9,0
18.725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.725 beoordelingen - Powered by TNS

De totale dienstverlening bij deze Toyota dealer is uitstekend.

Rob Risseeuw (Soest)
14-04-2021

Een hele goede dealer met vriendelijke mensen en perfecte service.

Wim Sprik (Hoogezand)
14-04-2021

Omdat ik al mijn auto's heb gekocht bij deze dealer en het altijd een goede ervaring is geweest en Toyota een betrouwbare auto is.

H. van der Wal (Den Helder)
14-04-2021

Keurige showroom, beleefd personeel.

Yvon Veenendaal (Hillegom)
14-04-2021

Goede service, snel, efficient en volledig.

C. Verhagen
14-04-2021

Vooral door de verkoper, die mij heel goed begeleid heeft.

Esther van Roosmalen (Almere)
14-04-2021

Zeer groot, voor mij nu een onpersoonlijke dealer met divers personeel die nu in het nieuwe pand ook onbekend zijn voor mij.... jammer...

Veen (Ridderkerk)
14-04-2021

Garage goed, balie slechte voorlichting.

M van dorst
12-04-2021

Met vragen hoe om te gaan i.v.m invaliditeit en ruimte denken ze mee in plaats van gelijk een andere auto aan te prijzen. Top service.

Sep (Heemskerk)
12-04-2021

Goed geïnformeerd en behandeld, dat alles op een vriendelijke wijze.

P.a.m.a. Nouws (Wernhout )
09-04-2021

Toen ik mijn auto kwam brengen stond de auto klaar die ik gehuurd had zodat ik gelijk weg kon rijden. Nadien werd ik nog gebeld dat er meer gedaan moest worden dan de prijsopgave omdat er slijtage was van een band en vloermat en dit duidelijk uitgelegd dat dit echt nodig was in verband met de veiligheid.

Dhr J.M. Ermen (Rucphen)
09-04-2021

Ben zeer tevreden over deze garage wat betreft de vakkennis en de klantbehandeling.

Mevr D.Jaspers. (Halsteren)
09-04-2021

Word er altijd prettig geholpen, de werkplaats maakt op mij een professionele indruk en de werkzaamheden zijn altijd goed uitgevoerd.

Jan Broere (Dordrecht)
09-04-2021

Altijd correct behandeld,

P H vlietstra (Ridderkerk)
09-04-2021

Onder het genot van een kopje koffie is het in de showroom prettig om op de reparatie te wachten.

Dhr.G.Zwep (Zwijndrecht)
09-04-2021

Auto na onderhoudsbeurt nooit terug hoeven te brengen. Dus onderhoud nauwkeurig uitgevoerd.

P.a
09-04-2021

Weer zijn niet alle punten opgelost en het antwoord of de reden dat ik deze keer heb gekregen geeft me de indruk dat ik niet gehoord of geloofd word.

Sky Bombeke (Amsterdam )
09-04-2021

Alles goed gecommuniceerd en volgens afspraak uitgevoerd.

Dhr.A.Meijer (Leens)
09-04-2021

Prima ontvangst, kundige medewerker en niet sturend in onze keuze. Wist vragen goed te beantwoorden en nam alle tijd.

W.K. Osborne (Buiten Kaag)
09-04-2021

Professioneel, betrouwbaar bedrijf/vestiging (Rijen).

Dhr Cornelissen (Rijen)
07-04-2021

Bij Louwman Tilburg heerst altijd een soort familiegevoel. Ze staan altijd direct voor je klaar met een hoge klantvriendelijkheid. Je wordt echt altijd zeer correct geholpen.

John van den Berg (Tilburg)
07-04-2021

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ben al een aantal jaren trouwe klant en kan me niets beter wensen.

C de Prieëlle
07-04-2021

Werkplaatsreceptie is top geregeld, netheid van het personeel, duidelijke opgave van prijs en duidelijk en eerlijk advies welke onderhoudsbeurt er het beste bij mijn auto past. Werkplaats personeel ook super alle vragen die ik had zijn uitermate top beantwoord. Volgende onderhoudsbeurt gaat zeker door de firma Louwman Dordrecht uitgevoerd worden. Op naar de 75.000 van mijn CHR.

Andy (Schiedam)
07-04-2021

Prima geholpen. Keurig geïnformeerd via mail en sms (dat vind ik erg prettig i.v.m. veel meetings gedurende de dag waardoor de privé telefoon niet altijd kan worden beantwoord).

Cris (Dordrecht)
07-04-2021

Goede service, vriendelijke mensen en komen afspraken goed na.

Marcel Stolk (Dordrecht )
07-04-2021

Auto gekocht bij Spiering, maar die zijn geen officiële dealer meer. Louwman Rotterdam Noord kreeg ik als voorstel als dealer. Goede service en vriendelijk personeel. Auto heeft onlangs z’n 1e beurt gehad.

Hans Schep
07-04-2021

Alles volgens afspraak, vriendelijk personeel.

P stok tanis (Spijkenisse )
07-04-2021

Werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens verwachting. Vriendelijk personeel, ter zake kundig.

Dhr S. Hoegen (Rotterdam)
07-04-2021

Ik heb een goede ervaring met Louwman, kosten voor de onderhoud zijn mij ook meegevallen. De service van de medewerkers is altijd top.

V. Jasai (Rotterdam)
07-04-2021

Zeer tevreden over de grote beurt afspraak, het bezoek en de afwikkeling.

Martin Kleintunte (Capelle aan den IJssel)
07-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.