9,0
16.930 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.930 beoordelingen - Powered by TNS

Servicegerichter handelen en de werkorder moet kloppen.

Marc (Haarlem)
21-09-2020

Duidelijk in afspraken. Vriendelijk personeel, kundig en service gerichte dealer.

Frank Groskamp
21-09-2020

Al vanaf dat ik Toyota ben gaan rijden altijd uitstekende service, eerst in Den Helder en nu in Schagen. Klantvriendelijk en meedenken in oplossingen.

Annemiek
21-09-2020

Prima en vriendelijke service.

Hans Korfage
21-09-2020

Goede service.

Karlijn (Amsterdam)
21-09-2020

Professionele organisatie en personeel dat vertrouwen wekt.

Mr.H.Manschot (Houten )
21-09-2020

Door de jaren heen ben èn blijf ik een zeer tevreden klant en dus een gelukkige autobezitter en -rijder. Mede dankzij de zorgvuldige en correcte begeleiding van de Toyota vestiging Amsterdam Zuidoost.

Mevr. Van Delden (Amsterdam)
21-09-2020

Prima service en vriendelijk personeel. Betrouwbaar, net als Toyota.

Will Nouwens (Hoogland)
21-09-2020

De service is heel goed en gaat verder dan je mag verwachten. Wordt naar de klant geluisterd en er wordt moeite gedaan om de klant tevreden te stellen.

Hans van Etten (Huissen)
21-09-2020

Correct en vriendelijk. Je voelt je er meteen thuis.

Auke de Vries. (Surhuisterveen)
21-09-2020

Prima garage.

Ellie (Appingedam)
21-09-2020

Niet klantvriendelijk, er wordt door verschillende medewerkers beloftes gedaan en uiteindelijk niet nagekomen. Er word mij verteld dat het praten over mijn ontevredenheid geen zin heeft, dat wordt toch naast ze neer gelegd... wat ik zeer respectloos vind. Ook de andere medewerker vind dat ik genoeg als tandartspraktijk verdien en niet moet zeuren over een rekening van 280€ wat ik eigenlijk niet hoefde te betalen ivm gratis onderhoud na de koop... Meerdere malen geen gehoor gegeven aan mijn klacht. Helaas zou ik het dan moeten oplossen met Toyota zelf in plaats van met de dealer.

Kader (Groningen)
21-09-2020

Zeer tevreden over werkzaamheden.

P.Nieborg (groningen)
21-09-2020

Service prima. Ondanks verbouwing. Zo werd ik thuis gebracht en werd de auto na de beurt thuis gebracht.

Nico Ahuis (Wildervank)
21-09-2020

Goede service.

Theo (Veendam)
21-09-2020

Klantvriendelijkheid toen zij hem brachten, goede uitleg en ze namen de tijd voor ons.

Olga olree (Tilburg)
21-09-2020

Altijd zeer netjes geholpen bij Louwman.

Mark
21-09-2020

Ik kom er al jaren. Het is vertrouwd om dezelfde gezichten te zien al die jaren en je bouwt een band op met elkaar.

Peter van Oerle (Tilburg)
21-09-2020

Klantvriendelijk. Helder over reparaties en kosten.

M kleine schaars (Groningen)
15-09-2020

Ik ben al jaren klant in Waalwijk. ikzelf kom uit Tilburg. Ik heb mijn auto in Waalwijk gekocht en ben al die jaren keurig netjes en alles volgens afspraak geholpen. Ik kan mijzelf geen betere garage wensen als die in Waalwijk. Ik wil, en kan niet oordelen over de Toyotagarage in Tilburg, maar ga vanwege de prima service graag naar Waalwijk.

Dhr. W van Rooij (Tilburg)
14-09-2020

Ik word altijd prima geholpen en de afspraken worden nagekomen. Netjes te woord gestaan.

Jan Weterings (Wouwse Plantage)
14-09-2020

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers.

mw P.Muro (Krimpen aan den IJssel)
14-09-2020

Toyota is de enige auto waar ik in wil rijden en Louwman zorgt goed voor mijn auto zodat ik nog steeds kan zeggen Toyota I go met mijn AYGO.

Karin Wols-van Boven
14-09-2020

Alles prima geregeld, geen langere wachttijden dan besproken, eveneens het te betalen bedrag etc

D.M. de Bree (Arnhem)
14-09-2020

Behandeing en afhandeling waren uitstekend en prima in orde.

willem weerd (zuidbroek)
14-09-2020

Mooi cijfer.

baesjou mjl (tilburg)
10-09-2020

Slechte service richting de klanten. Reageren niet en zijn absoluut niet geïntereseerd in u als persoon.

Dhr. Coors
10-09-2020

Goede dealer waarbij het wel wat minder exclusief is geworden nu ook Peugot er onderhouden en verkocht wordt. Niet helemaal een Toyota dealer meer.

Hans Verheij (Spijkenisse)
10-09-2020

Ik ben vriendelijk en afdoende geholpen.

Moerkerk (Hellevoetsluis)
10-09-2020

Vriendelijke mensen en goed geholpen volgens afspraak.

Jan van kranenburg (Spijkenisse )
10-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.