9,0
18.190 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.190 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer vriendelijke medewerkers, goede service, zeer tevreden.

Mevr. H. Ossel (Veendam )
14-01-2021

Louwman Purmerend geeft goede uitleg over de auto's en modellen die ze verkopen. Ze zijn ter zake kundig en reageren snel. Ontvangst is vriendelijk. Ondanks dat auto gekocht werd in coronatijd, waarbij er verschillende restricties waren om langs te komen, wist Louwman op correcte wijze en veilig de aflevering van de auto te regelen.

Chretien Delforterie (Edam)
14-01-2021

Geweldige service!!

Jimmy van den Nieuwendijk (Rijnsburg)
14-01-2021

Is een goed bedrijf en een goed beleid.

leendejong (katwijk zh)
14-01-2021

We werden prima geholpen door verkoopadviseur. Ze heeft heel snel een proefrit mogelijk gemaakt. We hadden namelijk geen afspraak gemaakt maar liepen zo naar binnen. Gemaakte afspraken werden door haar goed nagekomen. Gaf ook de ruimte om goed na te denken over onze aankoop. Met als gevolg een tevreden klant.

Leen van os (Ijmuiden)
14-01-2021

Erg tevreden met de medewerker die ik voor aankoop van de auto al had gesproken. Daarom naar Haarlem gegaan voor onderhoud, terwijl dat ook in Amsterdam kan. Andere medewerkers waren ook zeer behulpzaam.

Franca (Amsterdam)
14-01-2021

Goede service. Vriendelijk personeel. Betrouwbaar.

Trudy Duits van der Steen (Hellevoetsluis )
11-01-2021

Toen de winterbanden erop werden gezet is niet verteld dat ze eigenlijk niet goed waren voor Duitsland, een week later na de grote beurt hoorden we dit pas.

M van eck (Zoetermeer)
11-01-2021

Geheel in tegenspraak met eerdere bezoeken had ik te maken met een receptionist die zeer kort en bepaald niet vriendelijk was. Geen toelichting op hetgeen gebeuren moest. Geen enkele uitleg over de eind factuur. Meestal heb ik te maken met een ander die altijd vriendelijk en aandachtig is. Deze man was zeer onpersoonlijk en kortaf! Niet bepaald een visitekaartje voor het bedrijf!

Sylvia Blickman (Haarlem )
11-01-2021

Bij mijn laatste onderhoudsbeurt was alles netjes geregeld. Ik kon de auto al de avond van te voren achterlaten. Bij het ophalen heb ik een nette checklist gekregen van een aardige baliemedewerkster die nog wat toelichting gaf over een software update die was uitgevoerd.

Harry (Rijnsburg)
11-01-2021

Ik kom daar bijna al 40 jaar en heb daar 13 Toyota´s gekocht en daar laten onderhouden en ben daar altijd goed en vriendelijk behandeld. Ik zou zeggen ga zo door.

Kees de Groot (Voorhout)
11-01-2021

De keren dat wij zaken hebben gedaan met Louwman, hebben wij altijd als goed ervaren.

Petra Vermaning en Richard Beekman. (Arnhem.)
11-01-2021

Goede behandeling, als er een klein iets is kan je tussen door even komen, komen de afspraken na.

H R Aarts
11-01-2021

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst bij de dealer. Als er al problemen zijn word ik op accurate wijze geholpen. Dus zeker een uitstekende dealer en medewerkers.

Dhr. K. Vermeulen (Tilburg)
11-01-2021

Zeer gastvrij. Goed geholpen door verkoper, werkplaats en receptie.

K. Hamming (Rotterdam)
11-01-2021

Was een rare tijd Corona. Het kan altijd beter, maar ben prima geholpen.

R. van Nugteren (Haarlem)
11-01-2021

Goed bedrijf met een vriendelijke behandeling.

Charles le Noble (Katwijk )
11-01-2021

Bij Louwman Dordrecht is nog steeds het gevoel 'klant is koning'.

Willem Peek (Zwijndrecht )
11-01-2021

Bijkomende kosten véél te duur.

Léon Vugts (Diessen )
07-01-2021

Vriendelijk, behulpzaam en kundig. Zetten altijd een stap extra qua service en betrouwbaar voor het onderhoud en reparatie van uw auto. Openheid en helderheid over noodzaak en kosten vooraf. Meedenkend in oplossingen bij problemen.

Mevr de Snaijer
07-01-2021

Goede service, vriendelijk personeel. Prima wachtruimte.

Mevr. Ruiter
07-01-2021

Ook deze keer weer super service, goed geïnformeerd en eventueel reparatie wordt op tijd overlegd, ik kon er op wachten dus in de koffie corner een bakkie koffie, krantje en eventueel wat werkzaamheden voor je zelf behoort tot de mogelijkheden. Ik zeg top service.

Willem Teunissen (Nisserwaard)
07-01-2021

Onderhoud wordt altijd goed uitgevoerd met heldere toelichting en prijs, en ik word altijd uiterst correct behandeld.

Han van Kleef (Velsen)
07-01-2021

Top service, correcte behandeling, goed overleg.

Petra van der Linden (Noordwijk)
07-01-2021

Goede service. Heel klantvriendelijk. Leuk personeel. Helemaal top.

Jack vlak (Volendam )
07-01-2021

Uitstekende dealer, prima service en klantvriendelijke medewerkers!

Marian Louppen (Arnhem)
07-01-2021

In de eerste plaats is Toyota een prima auto. Nooit problemen mee. Vriendelijk personeel. Voor een klant is het prettig wanneer het personeel niet te vaak verandert. Bij bekend personeel voel je je prettiger, vooral als je wat ouder bent.

J. van de Belt-Schipper (Eelde)
07-01-2021

Klantvriendelijk, aanrader! Zeer tevreden.

Dhr H Molegraaf
07-01-2021

Ben daar netjes en kundig geholpen en er werd voor mij een scherpe offerte gemaakt.

Robert (Alphen aan den Rijn)
07-01-2021

Klantvriendelijk, goede service en goede uitleg over de auto.

A. Zwijgers (Zuid-Beijerland)
07-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.