9,0
16.935 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.935 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service, vriendelijk.

Mevr Huneker
25-09-2020

Afspraak was dat ik zou worden teruggebeld met betrekking tot een probleem, is tot op heden niet gebeurd. Dit vind ik niet netjes, kom gewoon de afspraak na.

Dhr van Leeuwen
25-09-2020

Ben reeds 20 jaar klant bij Toyota Noordwijk en heb het maar één keer mee gemaakt dat mijn auto langer moest blijven omdat een onderdeel één dag later geleverd moest worden.

Aad de Boer (Wassenaar)
25-09-2020

De planning, service, informatieverstrekking en hulpvaardigheid bij Toyota Louwman Noordwijk zijn werkelijk uitstekend. Ik heb er helemaal niets op aan te merken. Voortreffelijke klantenbinding daar.

Dick van der Meer (Voorhout)
25-09-2020

Gedegen in kennis van het merk Toyota en behandeling van klachten van de klanten hun auto.

W.j. Hermans (Anna paulowb)
25-09-2020

Ik word altijd prima te woord gestaan. Hulp, nactelefoon, snel geregeld. Auto wordt opgehaald en weer terug gebracht. Service hoogstaand.

Me Y Hemelrijk (Den Helder)
25-09-2020

Prima behandeld.

Jos de vries (Purmerend )
25-09-2020

Kan altijd beter.

Menno (Amsterdam )
25-09-2020

Zeer vriendelijke receptie en zeer goede service!!

Rene Holtrigter (Almere)
25-09-2020

Klantgericht, alert, gastvrij, duidelijk.

Marcel Rietveld (Amersfoort)
25-09-2020

Bij aankoop zeer goed geholpen, service goed, zeer vriendelijk personeel, en hele fijne auto, hij is alleen wit wordt snel vuil, ha ha grapje.

Wilma rosner (Amersfoort)
25-09-2020

Men is vriendelijk, correct en het onderhoud van de motor voldoet keer op keer.

dHr H. Knigge
25-09-2020

Service is ongekend hoog. Receptie is lang niet altijd goed bereikbaar. Wel eens 20 minuten in de wacht gestaan.

Wim Loos (Leek)
25-09-2020

Zeer vriendelijke ontvangst en een allervriendelijkste verkoper die zeer behulpzaam was.

Peter Terpstra (Almelo)
25-09-2020

Een zeer vriendelijke benadering en een zeer correcte afhandeling van de bestelling.

R.bakker (Tholen )
25-09-2020

Prettige en snelle service, goed contact met de verkoper.

Frans Kauffman (Warmenhuizen)
25-09-2020

Mijn vorige auto ook gekocht op deze locatie. Toen al dik tevreden en nu ook weer!

Carin Roeleveld (Den Haag)
25-09-2020

Afspraken nakomen en de vriendelijke ontvangst.

Familie Daane (Almere)
25-09-2020

Ben al de jaren al zeer tevreden.

dave rooze (lepelsraat)
25-09-2020

Aanschaf nieuwe auto RAV 4. Correcte afhandeling. Goede informatie voorziening. Prettige informele sfeer. Werd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen voor wat betreft de aanschaf. Na aanschaf werd ik benaderd of de auto beviel. Er werd aangegeven dat ik altijd langs kon komen voor nadere uitleg.

Piet Meester (Koedijk)
25-09-2020

Mooie showroom, vriendelijk personeel en prima afhandeling bij aanschaf van nieuwe auto.

Mevr.C Hambrook (Leidschendam)
25-09-2020

Een goede en optimale dienstverlening.

Ad Heemskerk (Ridderkerk)
22-09-2020

Alles volgens afspraak. Geen nare verrassingen en vriendelijk personeel.

Frans van Dongen (Riel)
21-09-2020

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Medewerkers staan altijd voor je klaar om te helpen.

A Pistorius (Tilburg)
21-09-2020

Nette behandeling, vriendelijk personeel.

M honcoop
21-09-2020

Al jaren een zeer goed betrouwbaar garagebedrijf.

A Doorakkers (Prinsenbeek)
21-09-2020

Mijn auto viel net buiten het garantietermijn en toch hebben zij samen met Toyota Louwman Nederland een geschikte oplossing gezocht!

Fred van den Broek (Breda)
21-09-2020

Altijd goede dienst, altijd vriendelijk en hoffelijk, redelijk geprijsd.

David Stowers (Bavel)
21-09-2020

De korting op oudere auto's is al 2 jaar vervallen. Het werkplaatstarief is 120 Euro per uur. Buitenproportioneel. Ze rekenen 80 Euro voor koplampen poetsen. De kwaliteit van de auto is doorslaggevend en dat drukt weer de totale kosten. Ik vind een 7 daarom prima.

H.van Gameren. (Breda. )
21-09-2020

Goed behandeld.

j feenstra (Steenbergen .Nb.)
21-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.