9,0
18.546 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.546 beoordelingen - Powered by TNS

Gastvrijheid en hoge perfectie. De garage Louman in B.o.Z is een vriendelijke en gastvrije onderneming. Ik word ten alle tijden vakbekwaam geholpen, en kom nooit voor financiële verassingen te staan. Mijn nieuwe Corolla had helaas nog geen ingebouwde navigatiesysteem. Wel reeds extra betaald (Rond de € 1090). Deze teleurstelling zal echter geen afbreuk doen aan mijn getrouwheid voor dit bedrijf. Is echter wel een schoonheidsfoutje vind ik. Deze auto Corolla TS hybride is een genot om mee te mogen rijden. Ben dan ook erg blij.

Toyota eigenaar
18-09-2021

H.P. B
17-09-2021

Goede Service Fijne communicatie en goede service bij de eerste 15000 km beurt plus plaatsing van trekhaak voor mijn Toyota Yaris. Bovendien duidelijke uitleg gehad over de fietsendrager. Wat schade bij de bumper heeft Louwman schade Groningen voor een zacht prijsje perfect hersteld!!

Patrick
17-09-2021

goede service

E.T. T
17-09-2021

Prima Service! Ik ben erg tevreden over de service.

G. van der Veen
17-09-2021

M. J
16-09-2021

Goede service op de thuiskomer na Ben tevreden zeker gezien de ervaringen met dealers van andere merken............

J.C. V
16-09-2021

fijne auto en goede prijs ontvangst was prettig maar aflevering nieuwe auto was geen feestje sommige dingen waren niet goed

F.H.M. O
15-09-2021

J.C. V
14-09-2021

Top bedrijf Toyota geeft fantastische service ben al 10 jaar bij ze enig word altijd met dezelfde service geholpen.

H.J. R
14-09-2021

Ik ben van automerk veranderd voor de slechte service. Bij Louwman is het top

H.P.P. Heerland
14-09-2021

Fijne dealer. Fijn personeel. Altijd goed geholpen. Rekening is altijd correct. Top bedrijf.

Toyota eigenaar
14-09-2021

Mijn auto heeft altijd een goede service bij de garage Louwman gehad En ik ben heel erg tevreden met de service en natuurlijk de vriendelijkheid van de personeel

A. Mangal
14-09-2021

No nonsense service Duidelijk en goed

H.S. K
14-09-2021

Toyota Zuidoost: uitstekende service!

AB
14-09-2021

blijf aub van spullen van klanten af uit auto’s mijn onderhoud boek is mijn auto verdwenen. na onderhoud . daar voor heb ik mijn jaar kaart eruit gehaald zat in mijn boek erin

M. Y
14-09-2021

Kompleet Toyota Yaris Hybrid executive Tevreden en goeie keuze deze Toyota Yaris uitvoering.

Toyota eigenaar
14-09-2021

G.L.G. H
14-09-2021

Klantvriendelijkheid voorop Louwman Purmerend is een schoolvoorbeeld van klantvriendelijkheid. Zeer open en transparant. Geven passend en realistisch advies. Na jarenlang een ander merk gereden te hebben was het bezoek aan deze dealer een verademing. Fijne persoonlijke benadering en stipt met reageren op vragen via telefoon of e-mail.

L.T. B
07-09-2021

goede service en accuraat Zeer tevreden

J.I. E
18-08-2021

Uitstekende verkoper De manier waarop Sander ons geholpen heeft met de aanschaf van onze nieuwe C-HR is uitstekend. Zeer behulpzaam, vriendelijk en deskundig. Ik had mij voorgesteld dat een autoverkoper in Amsterdam agressief, luidruchtig en opdringerig zou zijn. Dat bleek een vooroordeel te zijn dat niet verder van de waarheid had kunnen zijn. Bedankt Sander!

MvR
17-08-2021

Een stapje extra Toyota doet een stapje extra tijdens onderhoud. Super dat mijn automatten onder garantie vervangen worden.

J.W. H
17-08-2021

Toyota eigenaar
16-08-2021

Prima verkopers!

A.D. V
16-08-2021

Toyota eigenaar
15-08-2021

prima behandeld Prima behandeld bij receptie + duidelijk overzicht aandachtspunten bij onderhoudsbeurt

E.A. Wegener
13-08-2021

Prima geholpen De verkoper had n goed verhaal over de Yaris en de praktijk wijst uit dat dit klopt tot nu ( nog geen. 1000 km gereden )

Toyota eigenaar
13-08-2021

prima geregeld alles Ik bracht de auto voor de jaarlijkse beurt. service medewerker stelde voor om de apk die er op zeer korte termijn aankwam er nu aan toe te voegen. scheelt geld en heel veel tijd. (dit noem ik nog eens mee denken in het voordeel van de klant).

T.A. Van Pee
12-08-2021

Toyota eigenaar
06-08-2021

zeer goed bedrijf klantvriendelijk . wat fijn dat mijn nieuwe auto geleverd is en alle service die erbij hoort Een goede uitleg van gebruik en iedereen in dit bedrijf staat direct voor je klaar. Ik raad iedereen die een toyota wil aanschaffen om naar Louwman te gaan.

M. Pronk
06-08-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.