9,0
18.366 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.366 beoordelingen

Was ouderwets klant Auto had onderhoudsbeurt nodig. Online afspraak gemaakt waarbij ik een elektrische scooter had gereserveerd. Vanwege regenbui werd ik kosteloos door de dealer met een auto thuisgebracht en weer opgehaald. Ongelofelijk goede service!

Toyota eigenaar
25-08-2022

Nog steeds 100% tevreden

J. Meijer
25-08-2022

Snelle service Had enkele vragen aan de service medewerker en ben hier duidelijk over geïnformeerd als antwoord op mijn vragen.

L v P
25-08-2022

Hele goede ervaring met Louwman Arnhem Ik ben heel erg tevreden met alles top service!!

Toyota eigenaar
25-08-2022

Prima advies, uitstekende service. Ik heb inmiddels mijn 4e nieuwe Toyota via Louwman Arnhem. In alle jaren dat ik hier klant ben werd ik prima geadviseerd bij de aanschaf van de nieuwe auto en ook uitstekend geholpen bij onderhoud. Louwman Arnhem kan ik daarom "warm aanbevelen".

W.T.M. W
25-08-2022

Toyota eigenaar
25-08-2022

Goede service en was angenaam Ik ben echt tevreden

D.G. M
24-08-2022

Goede service Klantvriendelijk en heel eerlijk, open en transparant ??

F. A
24-08-2022

Auto was na onderhoud buitengewoon goed schoon gemaakt en gewassen Netjes geholpen en de Electrische Leen fiets was top

Cor from Yellow
19-08-2022

Duidelijk over de service beurt. Tevreden over alles

N. Beers
18-08-2022

Jammer van een eerder wel goede dealer. Louwman hanteert onzin onderhoudsprijzen. Hoezo een hybride check van een auto van amper een jaar oud? Als ik het gewone budget onderhoud kies, willen ze me bijna bang maken met allerlei onzin verhalen. Hoezo meer betalen voor hulp onderweg voor een auto die nog in de garantie zit? Auto niet op afgesproken tijd klaar. Geen parkeer plek meer te vinden bij Louwman Breda. Jammer……. Louwman retail is te snel gegroeid, en is nu een kopie van pon geworden. Toyota onwaardig.

J V
18-08-2022

Prima service Uitleg duidelijk vriendelijk personeel

Y M
18-08-2022

Bedankt. Ik ben superfijn geholpen door Johan.

Kees Maas
18-08-2022

Top dealer Super goed alles klant behandeling en kwaliteit.

P. S
18-08-2022

Zeer fijn bedrijf Onze Toyota Corolla Touring Sports Hybrid een geweldige auto om in te rijden heeft recent weer onderhoud gehad bij Louwman Heemskerk. Zeer vriendelijke medewerkers zowel de verkopers als de service afdeling. Een echte aanrader!

J.K. Stromberger
17-08-2022

Toyota eigenaar
17-08-2022

Reparatie/ onderhoud Altijd goede ervaringen mee. Ben jaren een tevreden klant. Jammer een minpuntje bij het laatste bezoek. Advies doe een ouderwetse testrit na reparatie. Hoefde ik niet terug te komen. Kogellagers linksachter vervangen. Prognose dealer. Moet vóór apk. Kogellagers linksvoor totaal over het hoofd gezien. Hoe kan dat? Het inhouden van het motor tijdens gas geven. Ook totaal over het hoofd gezien. Terwijl ik van beiden al een melding hebt gemaakt. Blijkbaar dachten ze grote beurt geven probleem opgelost. Nee dus. Check check dubbel check in het vervolg uitvoeren. Gemiste kans. Maar niet boos. Vakantie periode. Toppers afwezig. Test rit. Heel belangrijk

Anwar N.
17-08-2022

Afspraak maken Beter de garage in Bergen op zoom bellen voor n afspraak.. dat is handiger dan via de website regelen

C.C. Hagenaars
16-08-2022

O. S
15-08-2022

Hier is klantvriendelijkheid normaal

H.P.P. H
12-08-2022

Zeer goede service Ik ben heel erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de dealer. Ze nemen echt de tijd voor je. Het is heel erg persoonlijk.

H.M. P
12-08-2022

uitstekende service De receptie,werkplaats en verkoop verdienen een uitstekend, vriendelijke service klantgericht personeel. Mensen met hart voor de zaak en hun klanten.

J.P. van der Linden
12-08-2022

Voor alle vragen goede voorlichting Behandeling-Service en alle hulp

E. S Toyota eigenaar al jaren
11-08-2022

Zeer tevreden klant Ik ben zeer tevreden met manier waarop ik werd ontvangen en behandeld ben.

G.W.H. J
11-08-2022

Zeer tevreden! Door de verkoper zeer goed geholpen bij de aankoop en het afleveren van de auto was voor mij een "feestelijk gebeuren". Ben zo blij met de nieuwe Aygo X. Zo trots dat ik hierin mag rijden.

Toyota eigenaar
11-08-2022

Top car Goede service Fijne mensen Uitleg over de auto top

A.de Deugd
09-08-2022

Goede service ja zeer tevreden Ik ben daar goed behandeld top

A. V
05-08-2022

Toyota eigenaar
05-08-2022

Betrouwbare dealer. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van deze Toyota dealer.

Toyota eigenaar
04-08-2022

Goede service Ben tevreden hoe alles was gegaan

Toyota eigenaar
04-08-2022