Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.545 beoordelingen - Powered by TNS

Betrouwbaar en eerlijk. Vriendelijke behandeling. Kwaliteit werkzaamheden is goed.

Syl De Miranda (Amsterdam)
24-03-2020

Goede afhandeling afspraken onderhoud.

Rob Spiering (Amsterdam)
23-03-2020

Ik word altijd prima geholpen.

Dhr. F. Hollander
23-03-2020

Mijn ervaring is dat je niet alleen een auto koopt, maar ook een abonnement op de garage. Rijden in een Toyota is zeer betrouwbaar en stressvrij. De Toyota-garage verhoogt dat plezier. Altijd een goed advies, nooit onnodige reparaties! En de reparaties die nodig zijn worden uitstekend uitgevoerd tegen een goede prijs. De service is ook uitstekend. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en 'domme' vragen worden op een correcte manier beantwoord. Kortom, een dikke 10.

Petra de Visser (Dordrecht)
23-03-2020

Goede communicatie, prettige omgang door medewerkers en volledige uitvoering service/onderhoudsbeurt.

John van de Weetering (Zoetermeer)
23-03-2020

Werken netjes en houden zich aan afspraak.

Bep (Rijen)
19-03-2020

Garage een dikke 10, verkoopmethode zeer kinderachtig.

Dhr Biemans (Dongen)
19-03-2020

Sfeer kan beter en prijs klopte niet, hierover heb ik teruggebeld.

wakelkamp-janssen (den bosch)
19-03-2020

Goede service en goede kwaliteit van de werkzaamheden.

M van Gorp (Tilburg)
19-03-2020

Goede service, transparant.

Jeroen van Beers (Tilburg)
19-03-2020

Vriendelijk, betrouwbaar en technisch personeel, hier kunnen heel wat Louwman vestigingen een voorbeeld aan nemen. Toppers uit Waalwijk.

Ton Sp. (Kaatsheuvel)
19-03-2020

Prima service.

Wwestra (Oosterhout)
19-03-2020

Men wordt hier altijd vriendelijk en snel geholpen. Vragen worden goed beantwoord en er wordt meegedacht met eventuele problemen.

Yoeri (Oosterhout)
19-03-2020

Goede service. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Lou Hermens (Roosendaal)
19-03-2020

Zeer tevreden.

M.Stolk (Zwijndrecht)
19-03-2020

Omdat we altijd correct behandeld worden.

Corrie de Krijger (Zwijndrecht)
19-03-2020

We rijden al minstens 40 jaar Toyota. Nog nooit problemen gehad met dealer, service of onderhoud. Wordt altijd prima geholpen.

Marja Barendrecht-de Bot (Zwijndrecht)
19-03-2020

De receptie omgeving was niet duidelijk. De wachtruimte was heel prettig. Verder balen wij ervan dat Toyota weg is uit Poortugaal. Wij hebben bewust ook voor Toyota gekozen omdat dit in de buurt van ons huis is. We konden bijvoorbeeld terug lopen naar huis. Nu moeten we 20 minuten rijden om er te komen en is er een zeer slechts openbare verbinding naar Poortugaal zodat wij bij afspraken niet naar huis kunnen.

Fam. H.F. Verheij (Poortugaal)
19-03-2020

Goede service.

Jan de Jong (Den Haag)
19-03-2020

Bij de receptie goed ontvangen, vriendelijke medewerkers. Onderhoudsbeurt goed verlopen, ruim binnen de afhaalperiode gebeld dat hij al klaar was, top. Eén keer blikschade gehad, ook toen fijn geholpen en vervangend vervoer geen probleem en gratis. Het verhuizen van de receptie voor de benedenverdieping is voor mij als klant een goede verandering, voor het werkend personeel misschien wat donker en somber. Graag voor hun wat meer natuurlijk licht en uitstraling toevoegen.

WG Ellerman (Leidschenveen / Den Haag)
19-03-2020

Geeft een uitstekende goede service en een goed advies.

Mevr. CJA de iongh (Den Haag)
19-03-2020

Vriendelijk, netjes en goed gewerkt.

A.O. Karem
19-03-2020

Algehele tevredenheid over merk en dealer.

C. de Hart
19-03-2020

Goed geholpen, zeer vriendelijk te woord gestaan.

Enel Warmerdam (Vogelenzang)
19-03-2020

Vakkundig en vriendelijk.

Dhr. Donehoo (Bennebroek)
19-03-2020

Een goede dealer die zijn afspraken nakomt.

L. Schellekens (Katwijk)
19-03-2020

Prettig contact met medewerkers. Werkzaamheden gereed binnen afgesproken tijd.

Jan Koolstra (Amstelveen)
19-03-2020

Vlotte service, denken goed mee, reparatie naar tevredenheid. Geen huur of leenauto, moet jezelf regelen, dat was een heel gedoe, terwijl de buurman auto's blijkt te verhuren. Hoor je pas na een uur. Prijs voor reparatie is vrij prijzig. Wel handig om door hun te laten repareren in verband met garantie etc. En goedkoper dan een nieuwe auto kopen!

Paulina (Amstelveen)
19-03-2020

Louman Schagen is een uitstekende dealer met vakkundig en klantvriendelijk personeel.

Jan Prij (Schagen)
19-03-2020

Zeer tevreden.

Roderik de Man (Amsterdam )
19-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.