Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.372 beoordelingen - Powered by TNS

in het algemeen heeft de dealer en goede uitstraling. Wanneer je naar details gaat letten, neemt men het niet al te nauw met de vitrine kasten. Daar staan nog vergeelde folders en accessoires met stofpluimen erop. De algemene indruk is goed, maar duidelijk verouderd

R. van den Bosch (Raamsdonk)
22-10-2019

duidelijk verhaal, geen onnodig gedoe

G. Berger (Rijen)
22-10-2019

Vriendelijk ontvangst en kennis van zaken.

Dhr. L. Bosch (Schagen)
22-10-2019

Prima ontvangst , behulpzame en vriendelijke verkoper met duidelijke uitleg

KP de Leeuw (Tilburg)
22-10-2019

Goede service, je wordt altijd netjes en snel geholpen, ook tussen de beurten door als er iets met de auto is.

M.Maas (Rijen)
18-10-2019

De receptie was vriendelijk en gaf goeie tips en de beurt was tot in de puntjes uitgevoerd.

Frank Brouwer (Oisterwijk )
18-10-2019

Omdat Wolfs-Verkerk op geheven is in OISTERWIJK.

Van den hout jpa (Oisterwijk)
18-10-2019

Mijn auto was stuk, ik dacht zelf aan een nieuwe accu. Ik mocht direct komen en de heren hebben rijsens hun lunchpauze Eem nieuwe accu geplaatst. Dat vind ik nog eens service, ik was ee iig heel blij mee. Bedankt allemaal, klasse!!!

Kirsten (Prinsenbeek)
18-10-2019

Na moeizame start van onze 'relatie' is alles perfect opgelost en ben ik een zeer tevreden Toyota-rijder.

Willem D A Laros (Bergen op Zoom)
18-10-2019

Volgens mij is het serviceniveau de laatste periode gestegen.

E.A. Venema (Hellevoetsluis)
18-10-2019

Vriendelijk personeel waar ook naar je geluisterd wordt. Er is verder niets negatiefs te melden. Er is wel een negatief maar dat heeft niets met Louwman- Dordrecht namelijk, dat als je telefonisch een afspraak maakt. Je wordt doorverbonden met een callcenter waar je ( er zijn 5 wachtenden voor je ) na een poos wachten houdt de muziek op en de lijn is dood. Dit tot 3x toe zeer irritant !. Het is zeer onpersoonlijk ik word liever met de werkplaats receptie doorverbonden. Hierin ben ik niet de enigste van meer klanten gehoord.

A.J. van Gameren (Heerjansdam)
18-10-2019

Het nieuwe gebouw ziet er van buiten en binnen prachtig uit. Veel parkeergelegenheid. Aardige gastvrouw en lekkere koffie, broodjes en fruit. Minpunt dat ik terug moet komen omdat niet zeker is of de nieuwe interieurfilter is geplaatst!

Anja Dijkmans
18-10-2019

service en klantvriendelijkheid en de kwaliteit

Rinu sHitzert (Ridderkerk)
18-10-2019

De beoordeling is gebaseerd op de klantvriendelijkheid en de correcte behandeling zoals reparatie melding werkplaatsen de vooraf opgegeven kosten terwijl je wacht ook nog wat lekkers bij de koffie fijne ruimte.

Johan Reedijk (Numansdorp)
18-10-2019

Goede service en klantvriendelijk

Richard van Beekum (Pijnacker)
18-10-2019

proces van afspraak maken verloopt vlot en soepel. personeel is vriendelijk. we krijgen duidelijk uitleg. en er is altijd een leenfiets beschikbaar

mevr Voogt (Rijswijk)
18-10-2019

Super goed geholpen, door callcenter niet maar hier wel!

Margreet Vooijs (Rijnsburg)
18-10-2019

Vriendelijk personeel, word snel geholpen en krijgt goed van te voren te horen wat de prijs kan zijn.Geen nonsense bedrijf.

Peter Marselis (Voorschoten)
18-10-2019

ik ben dik tevreden, maar het is goed om te blijven werken aan verbetering

Dhr. A.Teunissen (Purmerend)
18-10-2019

Bij deze garage word je super vriendelijk ontvangen en is men zeer duidelijk in de zaken die aan de auto moeten worden verricht .Dit alles in een goed overleg met de klant

mevr Pater-Koning (Amersfoort)
18-10-2019

Ze helpen je direct of zo snel mogelijk en dat is prettig.

H Zoer (Nieuwbuinen)
18-10-2019

Ben tevreden over de klant vriendelijkheid

Mevr qure (Denhaag)
18-10-2019

Vriendelijk personeel, gaan gelijk aan de slag met je vraag. Ze nemen de tijd en informeren je tijdig waarbij ze advies geven.

Merle van Pelt (Tilburg)
18-10-2019

zie voorgaande uitleg

Wim van der Veen (Bavel)
16-10-2019

Top service en kwaliteit. Gewoon nog steeds de gezelligheid die ze altijd al uitstralen

Bergmans (Tilburg )
16-10-2019

Vriendelijke mensen die goed ingaan op gestelde vragen. Voel me echt " klant is koning"

H Wouters (Tilburg)
16-10-2019

Prima info vooraf. Prijsopgave vooraf klopte precies. Fijn dat een in Goirle wonende werknemer de auto oppikte op mijn huisadres.

Henk van Dooren (Goirle)
16-10-2019

Receptie met werkplaats al 15 jaar tot tevredenheid. Benadering door een verkoper in de showruimte als een koude douche bedroevend en triest.

A van Duijvenvoorde (Drunen)
16-10-2019

De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam, de werkplaats daarentegen hangen een lulverhaal op waar niets van klopt en liegen alles aan elkaar, mij zien ze daar niet meer. Ik had net 15000 kilometer gereden toen waren de remschijven en blokken totaal versleten, volgens mij waren ze al ver versleten toen ik de auto 9 mnd daarvoor kocht. Ook in de garantie gevraagd de auto uit te lijnen, omdat de band voor schuin afsleet maar nee hoor dit kwam door het nemen van een bocht, klopt niets van, ben naar een bandenspecialist gegaan de auto moest wel degelijk uitgelijnd worden, heb hiervan een rapport gekregen, door dit moet ik nu 4 nieuwe banden kopen.

Mevr de Winter
16-10-2019

Kom reeds tientallen jaren bij deze garage heb nooit geen klachten gehad, heb vorig jaar mijn 13e Toyota hier gekocht. Mijn complimenten.

J.j.m Theunis (Schijf)
16-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.