9,0
18.812 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.812 beoordelingen

Louwman in Breda heeft uitermate vriendelijke en behulpzame mensen in dienst die altijd voor je klaar staan voor een eventueel gesprek of een vraag. Een bijzondere prettige garage Uiteraard ben ik heel erg uitermate tevreden over alles bij Louwman in Breda iedereen is daar altijd erg behulpzaam en erg vriendelijk super hoor

Johan K
08-04-2022

Waarom betalen voor een navigatie update? Een navigatie update is drie jaar gratis. Hierover wordt niets gecommuniceerd en dat krijg ik te horen als ik twee dagen te laat, zelf, een onderhoudsafspaak maak. Coulance kent Louwman niet. Bureaucratie ten top.

Toyota eigenaar
08-04-2022

Service met een grote S Nadat ik een bericht van Toyota ontvangen had, dat mijn auto binnenkort een servicebeurt nodig had, heb ik op de Toyota website een afspraak ingeplanned. Je weet van te voren hoeveel het gaat kosten en wanneer er tijdens het bezoek iets verandert, stelt men je daar direct van op de hoogte en geeft men ook gelijk een prijsopgave. Ook prettig was dat de dealer mij belde om te vertellen dat de update van het navigatiesysteem extra tijd in beslag neemt, zodat ik daar rekening mee kon houden. De ontvangst aan de klantenbalie verloopt soepel en men neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. De klanten wachtruimte is voorzien van een leestafel, goede koffie, koek, een krentenbol of iets anders erbij. Het is geen straf om hier te moeten wachten tot je auto weer gereed is. Al met al een zeer prettige ervaring.

J.J. Stougie
08-04-2022

Vriendelijk en anticiperend op mijn rijgedrag. Omdat ik weinig rijdt kom ik één maal per jaar voor een beurt. Dit keer kreeg ik de tip om tegelijkertijd de gratis APK te doen en wat extra additieven toe te laten voegen om vervuiling en slijtage door de weinige kilometers te voorkomen

Toyota eigenaar
07-04-2022

Private l ease auto Kom al jaren daar; ken de mores van de dealer

Toyota eigenaar
07-04-2022

Zeer goede service. Bij Looman Bergen op Zoom word je echt als klant behandeld zoals het hoort. PERFECT

F.C. J
07-04-2022

Een hele fijne dealer viel me erg op me gemak. Hebben veel kennis v zaken. Altijd wordt je serieus genomen.

Toyota eigenaar
07-04-2022

Bezoek aan Louwman Heemskerk Altijd gezellige en vakkundige crew. Ga altijd met een fijn en veilig gevoel weer op pad na het bezoek met altijd een bekertje koffie.

Bert en Anneke Been
07-04-2022

Aanschaf auto bij Louwmans Breda Mooie zaak en een vriendelijke verkoper

Toyota eigenaar
07-04-2022

Goede service super vriendelijk, goede service

Toyota eigenaar
07-04-2022

H.W.C. C
05-04-2022

Uitstekend en klant vriendelijk en de beste service Heel goed met in overleg

J. G
05-04-2022

Zeer net bedrijf goede service goeie koffie en vriendelijke mensen Alles prima in orde

Toyota eigenaar
03-04-2022

Goede service, komen afspraken altijd na Ik ben erg tevreden, ik heb in het verleden altijd leesauto's gehad van verschillende merken en deze garage springt eruit, omdat ze goede service verlenen, afspraken altijd na komen, geen verrassingen tijdens het onderhoud, goed communiceren maar bovenal altijd oprecht (klant)vriendelijk zijn, Chapeau!

AA Jansen
01-04-2022

Fijn adres en duidelijk in de kosten. Afspraak is afspraak en attente medewerkers. Duidelijk in de kosten zodat je weet waar je aan toe bent.

Toyota eigenaar
01-04-2022

Goede service Snel, professioneel, goed. Geen klachten.

Toyota eigenaar
01-04-2022

Een echte topper! U kunt hier met een gerust een auto kopen, vriendelijkheid, service, etc etc etc is gewoon top!

J.M. D
01-04-2022

Best service of the world De beste dealer van Noord Holland

K.W. D
31-03-2022

Goede servise en vriendelijk personeel bedankt

F.E. Pol
31-03-2022

Goede service Ik ben prima geholpen bij mijn onderhoud van mijn auto Snel klaar incl. APK Vriendelijk personeel en goede koffie tijdens wachten

L.W. D
30-03-2022

iets mis gegaan bij afspraak servicebeurt, is daarna goed opgelost. ik ben al 30 of 40 jaar klant bij , altijd goed geholpen, vele auto's gekocht, zowel nieuw als 2e hands.

G.J.M. S
30-03-2022

Goede service Zelfs iemand gesproken die vanuit Tilburg naar Roosendaal kwam voor onderhoud, zegt genoeg lijkt me

A.M. H
30-03-2022

Enquête is nietgoed De keuzemogelijkheid bood niet de mogelijkheid meerdere keuzes te maken, in casu onderhoud en APK. Overigens heb ik deze enquête al eerder ingevoeld en doorgestuurd.

M.M. G
30-03-2022

Toyota eigenaar
29-03-2022

Een tevreden Toyota Yaris Hybrid rijder. Tevreden met de service.

JanHoKro
25-03-2022

Prima service Service ,vriendelijkheid en behulpzaamheid prima

JvL
24-03-2022

gekissbiss over te lage inruilwaarde achteraf bleek de inruil ver beneden maat. en er was geen discussie mogelijk. jammer. de auto rijdt wel prima

Toyota eigenaar
24-03-2022

Alles OK. Deskundige, correcte en vriendelijke behandeling.

Toyota eigenaar
23-03-2022

Goeie service. Goed geholpen

Toyota eigenaar
19-03-2022

top service buitengewoon vriendelijke en duidelijke informatie door de manager. voel me zeer vertrouwd bij deze dealer en ik raad het iedereen aan.

W.F. Teune
18-03-2022