9,0
16.892 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.892 beoordelingen - Powered by TNS

goede snelle service

Anoniem
09-07-2014

correcte behandeling met goede uitleg en klantvriendelijk

Anoniem
09-07-2014

Goede service

Ad van der Zanden (Oosterhout)
09-07-2014

Goede service.

Anoniem
09-07-2014

goede vriendelijke service

F. Hobbelen (Bergen op Zoom)
09-07-2014

Ik ben tevreden over hoe zij het doen

Anoniem
09-07-2014

Klant vriendelijk. Goede ontvangst en zeer goede uitvoering van de eventuele werkzaamheden, men kan direct terecht met eventuele problemen met de auto, die vaak terplekke worden uitgevoerd.

A.K.Sepers (Noordwijk)
09-07-2014

Een week na de beurt viel mijn cruise control unit onder mijn dashboard vandaan. Niet goed gemonteerd/ gecontroleerd bij de montage. Bij de melding werd hier 'dom"op gereageerd

Henk Schoonbergen (JULIANADORP)
09-07-2014

Correct en vriendelijk behandeld en ingelicht qua werkzaamheden

Anoniem
09-07-2014

Onderhoud door een merkdealer vind ik belangrijk. De dealer heeft me tot nu toe hierin niet teleurgesteld

Anoniem
09-07-2014

Vriendelijk geholpen, maar niet helemaal juist geadviseerd

Agnes Blaauw (Leusden)
09-07-2014

Ik vind 8 een mooi cijfer en zou willen dat men mij altijd met een 8 beoordeelde

A van Tuil (Arnhem)
09-07-2014

Ben zeer hartelijk ontvangen en de wachttijd werd zeergoed opgevangen met koffie enandere drankjes ook kon ik vervangend vervoer krijgen PERFECT

A Schiltkamp (Oude Pekela)
09-07-2014

Het lijkt gewoon maar in de praktijk is niet altijd het geval, service, goed contact, afstemming levering heel het verhaal er om heen. Het is mij echt een 10 waard.

Ronald Gelderland (Simonshaven)
09-07-2014

Alles duidelijk en correct uitgelegd zowel bij proefrit als bij aflevering.

Mangas Hoogland (Amsterdam)
09-07-2014

Welkom kan beter

Anoniem
09-07-2014

Afspraken altijd netjes nagekomen

Anoniem
09-07-2014

Goede uitleg van de reparatie plus kosten.

Anoniem
09-07-2014

de goede mentalteit, vakmanschap en ook een keline persoonlijke relatie

Joop Koopman (Nieuwe Niedorp)
09-07-2014

Sinds 1984 is dit mijn dealer. Ik rijdt nu in mijn zesde Toyota Het is in die jaren niet voorgekomen dat ik het gevoel had dat ik te veel betaalde, met uitzondering van de ruitensproeivloeistof, ha,ha!

D.J van Kuipers (DORST)
08-07-2014

Eerdere ervaring niet zo goed, tijdens garantie moesten we overal zelf achteraan en ook bij schade herstel hadden ze in eerste instantie niet alles gerepareerd zoals afgesproken. Service beurt ging gelukkig wel voorspoedig.

Anoniem
08-07-2014

vriendelijk, duidelijk, specificatie van de werkzaamheden,

Anoniem
08-07-2014

Erg netjes te woord gestaan. Bellen altijd van tevoren wat eraan is en wat de optie's zijn. Ik vind alleen de vraag in dit onderzoek vreemd, of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Dat kan ik uiteraard niet weten, omdat ik daar niet bij was. Mijn vertrouwen in deze garage is wel groot daarin.

Anoniem
08-07-2014

volle tevredenheid.

A.Dassen (Oosterhout)
08-07-2014

Anoniem
08-07-2014

Betrouwbaarheid.

Martin van Praet (Breda)
08-07-2014

Correcte behandeling en goede service.

Anoniem
08-07-2014

goede service, erg duur (bijna 100 euro per werkplaatsuur).

Anoniem
08-07-2014

kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Anoniem
08-07-2014

klantvriendelijk en vakbekwaam goede uit leg wat er gedaan wordt ik raad mijndealer aan iedereen aan uit mijn kennis kring.

Ton.van.Vianen (Wernhout)
08-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.