9,0
19.556 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.556 beoordelingen

Goede service klantvriendelijk Klantvriendelijk én er de tijd voor te nemen om alles aan de auto uit te leggen

Tevreden Toyota Aygo X rijders
13-01-2023

Toyota eigenaar
13-01-2023

Goede service en vriendelijke receptie,bekwame monteurs

J.A.J. V
12-01-2023

Mooi bedrijf met ambitieuze jonge mensen maar communicatie kan beter. Vriendelijke jonge mensen die hun best doen maar communicatie kan beter, verrassing achteraf is niet ongewoon zoals veel langer wachten dan afgesproken. Er werd wel een leen auto meegegeven zonder extra betaling, dat was en is een goede oplossing.

Toyota Eigenaar
12-01-2023

Louwman Schagen Louwman Schagen is een prima bedrijf, makkelijk bereikbaar en staan open voor oplossingen

R.R. V
12-01-2023

Jammer dat Louwman Kerketuinen gesloten is. Het lijkt erop dat het te druk is. Ik moest een maand wachten op een onderhoudsbeurt, dat was ik niet gewend. Onderhoud verder goed.

G. S. Toyota eigenaar
12-01-2023

J. R
12-01-2023

Uitstekende service. Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto, waarvoor dank.

J. van Hofwegen
12-01-2023

Toyota Yaris Cross Prettig geholpen bij het kopen van mijn auto en er werd niks door mijn strot gedrukt. En de verkopen nam alle tijd voor ons.

E.W. Rietveld
12-01-2023

Zeer klantvriendelijk Ik heb de service van Louwman als zeer klantvriendelijk ervaren. Niet opdringerig, de verkoper nam juist alle tijd om alles goed door te spreken en uit te leggen.

E. D
12-01-2023

Toyota eigenaar
12-01-2023

Kennis van zaken Toyota Louwman Heemskerk... daar wordt je gehoord door fijne medewerkers

Regina
12-01-2023

Ik ben al jaren tevreden over personeel van Dordrecht Maar baal van call center!!!!!!

Ineke
10-01-2023

Goed en vriendelijke service Ik ben tevreden over de service van de werkplaats. Tijdens het wachten in de showroom was koffie, tegen en broodjes aanwezig. Vind wel jammer dat het erg koud was in de showroom.

Toyota eigenaar
10-01-2023

De service bij de laatste onderhoud in 2022 is goed te noemen . De service bij de laatste onderhoud in 2022 is goed te noemen . Voorheen was de service magertjes

Ben S. Toyota Rijder
10-01-2023

Niet alleen een goede service, maar ook zeer vriendelijk personeel Ook als je langer moet wachten is het zeer aangenaam.

P.W.H.A. Mennens
06-01-2023

Een klantgerichte organisatie met een redelijke prijs/kwaliteitverhouding. Ben tevreden, klant zou na jaren klant te zijn binnen de Toyota organisatie meer waardring mogen krijgen.

Hans van Vugt
06-01-2023

Goede service Ben tevreden, maar wilde eerst een afspraak maken in Ridderkerk zeven weken van te voren maar er was geen plaats 27december wel in Dordrecht. Ik woon in Rotterdam, maar ze kwamen de auto halen en brengen, zonder extra kosten. Dat vond ik wel apart

W.F. Poldervaart
06-01-2023

verbetering t.a.v. de navigatie Wanneer men door de straten rijd wordt steeds de gehele straatnaam genoemd , alleen rechtaf rechtdoor of linksaf is voldoende. straatnaam is pas relevand bij het einde. Een optie om de straatnamen uit te zetten zou ideaal zijn en...Op rijksweg stem zegt, blijft op de a16 en neem de afslag a15. Alleen "neem afslag naar a5 is voldoende" dit schept verwarring omdat zij zegt "blijft op de a16" Een optie om alleen de afslagen door te geven zou ideaal zijn.

J S
06-01-2023

Goede betrouwbare service Perfecte service, zeer vriendelijk personeel

C.T. A
05-01-2023

Toyota eigenaar
05-01-2023

J.C. E
05-01-2023

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Karin
05-01-2023

goede geholpen zeer tevreden

toyota eigenaar
05-01-2023

Auto gekocht Prima auto gekocht goed mee gedacht door de verkoper over onze wensen en budget. Aflevering was ook erg netjes gedaan waar ik idee had dat de verkoper echt de tijd voor ons had.

Y. H
05-01-2023

Goede service De vriendelijkheid en service in Arnhem vindt ik heel goed. Ik kom er graag en wordt dan goed geholpen.

HéBS
05-01-2023

Goede service . Vriendelijk personeel. Wachttijd precies zoals afgesproken.

S. T
05-01-2023

Goede service met een nasmaak over navigatie update Jammer dat er niet van tevoren aangegeven wordt dat je navigatie update oude kaarten van 2020 zijn. Ook bij het ophalen niet. Ik kwam daar zelf achter door naar de updateversie te kijken in mijn auto. Je betaalt wel de volle mep €154,- Voelt niet goed!

G. S
04-01-2023

Toyota eigenaar
04-01-2023

Kleine onderhoudsbeurt net voor de winter Top geregeld!! Meteen even de winterbanden gewisseld tijdens onderhoud ;)

D. M.
03-01-2023