Gerard K (Dordrecht)
04-12-2019

goede afhandeling en prima service desk

dhr adrie gerlach (s Gravendeel)
04-12-2019

Een prachtig bedrijf,maar ik vind alles een beetje te groots en te dure uitstraling hebben.

Dhr Sonneveld (Puttershoek)
04-12-2019

Fijn bedrijf met goede service en een uitermate prettige bejegening door alle medewerkers.

Cok van der Hoeven (Rijswijk)
04-12-2019

Ben uitstekend behandeld, en de bandenwissel is vlot en vakkundig gedaan.

P.R.G.J. den Boer ('s-Gravenhage)
04-12-2019

Probleemloos en keurige behandeling beetje duur

W. Verhage (Den haag)
04-12-2019

Alles volgens afspraak en in 4 jaar geen afwijkende rekening ontvangen, wel altijd perfecte service.

Knulst (Zoetermeer )
04-12-2019

Zeer goede service

Nico Dijkhuizen (Den Haag)
04-12-2019

Vriendelijke medewerkers; correcte behandeling; geen financiële “verrassingen”; na afloop van de werkzaamheden is de auto schoon; afspraken worden heel goed nagekomen: prima dealer.

Conny Van den Broek (Den Haag)
04-12-2019

100% tevreden klant

Mw G M Haasnoot (Rijnsburg)
04-12-2019

Prettige ontvangst en men neemt de tijd om uit te leggen wat de werkzaamheden zijn, om te voorkomen dat er iets vergeten wordt.

Dhr. W.J. Sanders (Den Helder )
04-12-2019

snelle en goede service, duidelijk in wat er moet gebeuren, geen onverwachte verrassingen, personeel geduldig en heel vriendelijk.

E.Hoeve
04-12-2019

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Gewoon goed!

Madelon Saraber (West-Graftdijk)
04-12-2019

Vriendelijk en behulpzaam

Nora (Haarlem )
04-12-2019

Vriendelijk personeel

Mevr brouwer (Amstelveen )
04-12-2019

Prima service. Als er extra werkzaamheden nodig zijn, wordt ik altijd eerst gebeld, zodat ik een keuze heb.

J. Siegers (Amersfoort)
04-12-2019

Klantvriendelijk, komen afspraken na en nemen alles met je door. Auto wordt altijd schoon afgeleverd. Ben tevreden over ze en kom er graag.

Hetty Baljet (Elst)
04-12-2019

Prima service

Gilia Nijhoff
04-12-2019

Zeer klantgericht en klantvriendelijk. Goed overleg over aanpassingen!!!

Jan Jansen (Frederiksoord)
04-12-2019

Ik kwam om me te oriënteren voor een nieuwe auto, maar door verkoper zo enthousiast gemaakt dat ik meteen besloot een proefrit te maken. Hierna kreeg ik een fantastisch inruil voorstel voor mijn 'oude' auto waardoor ik nu al weer enkele weken met een heel goed gevoel rondrijdt in mijn nieuwe Toyota C-HR Hybrid.

Martien Spanjers (Haaren)
04-12-2019

Netjes. Vriendelijk en goede inruilprijs voor de oude auto

Ger Snijders (Breda)
04-12-2019

De ontvangst en de behandeling door verkoopadviseur was perfect.

Familie van Vooren
04-12-2019

Zeer goed geholpen om een juiste keuze te maken bij Louwman ZO. Superblij met m’n nieuwe autootje!

Brigitte
04-12-2019

Vanaf de dag dat we binnen kwamen bij Louwman, voelde je je "gewenst" , werd je gelijk "warm" ontvangen en gaf de verkoper ons de tijd om rustig te kijken naar wat voor modellen de Ayco als keuze heeft.Omdat ik eigenlijk alleen wilde "observeren" wat er te koop was, had ik mijn "oude" autootje niet bij mij en waren we met de Volvo van mijn man. De verkoper is na het werk langs ons huis gereden om te toetsen hoe mijn oude autootje eruit zag. Hij kraakte hem niet af, wat ook niet kon, het was ook een heel leuk autootje, maar gaf aan dat het idd een leuk autootje was.Niets teveel voor de verkoper om mij tevreden te stellen. Dus een verdiende 10 voor hem.

A.S.Davies (Spijkenisse)
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.