9,0
19.556 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.556 beoordelingen

Goede ervaring Het is de tweede keer dat ik kwam voor onderhoud, altijd prettig en wordt tussen door gebeld naar mij indien iets is ontdekt en advies gegeven. Wordt ook gevraagd of ik opmerkingen heb over de auto die nagekeken moeten worden. Toyota Louman vertegenwoordigd het merk zoals het hoort. Ben ook tevreden over de vriendelijkheid en duidelijkheid van de ontvangst medewerker.

Toyota eigenaar
03-01-2023

onze nieuwe Cross zijn zeer content over de verkoper, goede uitleg en zeker prettig in omgang.

N.T.G. F
03-01-2023

Heerlijke auto!!?? Fijne ervaring bij deze garage , En Toyota rijd Super fijn!!

Toyota eigenaar
03-01-2023

Toyota staat achter het product Toyota ondersteunt zijn product goed. Geeft deskundig advies. Is duidelijk omtrent de te maken verwachten kosten. Je blijft gewoonweg langjarig rijden in een Toyotaproduct. Toyota laat je niet in de steek.

W.F. B
02-01-2023

Vriendelijke ontvangst Ik kreeg in nov bericht dat mijn auto in dec in onderhoud moest hebben zeg het eerlijk ik had na goede ervaring met auto van mijn zoon gekozen dus voor Ridderkerk helaas kon ik niet eerder dan januari en moest ik een andere zoeken ik vond het jammer maar plots werd ik uit Ridderkerk gebeld ze hadden gehoord dat ik om hun gevraagd had en hadden een plaats op 9 Dec we kregen netjes tussendoor te horen wat vervangen moest worden werden van lekkere koffie voorzien en gingen dus tevreden naar huis met ja was kersttijd dus we boften met een heerlijk kerstbrood naar huis .Dankjewel voor de goede service

T.J.M. V Reijn
28-12-2022

Expertise voor hybride Ik heb verschillende garages geprobeerd, maar geen andere kan mijn Toyota hybride beter onderhouden dan Louwman.

Toyota eigenaar
28-12-2022

Wij zijn heel vriendelijk en professioneel begeleid naar de aanschaf van onze nieuwe RAV4. In al de jaren van auto gebruik is dit de beste ervaring van allemaal. Dank daarvoor.

M.J.J. Bernaerts
25-12-2022

Niet vervangen Naast het reguliere onderhoud gevraagd of de accu klem vervangen kon worden omdat er nogal wat roest op zat. Resultaat we spuiten er vet op zeggen dat het niet nodig was om te vervangen en rekenen wel 20 Euro extra. Jammer dat was niet de vraag. Ga het nu maar zelf doen net als al mijn andere auto's is voor mij de dealer te duur voor het geen wat er gedaan word. Tenslotte is het jammer dat je bij een Toyota dealer niet in het weekend terecht kan voor onderdelen het blijft immers wel belangrijk om originele onderdelen te gebruiken bij onderhoud.

Yaris 2017
23-12-2022

Goede service Tevreden over de service kosten en uitleg onderhoud

Toyota eigenaar
22-12-2022

Geweldige service Verademing zo vriendelijk geholpen te worden. Een fijne Aygo X gekocht, tot nu toe alles positief !

P.v.D
22-12-2022

De ontvangst bij de dealer, gewoon fantastisch. De vragen over de auto, niets was te veel.zelf een proefrit aangeboden,( dat hebben wij uit gesteld voor later.) Tot een paar weken voor de aflevering.

J.H.V.ZETTEN
22-12-2022

Perfekte service Ik ben zeer tevreden met deze mooie komplete Toyota

P.H. H
22-12-2022

Goede service, vriendelijke mensen We zijn goed geholpen, verliep lekker soepel. Top services!!

René P.
22-12-2022

Snackautomaat? Zou graag ook iets te snacken tijdens het wachten willen

Toyota eigenaar
21-12-2022

Goede service en klantvriendelijk Erg te vrede met de goede service

B.Willemstein
21-12-2022

Goede service In verband met blessures afspraak moeten verzetten en dat ging perfect. Goede service, leenauto, exact verteld wat de onderhoudsbeurt inhield en auto op tijd gereed, met compleet uitgewerkte checklists.

A. G.
21-12-2022

goede service en klantvriendelijk de vriendelijkheid van de verkoper waren goed

Toyota eigenaar
21-12-2022

Onderhoud Prima en betrouwbaar

H.J. R
20-12-2022

Gewoon goede service zoals het hoort. Niets op aan te merken. Zee tevreden, kundig en vriendelijk personeel

H.N. H
20-12-2022

Servicegericht Ik ben zeer tevreden overall mbt Toyota Louwman Heemskerk.

J. W
20-12-2022

Zeer prettig contact! De ontvangsten waren zeer vriendelijk en correct, de informatie was duidelijk en volledig, de onderhandeling over onze inruil was inzichtelijk, netjes en prettig, de proefrit was goed geregeld en we hebben ervan genoten, de aflevering was heel leuk. Kortom: een uitstekende ervaring.

Toyota eigenaar
19-12-2022

Eerlijk en betrouwbaar Ben zeer tevreden over Toyota dealer, niks word je zomaar gesmeerd. Eerlijke prijzen en ze denken met je mee. Vertrouw ze mijn auto blindelings!

W. Z
17-12-2022

Onderhoud Toyota Waalwijk. Zeer tevreden over Toyota Waalwijk, alles perfect uitgevoerd.

Toyota eigenaar
16-12-2022

Een fijne garage met behulpzaam personeel Keurig op tijd geholpen I

P. Zonneveld
16-12-2022

Toyota eigenaar
16-12-2022

snel weer op weg Opeens gaat er een lampje branden! De accu laat niets meer bij. Meteen doorgereden naar de Toyota garage op vrijdagmiddag om 16.30 uur. Reparatie zou begin de week erna uitgevoerd kunnen worden. Maandagmiddag werd al gebeld. Auto is klaar! eerder dan gedacht. grote klasse, Bedankt! Ik was weer snel op weg met mijn auto.

Gert-Jan Flach
16-12-2022

goede service goede service altijd naar tevredenheid afgewerkt zeer beslist een aanrader Toyota Tilburg.

P.J.M. P
16-12-2022

Betrouwbaar Altijd goed, duidelijk en betrouwbaar

J. D
16-12-2022

Goede service Ik ben erg tevreden over Louwman in Heemskerk met vriendelijk personeel.

A. W
16-12-2022

Toyota Corolla Hybrid definitieve keuze Private Lease Contract Door de uitstekende service en adviezen bij Toyota Louwman konden wij een goed uitgebalanceerde keuze maken voor een Private Lease Contract voor een Toyota Corolla Hybrid. De gesprekken waren zeer goed voorbereid met ervaren personeel. Afspraken voor o.a. een proefrit werden keurig nagekomen. De uiteindelijke levering van het nieuwe bestelde type was tevens een een feestelijke verrassing. Bedankt Louwman voor deze fijne ervaring wij zien de toekomstige samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Rene en Chantal
16-12-2022