9,0
18.812 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.812 beoordelingen

Prima garage! Ik was voor het eerst bij de Louwman garage in Veendam. De ontvangst, de benadering, de zorgvuldigheid en de service zorgen er voor dat ik een vaste klant van hun wordt.

E. Hartman
17-03-2022

Service prima Ik ben erg tevreden over de service en de eerlijkheid naar klant toe

C. V
17-03-2022

Ik ben zeer tevreden met de dealer en uitermate tevreden met de behandeling door de medewerker.

Toyota eigenaar
17-03-2022

A. S
16-03-2022

Onderhoudsbeurt Rrg tevreden en goede service

L.C.M. V
15-03-2022

Goede service geen verassingen. Ik word altijd correct en vriendelijk benaderd. Er zijn nooit verassingen achteraf. Daarom ben ik bijzonder tevreden over Louwman.

Toyota eigenaar
15-03-2022

Ik ben zeer tevreden .goede informatie .en de eventuele kosten

E.J.W. V
15-03-2022

super tevreden over de service, werd gebeld zelfs of ze de ruitenwissers mochten vervangen bij de beurt. helemaal top

J. Goudswaard
14-03-2022

Al 20 jaar wordt ik door goed onderhoud aan dezelfde auto veilig op de weg gehouden. De leeftijd van de auto wordt met respect behandeld.

A.C. T
12-03-2022

Altijd perfect geholpen De auto was zowel van buiten als van binnen geweldig schoongemaakt

W.A. De Rue
11-03-2022

Service! Klantvriendelijk en service gericht bedrijf.

R.M. P
11-03-2022

P.H. V
11-03-2022

Kosten wijken af van geadverteerde prijs

J.R.M. V
10-03-2022

Uistekende services

R. B
10-03-2022

Goede service Klantvriendelijk

Toyota eigenaar
10-03-2022

Prijs te hoog Ik ben niet tevreden over de prijsverhouding . Geen gespecificeerde rekening ontvangen.

P.J. Jansen
10-03-2022

Excellent service A place that you really want to stay and wait till the car is ready. Always looking forward to being in this garage since its a comfly place to be.

S. P
10-03-2022

onderhoud en apk goede service en de prijs was zoals afgesproken.

J. D
10-03-2022

Prettige mensen, prima service en scherpe prijzen

J.R. T
09-03-2022

klantvriendelijkheid Service en klantvriendelijkheid was hier ver te zoeken.

Toyota eigenaar
07-03-2022

Goede service en aflevering Ik ben erg tevreden met mijn dealer, met mijn gloednieuwe Toyota Yaris 1.5 Dynamic Hybrid Cobalt Blue en de behulpzaamheid van de verkoopadviseur(s).

Toyota eigenaar
05-03-2022

Klant wordt gewaardeerd en er wordt een goed product verkocht. Zeer tevreden, hoe je als mogelijke koper benaderd wordt , de klant echt zelf aalt kiezen, afspraken worden gemaakt en nagekomen.

C. de Bruijn
05-03-2022

Goede duidelijke service Ik kwam voor onderhoud en apk, en er werd mij uitgelegd en getoond welke gebreken er geconstateerd waren. Doordat de reparatie wat langer zou duren dan gepland kon ik gelijk een leenauto meekrijgen. Het is een prettige garage waar er met je mee wordt gedacht.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Goede service en duidelijke afspraken Ben na ruim 30 jaar nog steeds tevreden over de garage en raad deze ook aan iedereen aan omdat de gemaakte afspraken correct worden nagekomen en de service goed is

Sjefb
03-03-2022

prima dealer je wordt altijd prettig behandeld en personeel is vakkundig.houden je auto in topconditie.

Harrie B.
03-03-2022

Tevreden klant. Ik ben zeer tevreden als klant. Altijd netjes geholpen, en netjes te woord gestaan. Hele goede service.

P.A. V
03-03-2022

Toyota Louwman Schagen is een heel fijn bedrijf die ook helaas te maken heeft gehad met Corona en moeite had met leveren! Na uit eindelijk de auto te hebben ontvangen kan ik niets meer dan lof spreken

R.R. van der Vaart
03-03-2022

Prima dealer. Onlangs de Yaris hybride bij Louwman aangeschaft. Alles ging van een leie dakje, de proefrit, de communicatie, de aflevering. Bij Louwman is de klant koning!

Toyota eigenaar
03-03-2022

Goede service Vriendelijk geholpen, goede service

Marlinka
03-03-2022

Prima, maar pas op voor automatisch afvinken (asbak niet geleegd, maar wel afgevinkt als wel gedaan). Dat zet vraagtekens bij de overige vinkjes) Zie boven

A. V
01-03-2022