9,0
18.812 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.812 beoordelingen

Uitstekende service APK en service beurt gecombineerd uitgevoerd

Toyota eigenaar
20-01-2022

Uitstekend Ik ben heel tevreden over de auto en de dealer.

A. T
20-01-2022

Klantgericht werken en ontzorgen. Goede service verlening ook als je binnen loopt zonder afspraak. En je wordt geholpen met de connectiviteit die niet wil opstarten van je Android telefoon. Daarnaast op vragen adequaat uitvoering geven aan diefstal preventie van kentekenplaten.

Toyota eigenaar
17-01-2022

Goed geholpen Jordi denkt mee, we hebben een goede deal kunnen maken en hij doet ook zijn best qua aftersale

van der Heijden
17-01-2022

betrouwbaar. door verhuizing naar een andere dealer. na enige gewenning dezelfde betrouwbare service

H. K
15-01-2022

Goede service en wachtruimte. Ik ben erg tevreden met de service en de vriendelijkheid van het personeel

Toyota eigenaar
15-01-2022

goede begeleiding en behandeling tijdens en na de aankoop nieuwe TOYOTA de begeleiding en behandeling van onze nieuwe aankoop door de salesmanager Sander was super ook de auto is super goed .

F.J.L. S
15-01-2022

C.A. G
15-01-2022

Toyota eigenaar
14-01-2022

Goed Bij Toyota is het altijd goed. Eerlijk advies, goede service. En altijd beleefd en gezellig personeel

A.L. L
14-01-2022

Goede services Deze dealer verkoopt geen praatjes. Alles is gegaan zoals van te voren is afgesproken. Zeer prettige ervaring.

Toyota eigenaar
14-01-2022

Goede contact snelle reactie en goede service Wij zijn zeer tevreden over her contact met de dealer en de goede service als ook de snelle reactie als er iets is of als er vragen zijn.

Toyota eigenaar
14-01-2022

prima service zeer klantvriendelijk en eerlijke informaie

J.W. V
12-01-2022

Goede service en een eigen contact persoon waar ik zeer tevreden over ben.Dankjewel Yanick van Gaal Appelhof Ben altijd heel tevreden geweest met dit bedrijf (Louwman Rijen) dat is ook mijn redenen geweest om een Toyota te blijven rijden.

J.C.M. V Mierlo
12-01-2022

C. V
11-01-2022

oplossinggericht Een display probleem wat een andere Toyota garage tot 3 keer toe niet kon oplossen werd keurig en goed verholpen

M.A. R
10-01-2022

Goede Service De medewerkers van Louwman Roosendaal zijn zeer vriendelijk en helpen perfect waar nodig en beschikken over de juiste kennis van zaken.

Jeffrey
09-01-2022

Onpersoonlijk Slechte onbetrouwbare zaak . Auto van 3jaar oud en nog maar 1 jaar in mijn bezit voor 900 euro aan onderhoud . Ik moest er ook 3 uur op wachten . Zonder leenauto of leenfiets . Onvriendelijk personeel .

Toyota eigenaar
08-01-2022

Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk Super tevreden over toyota dealer. Je wordt als klant in de watten gelegd. Auto prima onderhouden!

Toyota eigenaar
08-01-2022

Advisering/aflevering nieuwe auto Zo'n drie weken geleden is mijn nieuwe auto afgeleverd en ik ben meer dan tevreden over de uitstekende advisering en flexibiliteit van senior verkoopadviseur Dirk van Leeuwen van Louwman Hoofddorp bij de aankoop en aflevering van mijn nieuwe auto. Door de medewerking van de werkplaats, serviceafdeling en Dirk kon de nieuwe auto, eerder dan verwacht, worden afgeleverd. M.a.w. mijn complimenten aan het team in Hoofddorp.

John S.
07-01-2022

Goede service Heel duidelijke afspraken over onderhoud en alles werd binnen de aangegeven tijd uitgevoerd.

Toyota eigenaar
06-01-2022

Voor een goede auto met uitstekende service raad ik louwman aan

M.F.C.H. J
06-01-2022

Bedankt voor de goede service Kan kort en krachtig zijn men heeft mijn goed advies gegeven wat ik wilde en wat ik nodig had.

B.J.C. W
06-01-2022

Perfecte dealer Uitmuntende service en perfect klantencontact

R. B. te Rijen
06-01-2022

Goed bedrijf Ben erg tevreden over de professionaliteit en de klantvriendelijkheid van Louwman Tilburg.

Cees vd Pas
06-01-2022

Zeer tevreden over louwman Groningen.

A.J. K
05-01-2022

vriendelijk en zorgvuldig is goed gegaan top

J.C. V rijnsbergen
05-01-2022

zeer goede service ben zeer tevreden over de service en de wachtruimte

F.A. N
02-01-2022

Vriendelijk en behulpzaam personeel Super tevreden niks op aan te merken

T. S
31-12-2021

J.W. van der Harst
31-12-2021