9,0
18.812 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.812 beoordelingen

Goede service en vriendelijk personeel

T.K. Van Bruggen
03-02-2022

Heel erg tevreden over de dealer. Heel prettig behandeld

Toyota eigenaar
03-02-2022

Prima service Louwman Is voor mij en was voor mijn man de beste garage,vanwege klantvriendelijkheid en service.

J.M.H. G
03-02-2022

Goede service Een betrouwbare dealer

Toyota eigenaar
03-02-2022

Top sevice Uitermate tevreden met de aanschaf van mijn nieuwe CH-R wat een luxe en technologie.Prettig geholpen.

Toyota eigenaar
03-02-2022

De service is bij Lowman uitstekend Een auto kopen of leasen bij Toyota is een genot,voor een kleine en een grotere beurs

Toyota eigenaar
03-02-2022

Perfecte service Ben erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Toen deze van de trailer gereden werd is dit zelfs gefilmd. Hoe leuk is dat. Het is allemaal heel persoonlijk. Kom zeker terug.

M.L.
03-02-2022

Top bedrijf Hele aardige mensen. Altijd tespect en tijd voir de klant

Toyota eigenaar
03-02-2022

Goede dealer en betrouwbaar Goed team met veel ervaring

W.J. A
02-02-2022

Fantastische service Super tevreden met deze dealer en de service die geboden is; daar kan de collega in Zwaag een zeer groot voorbeeld aan nemen!

L.N. V
02-02-2022

Altijd welkom De dealer doet gewoon wat naadzakelijk is

R E
01-02-2022

Fijne auto, prima service Ik ben steeds snel en prettig geholpen. De service is hartelijk, de informatie prima. En bovenal ben ik blij met mijn fijne nieuwe Aygo.

A.E. de Jong
01-02-2022

Deze servicebeurt verliep perfect Mijn auto moest voor de jaarlijkse servicebeurt naar Louwman. Ik maakte een afspraak via internet, waarbij ik aangaf dat ik graag de auto opgehaald en teruggebracht wilde hebben. Ik werd op de afgesproken dag keurig voorafgaand aan beide thuisbezoeken gebeld. Er was een onderdeel aan vervanging toe waarover telefonisch overleg was. Ook werd er voor een nieuw kaartje voor pechhulp gezorgd. Dit was een perfecte service!

J.I.M. P
28-01-2022

Goede service De vriendelijkheid van de medewerkers en de service vind ik erg goed, ik kom er graag.

HeBS
28-01-2022

Uiterst tevreden Ik en zeer tevreden over Louwman Heemskerk. Altijd onderhoud en reparaties perfect uitgevoerd en volgens kostenopgave. Indien nodig nemen ze contact op. Kleine zaken als het inlezen van de sensoren voor zomer/winterbanden gaat snel en evt zonder afspraak

M.C. V
28-01-2022

Aflevering nieuwe Toyota Yaris Cross Louwman Schagen had mij al informeert dat de auto 3 maanden eerder afgeleverd zou kunnen worden en onderling goed contact over gehouden. Ondanks de Lock Down toch geprobeerd het zo aangenaam mogelijk gemaakt voor de overdracht.

Ludwig
28-01-2022

Klant voelt zich gelijk thuis bij dealer Zat eerst bij Opel en had slechte ervaring met OPC als dealer. Nu ben ik weer klant in plaats van patiënt!

TV zoals op mijn nummerbord
28-01-2022

Goede service Kom al bijna 50 jaar bij eerst Toyota Dijksman in Rijsburg en later in Noordwijk en nu alweer jaren Toyota Louwman,prettig goed geholpen ook als je tussen door komt voor controle banden spanning etc,dit is mijn 7 de auto,3 nieuwe en 5 tweede hands Eerste auto een Fiat 850,daarna Toyota Corolla,even een kleine Peugeot en daarna alleen Toyota.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Uitstekende service. Geheel volgens de zeer eenvoudig te maken afspraak uitstekend geholpen.

M.L.J. M
27-01-2022

Tevreden Jammer, mijn Yaris Cross Hybid is het op dit moment 18,5 km/liter. Mijn vorige Yaris hybrid was 21 km/km. Ik heb op meer km/liter gerekend zoals de reclame voorspiegelde.

C. F
27-01-2022

Ben zeer netjes en correct behandeld echt als klant Osman bedankt

J.W. K
27-01-2022

J. V
27-01-2022

Hier wordt je blij van. Bijtijds wordt je op de hoogte gehouden van de aflevering. En klap op de vuurpijl wordt ervoor af een filmpje gemaakt hoe de wagen is binnen gekomen.

Toyota eigenaar
27-01-2022

Aankoop Je bent er echt de klant er wordt geluisterd wat je wilt

H. K
27-01-2022

Hulda aan de heer Sakichi Toyoda ! In eerste instantie kies je voor kwaliteit en duurzaamheid van een auto. Dus kocht ik mijn vierde Toyota. In alle facetten van service en vertrouwen loopt het beleid dat Toyota voert en in vele locaties uitgebreid te lezen is op de wand van een showroom door de benadering heen. Ook wanneer ik wel eens op een andere vestiging moet zijn merk je dat heer Sakichi Toyoda zijn beleid in alle vezels van de medewerkers aanwezig is. Altijd op zoek naar de juiste oplossing voor mijn en uw wensen. Arigato

H. A. J. Erkens
26-01-2022

Fijne service Heel fijn geholpen door Chris, fijne service en hij denkt graag met je mee naar de mogelijkheden. Hij is deskundig , professioneel en klantvriendelijk . Alweer mijn derde auto bij Chris gekocht????

Aswien
25-01-2022

Super tevreden Super tevreden

Ivy
23-01-2022

Prima onderhoud bij een sterk merk Toyota is een heel fijn merk en het onderhoud in Rijen is prima geregeld

M.P.T. Z
21-01-2022

Prima service..vri Prima service, en vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
20-01-2022

Uitstekende service. Ik ben zeer tevreden met de service en de vriendelijke behandeling door de dealer.

Toyota eigenaar
20-01-2022