Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.756 beoordelingen - Powered by TNS

Kan alleen maar melden een geweldige dealer met een prima uitstraling naar de klant toe. Inmiddels zonder er in te hebben gereden een nieuwe AYGO x-clusiv besteld!!! d.t.v. manager Johan Bax.

Jasper Mets (Julianadorp gem. Den Helder. Boterzwin 3312 1788WG)
26-06-2014

haal en breng service goede registratie schoon opgeleverd en goede uitleg en redelijke prijs

C.F.van der Woude (Julianadorp)
26-06-2014

Service was prima, werkzaamheden niet correct uitgevoerd. Airco bijgevuld maar bleek lek en was na 2 dagen weer leeg. Verder was de aircocheck gewoon in rekening gebracht waar ik had opgegeven voor de gratis airco check.

Bosch (Amsteram)
26-06-2014

services kwaliteit en vakmanschap

bouwman (diemen)
26-06-2014

Deze vestiging is zeer klantvriendelijk en communiceerd tijdig over de status en prijswijzigingen.

Anoniem
26-06-2014

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan met een lekker kopje koffie of thee.

Anoniem
26-06-2014

omdat ik tevreden ben over alles

A.M.Cassee-Langhout (Leusden)
26-06-2014

betrouwbaar en klantvriendelijk

Rien de Hart (Hoenderloo)
26-06-2014

Ik ben gewoon tevreden over deze dealer

Anoniem
26-06-2014

Aan al je wensen wordt voldaan

Anoniem
26-06-2014

Prettige omgang. Goed afspraken mee te maken. Redelijke prijs / kwaliteit verhouding.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg.

Anoniem
26-06-2014

Ik voel me er thuis. De mensen zijn er prettig en de service is erg goed. De vestiging is niet zo groot dat je er als klant in verdrinkt. Je kent de mensen en zij kennen jou, de lijnen zijn er kort en dat is prettig. Het is een beetje het gevoel van de winkel op de hoek van vroeger, heel vertrouwd.

C. van der Hoeven (Rijswijk.)
26-06-2014

Ik was al tien jaar bekend met het bedrijf en weet dus hoe het een ander werkte.

Theo Bosma ( Hobrede 40)
26-06-2014

Heb al jaren goede ervaringen met deze dealer. zowel over de behandeling als klant alsook de behandeling van de auto door de werkplaats. Door de receptie word je altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan Petje af, personeel om zuinig op te zijn !!!

Jac Schellekens (Klein Dongen)
26-06-2014

Mové heeft een klantgerichte en professionele indruk op mij achter gelaten. Gedurende het hele proces van oriëntatie tot aan aflevering werd ik netjes geholpen en geïnformeerd. De aflevering was een bijzonder moment.

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk, nakomen van afspraken.

Anoniem
26-06-2014

alles klopte

J verstraten (Hoogerheide)
26-06-2014

Benaderen van een klant, en de contacten tot aan het afleveren van de auto.

Schepersjb (Muss)
26-06-2014

zeer plezierige ervaring, kennis en kunde qua personeel

Anoniem
26-06-2014

Klant- servicegericht met een persoonlijke inbreng, dit alles als zeer prettig ervaren.

M. van Denderen (Hoofddorp)
26-06-2014

Heeft mij een leuke dag bezorgt met een paar verassingselementen erin. Was blij verrast toen ik naar huis mocht rijden met mijn nieuwe auto

Schmetz (Breijer Bouw en Installatie) (Kerkrade / Rotterdam)
26-06-2014

goed bedrijf

marian witlox (tilburg)
26-06-2014

het heeft voor mij een gevoel van vertrouwen en dat ik met mijn auto weer gerust de weg op kan . en dat is op mijn leeftijd erg prettig. vriendelijke groet . Mevr. Vermeulen.

Anoniem
26-06-2014

Goede vriendelijke service

Anoniem
26-06-2014

Kwalitatief goede auto's, goede service (klant is koning), goed overleg bij reparaties, reparaties prijzig we komen echter nooit voor verassingen te staan. Geen mankementen het jaar door.

Anoniem
26-06-2014

Er valt simpelweg niets op aan te merken, alles is in orde.

Erik (Tilburg)
26-06-2014

vriendelijkheid, duidelijkheid, correct

Anoniem
26-06-2014

Goede service, aardig personeel , kortom, ik kom graag bij deze van Dorst in Tilburg omdat ik mijn prius daar gekocht heb. Ik combineer het met andere afspraken omdat ik in Oss woon.

Anoniem
26-06-2014

duidelijkheid, vriendelijke bejegening (door iedereen) en service i/h algemeen

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.