9,0
19.220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.220 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service en vriendelijke benadering, voelt betrouwbaar.

Agnes Tan (Dordrecht )
09-07-2021

Ik kom nog niet zo lang bij Louwman Rotterdam, maar wel bij vele voorgangers en veel van het personeel ken ik persoonlijk en dat schept een prettige sfeer.

J.F. (John) Boef (Vlaardingen)
09-07-2021

Cijfer 10, laat niets verder te wensen over.

Martin den Dulk (Zoetermeer)
09-07-2021

Goede auto, goede service.

Dhr M Rotteveel (Den Haag )
09-07-2021

Het is allemaal erg goed. Er kan natuurlijk altijd nog iets verbeterd worden.

Ir A.J. Lammers
09-07-2021

Gewoon een goede garage.

R Klaver (Haarlem )
09-07-2021

Goede communicatie tov planning en werkzaamheden. Prettig contact met de medewerkers. Adequate prijs/kwaliteit verhouding.

R.H.Bakker (Badhoevedorp )
09-07-2021

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg gedane werkzaamheden. Ongevraagd is de stekkeraansluiting van de trekhaak aangepast (deze klemde) zodat deze vrij toegankelijk is. Pluim!

Freek Kapteijn (Purmerend)
09-07-2021

De medewerkers kennen de klant bij naam. Heel klantvriendelijk en klantgericht. In de afgelopen vele jaren altijd deskundig geholpen. Ik rij mede daardoor met plezier een Toyota.

Theo van Goor (Purmerend )
09-07-2021

Ik voel me welkom doordat de receptie aandacht heeft. Er is een dame en zij is echt grappig. Voor mij is ze heel belangrijk. De beurten worden altijd goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over Louwman Zuid-Oost. Het belang van een persoonlijke aanpak kan niet worden onderschat. Zonder deze dame zou ik misschien ergens anders heen gaan- ondanks dat het technisch onderhoud prima is.

Girdi (Hilversum )
09-07-2021

Een 10 laat geen ruimte voor verbetering. Een 9 laat ruimte voor verbetering. Suggestie: Bij Pon Naarden worden cliënten ontvangen met fruit en verse croissantjes. Wat mij betreft is dit navolgenswaardig...

G. J. Bosch (Huizen)
09-07-2021

Prettig in contact en duidelijke afspraken en uitleg. Voor zover ik kan beoordelen doen ze hun werk goed, want ik heb tussentijds geen problemen met auto. Fijn dat als auto beurt heeft gehad, is de auto netjes gepoetst. Fijne service.

mw. A. Hartsema (Elst)
09-07-2021

Ik vind Louwman -Arnhem een prettige garage.

Dhr. J. Stap.
09-07-2021

Fijne adviseur, dik een tien waard.

Ja Verburgt (Arnhem )
09-07-2021

Goede service en vriendelijke mensen.

Henk Schreijer (Sappemeer )
09-07-2021

Tevreden. Goede service. Betrouwbaar.

L.L. Krijger (Rotterdam)
09-07-2021

Fijn personeel dat weet waar ze over praten.

Mevr. Marges (Pijnacker)
09-07-2021

Na slechte ervaringen met Toyota Zwaag ga ik met mijn beide Toyota's vanuit Hoorn naar Purmerend. Dit tot volle tevredenheid.

Willem van Heerden (Hoorn)
09-07-2021

Kwaliteit van de service.

Guus Extra
05-07-2021

Ik vind de servicebeurten bij Toyota aan de dure kant, zeker omdat die beurten ook al na 15000km moeten worden uitgevoerd. Er zijn merken die hetzelfde rekenen maar dan na elke 30000 km, dat scheelt veel. Uitvoering werkzaamheden doen ze perfect.

A A van der Meer (Hoogerheide)
05-07-2021

Goed en deskundig, ben zeer tevreden.

ton.van.vianen (wernhoudsburg)
05-07-2021

Snelle en correcte en zeer vriendelijke behandeling.

Dhr. A.L. van M (Hellevoetsluis )
05-07-2021

Personeel zowel bij de receptie als van de werkplaats is vriendelijk, behulpzaam en deskundig.

L.J. van der Leer (Hellevoetsluis)
05-07-2021

Vriendelijk personeel, werkplaats belt keurig om toestemming als extra werkzaamheden moeten uitgevoerd. Geeft informatie als we extra vragen hebben/grote beurt netjes uitgevoerd.

H.E.Middelkoop (Zwijndrecht)
05-07-2021

Vriendelijk en goede service.

E. Gerlag (Rotterdam)
05-07-2021

Dit bedrijf is bijzonder zorgzaam over mij, vriendelijk bedankt.

c.coppenrath (rhoon)
05-07-2021

Mijn auto werd netjes heen en terug gebracht, was ideaal voor mij en zag er keurig uit: dank daarvoor.

Mevr.V.Bot (Oud-Beijerland)
05-07-2021

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de servicebeurten en eventuele reparaties.

van den Eijk (Rhoon)
05-07-2021

Eerder duidelijk aangegeven dat ik tevreden ben met de vriendelijke manier waarop men te woord wordt gestaan door baliepersoneel en aan telefoon.

Adriana van Baren (Bloemendaal)
05-07-2021

Auto was nog geen 3 jaar oud toen de schade aan het stuur ontstond, het stuur vertoont scheurtjes en gaat rafelen, ze zeggen dat het van ringen etc. komt, maar geen van ons beiden draagt ringen etc. Het is dus een constructiefout, wij willen dat het opgelost wordt. Er zijn foto's gemaakt en opgestuurd naar de importeur, die er niets aan doet omdat Louwman Schagen er gelijk bij verteld heeft dat het van de ringen etc. is gekomen, lekker hoor, stuur maar iemand die er verstand van heeft en dat is volgens ons het enige dat er aan gedaan is. Wij zijn bij 2 andere Toyota dealers geweest en die vonden het heel vreemd dat Toyota Schagen er niets aan deed.

dhr. A.Wassink (Den Helder)
05-07-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.