9,0
16.498 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.498 beoordelingen - Powered by TNS

hebben me al jaren altijd goed geholpen

Anoniem
12-06-2014

Goede snelle service

Anoniem
12-06-2014

De service is uitstekend en je wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan.

H.C. Reinders-Moraal (Den Haag)
12-06-2014

De algehele houding van de Toyota medewerkers is hoffelijk

Anoniem
12-06-2014

Ben meer dan tevreden met deze dealer. Zowel balie- als werkplaats personeel heel vriendelijk. zowel

Mevr.L.Frischalowski-Oostindie (haarlem)
12-06-2014

Kom er al jaren en wordt altijd zeer correct en vriendelijk behandeld. Heb totaal geen klachten !

Anoniem
12-06-2014

Ik kan de dealer nog niet goed dus eerst even afwachten

Anoniem
12-06-2014

gewoon goede dealer, klantvriendelijk, goede service

Anoniem
12-06-2014

Goede sfeer, goede informatie, nette zaak. Deskundige medewerkers.

Louise (Zwanenburg)
12-06-2014

Super klantgericht. Ik werd heel correct ontvangen. Ik had aangegeven dat ik wat haast had en de dealer maakte daar geen probleem van, maar koos er zelf voor twee monteurs op de auto te zetten waardoor ik ruim voor mijn uiterste tijd klaar was. Super!

Anoniem
12-06-2014

Betrouwbaar en goede service

Anoniem
11-06-2014

allens naar tevredenheid.

Anoniem
11-06-2014

De kwaliteit van personeel, van de procesgang de klantvriendelijkheid, de onderlinge omgang van het personeel... Prima!

I. Bessemans (Tilburg)
11-06-2014

Prettig contact met zowel de receptie/werkplaats als met de verkoper. Je bent bij Van Dorst niet nummer zoveel!! Kwaliteit in alle opzichten!

Anoniem
11-06-2014

Voor mij was Toyota totaal nieuw in alles en ben ik in het begin in alles sceptisch geweest. Door het aanraden van collegas op het werk maakte ik de overstap naar Toyota. Eerlijk is eerlijk alles is meegevallen en heb ik nu een beetje spijt dat ik een sobere uitvoering van de yaris gekocht heb.Zo tevreden ben ik!!!!!!!!!!!!!! m vr gr Peter Leijten.

Peter Leijten (Tilburg)
11-06-2014

Een goede vriendelijke ontvangst, wachtruimte met koffie en een krantje en een uitstekende uitvoer van de werkzaamheden binnen de geplande tijd.

Anoniem
11-06-2014

Ben tevreden

Anoniem
11-06-2014

Zeer klantvriendelijk en zeer goede service!

Karina van Hal (Teteringen)
11-06-2014

Alles is conform afspraak gegaan en tot mijn grote verbazing en verrassing werd de auto van binnen en van buiten schoon opgeleverd. Had ik nog nooit meegemaakt....

Anoniem
11-06-2014

Perfecte service

Anoniem
11-06-2014

Dealer Wierikx levert betrouwbaar werk, is voorkomend, behulpzaam en geeft je bij vertrek een tevreden gevoel.

Anoniem
11-06-2014

Nette en betrouwbare uitstraling

Anoniem
11-06-2014

Gewoon normaal, zoals het hoort. Alles OK, van telefonische reminder (al was die niet goed verstaanbaar), de wasbeurt (de eerste sinds 2 jaar), de "gratis" verzorging van een aantal kleine ongemakken. Ik heb geen idee wat er anders zou moeten. (Maar een korting van 500 euri bij aanschaf van een nieuwe Jaris zonder inruil ...??? Maakt nie uit ....)

Anoniem
11-06-2014

goede services, en tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

J.Koster (Den Haag)
11-06-2014

Altijd goed behandeld

j.n.wulp (castricum)
11-06-2014

het pand begint wat gedateerd te worden

G Jongejans (Assendelft)
11-06-2014

goede ervaring tot nu toe

Anoniem
11-06-2014

Correcte behandeling

Anoniem
11-06-2014

Alles goed geregeld

Anoniem
11-06-2014

vriendelijkheid, mee denkend, zoals je als klant behandeld wil worden, je voelt je als klant belangrijk, dat is toch wat we allemaal willen, in een woord geweldig.

George (hoofddorp)
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.