9,0
16.498 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.498 beoordelingen - Powered by TNS

Uiterst vriendelijk en zeer behulpzaam, zeer betrouwbaar.

Anton de Leeuw (Breda)
17-06-2020

Deze garage is een topbedrijf. Zeer deskundig en bovenal erg klantvriendelijk.

Esteve (Nieuwerkerk)
17-06-2020

Ben netjes en correct behandeld, fijn hoor.

Mevrouw Cp Norbart (Roosendaal)
17-06-2020

Zoals eerder aangegeven voelt het goed om er te zijn.

L. Soeterboek (Bergen op Zoom)
17-06-2020

Gewoon een topgarage. 35 jaar klant. Dat zegt genoeg denk ik.

Johan Bek (Bergen op Zoom)
17-06-2020

Keurig behandeld.

Overbeeke (Hellevoetsluis )
17-06-2020

Wij hebben in de loop der jaren in 6 verschillende merken auto's gereden. Toyota en haar dealer in Hellevoetsluis steekt daar met kop en schouders bovenuit voor alle 4 de Toyota's die we daar hebben aangeschaft

J.J. Brand (Hellevoetsluis)
17-06-2020

Prima garage met goede afspraken en begeleiding. Door weinig km geadviseerd niet elk jaar grote beurt. Ene jaar grote beurt jaar erna kleine beurt.

Dhr Vermeulen (Ridderkerk)
17-06-2020

Dit is naar mijn mening de beste Louwman Toyota dealer van Nederland. Het is allemaal uiterst prettig verlopen. De service was zo ontzettend goed dat het absoluut de hoogste kwaliteit heeft, beter kan gewoonweg niet.

Ron Fiering (Simonshaven)
17-06-2020

Vriendelijk personeel, doen wat ze moeten doen zonder onnodige extra’s.

Dhr. M. Van der tak
17-06-2020

Mooie locatie. Mogelijkheid om te wachten en eigen werk te doen (laptop). Goede ontvangst, met koffie. Evt. extra kosten worden vooraf besproken. Volgende keer kom ik ook graag.

S. Grabovac (Hoogvliet)
17-06-2020

Klantvriendelijk, komen hun afspraken na, top service.

Lya Kuipers
17-06-2020

Doen wat er gevraagd is en daarbij duidelijkheid en goede service. Wat ik ook erg waardeer is de electrische leenfiets.

Peter Brok (Den Haag)
17-06-2020

Goede service en alles volgens afspraak hersteld.

T.berendsen (Den haag)
17-06-2020

Super service. Respectvolle mensen werken daar. Wat ik fijn vind, is dat ik steeds met dezelfde mensen te maken heb, die daar werken. Is een tijdje anders geweest, maar nu weer super.

Evelien Goudsblom (Akersloot)
17-06-2020

Ik heb al veel verschillende garages gehad in verscheidene woonplaatsen maar Louwman in Haarlem is mijn favoriet qua service en vriendelijkheid.

Yvonne van Eijk (Haarlem )
17-06-2020

Ik vind het allemaal, zowel de receptie als verkoop niet echt professioneel overkomen.

M.A. Moraal (Oegstgeest )
17-06-2020

Louwman Noordwijk is een goed bereikbare dealer waar je vriendelijk wordt ontvangen. Ook als je tussen de normale servicebeurten een vraag hebt wordt je goed geholpen.

Fred (Leiden)
17-06-2020

Ben goed en correct geholpen.

Bob van den Brink (Noordwijk)
17-06-2020

Ben zeer tevreden.

Jan Nijman (Hoorn)
17-06-2020

Ben er altijd goed geholpen.

C.A Quebe-Roggeveen
17-06-2020

Vakkundig en vriendelijk personeel. Prettige sfeer in de receptie.

Arno Straat-Gijsbers (Duivendrecht)
17-06-2020

Werkzaamheden conform afspraak. Receptie hield mij (vriendelijk en duidelijk) op de hoogte van de vorderingen.

Volkert Bakker
17-06-2020

Aardige mensen, goede dienstverlening, kom niet voor verrassingen te staan.

Ed van Daele (huizen)
17-06-2020

Goed bereikbaar (locatie), snelle service en makkelijk online afsrpaak maken. Wel heb ik het idee dat een aantal klachten van mij niet heel serieus werden genomen. Zo zijn ze de vorige beurt vergeten de dop op de olie te draaien, waardoor mjn hele moter onderzat en de oprit thuis is beschadigd.

Jeroen Janssen (Westervoort)
17-06-2020

Top locatie, top in de service, zowel aan de telefoon, aan de balie, in de werkplaats, bij de koffie ruimte, zeker in deze corona tijd, overal aan gedacht. Was voorheen eigenlijk ook al zo.

Jan Drost
17-06-2020

Ben snel, vriendelijk en efficient geholpen.

Heijnen (Arnhem)
17-06-2020

Uitstekende zaak!

T.Schipper (Groningen)
17-06-2020

De contacten verlopen uiterst plezierig, de kosten van deze onderhoudsbeurt zijn acceptabel niets dan lof.

H.A.Woldhuis (Hoogezand)
17-06-2020

Goede vriendelijke, kundige garage, zeer tevreden.

Heikens
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.