9,0
18.546 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.546 beoordelingen - Powered by TNS

UItstekend

W.P.J. Dekker
14-10-2021

Eerlijk verhaal Met verkoper Niel een eerlijk verhaal gehad over de mogelijkheden om tot een deal te komen. Goede inruilprijs en snel een deal gemaakt!

Toyota eigenaar
14-10-2021

Goede service

Toyota eigenaar
13-10-2021

Professioneel, vriendelijk en servicegericht bedrijf Mijn complimenten. De combinatie van ‘het product’ en het vakmanschap van ‘t Louman personeel hebben zowel mij als mijn partner een tevreden eigenaar gemaakt van onze nieuwe Toyota’s

E. Overweel
12-10-2021

Nieuwe klant Ik ben een nieuwe klant van Toyota en aangenaam verrast. De dienstverlening is beter dan ik tot nu toe gewend was.

J.H. Mannessen
11-10-2021

prima service! het halen en brengen van de auto is top!

J.C. Dekker
08-10-2021

Goede service

Toyota eigenaar
08-10-2021

Top service Al vanaf 1990 klant bij deze garage en nog steeds dik tevreden.

Toyota eigenaar
08-10-2021

Geweldige garage Serviceafspraak keurig nagekomen

Cees de Jong
07-10-2021

Auto was zelfs gewassen wat een service

Toyota eigenaar
07-10-2021

Uitstekende service Kom vast terug in Waalwijk. Slechte ervaringen in Breda.

Toyota eigenaar
07-10-2021

communicatie en aflevering was slecht Begin dit jaar een Toyota proace long worker besteld en leverdata zou april-mei worden, daarna juni-juli, toen werd het augustus-september en toen werd ik opgebeld dat hij in september vertraagd was ivm het niet meer in voorraad zijn van het afwerkmateriaal voor de laadruimte. Ik kan je wel zeggen dat ik er helemaal klaar mee was. Dat uitgelegd hebbende kon ik wel ineens mijn wagen dat weekend ophalen.

G.J. B
07-10-2021

Super tevreden Toyota is een top auto. Ik heb alleen maar goede ervaringen en de service is echt fantastisch

M.L.J. Elsenbroek
05-10-2021

Uitmuntende service van vakkundig personeel. De service was groter dan verwacht. Het was niet zeker of het extra werk in rekening gebracht zou worden. Bij het ophalen werd gezegd dat het extra werk (de aansluiting van de dashcam op de accu wilde ik graag veranderd hebben) niet in rekening gebracht was. De service beurt is volgens afspraak uitgevoerd en de auto werd heel netjes en schoon afgeleverd. Prima werk.

J.R. T
05-10-2021

Goede Service van de verkoper Ik ben erg tevreden een aanrader

J. M
05-10-2021

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ! We zijn zeer tevreden over garage Louman. Alle verkoopmedewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, ze hebben allemaal veel kennis en hebben veel affiniteit met het product.

J.d.L
05-10-2021

Goede service Aardig, professionele mensen

Toyota eigenaar
04-10-2021

Klant vriendelijk en goede service Zie vorige vraag

M.W.
29-09-2021

Goede service Ik ben tevreden.

Toyota eigenaar
28-09-2021

Goede en snelle service Ondanks dat Louwman een nationaal bedrijf is geworden, wordt je toch als klant behandeld en ben je geen nummer

A. S
27-09-2021

D.J.M. Van Dam
24-09-2021

Toyota Yaris Een fantastische mooie leuke en sportieve auto met een geweldige wegligging voor een optimaal rijplezier!

Toyota eigenaar
24-09-2021

Had ik dit eerder geweten Sinds 3 weken in het trotse bezit van de Toyota RAV4. Nog nooit zo’n geweldige auto gereden. Enorm zuinig en zweeft over de weg. Geweldig comfort en verbluffende veiligheid snufjes. Ik raad iedereen aan een proefrit te maken, maar wees gewaarschuwd, want je wil nooit meer een andere. Wat Louwman Leidschenveen betreft niets negatiefs te melden; vriendelijk, goed advies, geduldig en snelle reacties op vragen via Wapp.

E.J.A. O
23-09-2021

G.J. V
22-09-2021

Vriendelijk Vriendelijk personeel dat zorg draagt, mee denkt en geïnteresseerd is.

Manon
20-09-2021

Een betrouwbaar klantvriendelijk bedrijf. Zeer klantvriendelijk en gastvrij, met een goede service en vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
19-09-2021

dit jaar was er verder geen onkosten aan , ik werd al vroeg gebeld dat ik de wagen kon ophalen , meestal is dat eind vd middag , mvg hans meestal word ik gebeld voor de extra onkosten , maar dat was dit jaar niet , kon de wagen in de morgen ophalen was vroeg klaar mvg hans

Toyota eigenaar
19-09-2021

Prima service en aandacht Goede service en duidelijke voorlichting over het onderhoud en reparaties

J. A
18-09-2021

Zeer tevreden Ik ben zeer tevreden met de Service en de klantvriendelijkheid van het personeel.

A. G
18-09-2021

Goede service In het bijzonder wil ik mijn tevredenheid naast de onderhoudsbeurt uitspreken over de zeer attente gastvrouw tijdens de wachttijd.

A. P
18-09-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.