9,0
18.725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.725 beoordelingen - Powered by TNS

Te grote vestiging. Te onpersoonlijk. Ken niemand meer van de oude garde. Dat ge-jij en -jouw door de telefoon.

De groot (Barendrecht )
07-04-2021

Juiste dealer met goede service.

Cees Mastenbroek (Spijkenisse)
07-04-2021

De mensen = medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam, vele ken ik persoonlijk. Fout gemaakt met financiële consequentie. Directie weigert mij een vergoeding van extra gemaakte en noodzakelijk gemaakte kosten van netto € 83,- Terwijl de mogelijkheid van € 150,- ook reëel aanwezig was.

Chris (Barendrecht)
07-04-2021

Keurig geholpen. APK en onderhoud waren ruim op tijd klaar. Tussendoor nog gebeld over een ruitenwisserblad. Geen extra werkzaamheden zonder overleg vooraf. Precies zoals het hoort! Zeer tevreden over dit filiaal! Personeel neemt de tijd voor de klant. Ook taxatie van de inruilwaarde tijdens het onderhoud was prima voor elkaar.

R. Vanek (Den Haag )
07-04-2021

Nette garage die proffesioneel overkomt.

Hr. van der Weijden (Zoetermeer)
07-04-2021

Vriendelijk, correct; deskundig; service gericht.

C. van den Broek Humphreij-Nijhuis (Den Haag)
07-04-2021

Vertrouwd gevoel. Alles klopt, geen verrassingen. Zeker weten dat je niet teveel betaalt en dat de zaken goed gedaan en geregeld worden.

Dhr. M. Roose (Hoofddorp)
07-04-2021

Goede zaak en klantvriendelijk.

J. Groenewoud (Hoofddorp)
07-04-2021

Goeie garage, bekwaam personeel, de auto is altijd stabiel goed doordat ze hem goed onderhouden. Onderdelen worden op tijd gewisseld, en er wordt netjes overlegd. Voordat we corona hadden in Nederland mocht ik aanwezig zijn in de werkplaats, dat is erg fijn. Soms moet ik ze wel eens tegenhouden om onderdelen "te vroeg" te vervangen. Wel super scherp dat ze hoge kwaliteit willen leveren, maar ik let ook op de kosten.

Ron Schlesinger (Amstelveen)
07-04-2021

Het enige negatieve punt dat ik naar voren kan brengen is het te kort aan parkeerruimte bij de garage.

Martin van de Pas (Velp)
07-04-2021

Kundig, betrouwbaar en vriendelijk.

wolter smit (groningen)
07-04-2021

Vriendelijk geholpen en aardige verkoper en goed voorgelicht.

Fam Snoeks (Hoofddorp)
07-04-2021

Vriendelijke, deskundige mensen.

Schenk Frank (Heemskerk)
07-04-2021

We werden goed geholpen en alles werd goed uitgelegd.

H.A. Belfor (Schiedam)
07-04-2021

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke verkoper en zeer goede service. TOP !!!

Melanie
07-04-2021

Zeer klantvriendelijke garage.

Anny van Diggelen (Purmerend)
07-04-2021

Hele proces voldeed aan de verwachtingen, ook omdat wij altijd goede ervaringen hebben met zowel de medewerkers, de receptie en de werkplaats.

Hans Vegter (Ridderkerk )
07-04-2021

Vriendelijk, duidelijk!

Hans van Pruissen (Raamsdonksveer)
06-04-2021

Vakkundige uitvoering van het afgesproken onderhoud, auto schoon en gewassen overgedragen. Ter compensatie van de verplaatsing tegen een prettig tarief een vervangende auto.

Hans Op den Brouw (Rotterdam)
06-04-2021

Het personeel moet beter luisteren naar het geschetste probleem en indien onduidelijk alsnog navraag doen. Ook gewacht op de auto voor een beurt maar na 2 uur en 15 minuten was er niets gebeurd. De papieren lagen in een verkeerde la na aflevering van de auto. Alsnog checken of geschetste probleem is verholpen.

Hr. G van Willigen (Zoetermeer)
06-04-2021

Zeer klantvriendelijk en komen alle afspraken na.

Michiel (Den Helder)
06-04-2021

Kort gezegd, compliment.

Cees van Dijk (Purmerend)
06-04-2021

Service hoog in het vaandel en er wordt niet geprobeerd overbodige zaken uit te voeren. Bij een kleine schade wordt er eerst getracht dat voor de klant voordelig op te lossen.

Hr R.H.Tol (Soest)
06-04-2021

Het personeel is kundig en legt uit wat ze gaan doen. Ook zijn ze behulpzaam als dat nodig is. En ze zijn zeer vriendelijk.

B.Wubbels (Nieuw-Buinen)
06-04-2021

Je wordt netjes en correct behandeld, zoals verwacht.

ali hendriks (stadskanaal)
06-04-2021

Goede service.

Mevr matadien (Barendrecht)
06-04-2021

Ik heb echt goede ervaring gehad met de verkoper die aan mij mijn eerste auto heeft verkocht - Toyota Yaris. Daarna heeft hij mij geholpen tijdens mijn beslissing om naar Toyota Corolla over te stappen. Ik heb alle vertrouwen in zijn advies. Voor de rest is het een prima dealer, die verleent de diensten die je nodig hebt, wanneer je die nodig heeft en op je eigen initiatief.

Milan
06-04-2021

Klantvriendelijk, luisterend oor, denken met je mee.

P v d Boomen (Etten-Leur)
01-04-2021

Goede service en goede ervaring.

Dhr. G. Kulas (Spijkenisse)
01-04-2021

Goede service, uitstekende communicatie en werk goed uitgevoerd.

Mevr. Heemskerk (DORDRECHT)
01-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.