9,0
16.498 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.498 beoordelingen - Powered by TNS

Je wordt prettig geholpen en er wordt met je meegedacht. Ik heb niet het gevoel dat ze me iets willen 'aansmeren'. Bij de receptie voel je je ook echt een klant en niet een nummer.

S. Roos
26-06-2020

In alles prima zaak.

Dhr. T.E. de Vries (Amersfoort)
26-06-2020

Prima service, net bedrijf.

Jorik Soer
26-06-2020

Ik word altijd prettig geholpen. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

W.Kremer (Groningen.)
26-06-2020

Alles is prima.

Mevr. M.J.Ottjes-Mulder (Nieuwe Pekela)
26-06-2020

Vriendelijk, deskundig contact in een comfortabele showroom.

S.C.Dunweg (Strijen)
26-06-2020

Goede uitstraling en behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Joop Verzijl (Waalwijk)
26-06-2020

Prima garage goede service en vakkennis van medewerkers.

N.Lohuis (Aerdenhout )
22-06-2020

De behandeling is prima goede service.

Dhr.C v.Doremalen (Drunen)
21-06-2020

Altijd goede service en loopt volgens afspraak.

mevr. Laseroms (roosendaal)
21-06-2020

Correct, vriendelijk, deskundig, meedenken.

Hr P.G.Teekens (Dordrecht)
21-06-2020

De service is prima een dikke 10. Auto werd opgehaald en teruggebracht volgens afspraak. Jammer voor ons dat jullie verhuisd zijn waardoor de afstand is vergroot.

mw broekzitter
21-06-2020

Werkzaamheden correct uitgevoerd! Koffie was ook te drinken. Gelukkig geen muziek in wachtgedeelte.

Mevr. A. van Buggenum van Duuren (Den Haag.)
21-06-2020

Louwman Hoofddorp levert uitstekende service en kwaliteit.

Schouten (Hoofddorp)
21-06-2020

Ik word altijd goed geholpen. Bij het telefonisch maken van de afspraak voor deze onderhoudsbeurt werd ik volgens mij doorgeschakeld naar een centraal nummer. Vroeger kreeg ik altijd de mensen van de receptie in Hoofddorp aan de lijn. Ik wist dan ook met wie ik sprak. Mogelijk is dit een tijdelijke oplossing, maar als ik bel met Toyota in Hoofddorp voor het maken van een afspraak word ik liever te woord gestaan door mensen die bij de receptie werken in Hoofddorp. Ik weet dan met wie ik zaken doe.

A. van Tol (Hoofddorp)
21-06-2020

Zeer tevreden.

blezer
21-06-2020

Heel goede behandeling.

D. Stavenga (Winsum)
21-06-2020

Ik moest helaas even langer wachten omdat er een nieuwe kentekenplaat gemonteerd moest worden, dat liet even op zich wachten.

H.K. NIEBORG (Hoogezand)
21-06-2020

Ook in deze corona-tijd netjes te word gestaan via de telefoon, over wat er zou gaan gebeuren en dit ook daadwerkelijk in praktijk uitvoeren. De benodigde tijd kwam overeen, ook de extra update van navigatie werd nog even gedaan en in de wachtruimte werd netjes aan de 1.5 m voldaan.

JM de Beijer (Duiven)
21-06-2020

Ben altijd zeer tevreden en wordt keurig te woord gestaan.

John Neger (Breda)
18-06-2020

Service is zeer goed.

N.F.J.Verkaik (Ossendrecht (Calfven))
18-06-2020

Een keer een probleem gehad met de verkoop.

Kees van Loon (Bergen op Zoom)
18-06-2020

Ze doen wat ze zeggen.

Ruud van Kempen (Tholen)
18-06-2020

Plezierig en betrouwbaar.

Aart Brandwijk (Zwijndrecht)
18-06-2020

Betrouwbar, klantvriendelijk.

Mevr M.Boele (Zoetermeer)
18-06-2020

Tevreden over deze garage.

Fred van 't Padje (Krommenie)
18-06-2020

Afspraken goed nagekomen en verstand van zaken.

Hennie Bouber (Purmerend)
18-06-2020

Het is een makkelijk te bereiken, showroom/werkplaats, de ruimte in de zaak is uitnodigend om rond te kijken en een goede koffie/chocolade te nuttigen. Het benaderen van klanten is sterk verbeterd en er wordt goed meegedacht met eventuele vraagstukken over de auto. Je kan heel eenvoudig zelf een afspraak inplannen wanneer het jouw uitkomt en het vervangend vervoer is prima geregeld. Ik ben erg tevreden samen met mijn Prius uit 2009.

Alexander brouwer (Amsterdam)
18-06-2020

Al jarenlang heb ik goede ervaringen bij deze dealer. Keurige behandeling, altijd een leen-tweewieler beschikbaar en voordat ik de rekening overhandigd krijg weet ik al wat ik betalen moet. Dit zorgt voor gemoedsrust zonder teleurstellingen.

Piet Smit (Ouderkerk aan de Amstel)
18-06-2020

Klantvriendelijk. Vakbekwaam. Perfecte service en goede prijzen. Dit is inmiddels mijn vierde auto en heb in heel die jaren geen andere ervaring gehad als bovenstaande. Hoop nog vele jaren van jullie service gebruik te maken.

Peter van der Bruggen (Udenhout)
17-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.