9,0
19.220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.220 beoordelingen - Powered by TNS

Wij zijn al jaren klant bij Van Dorst in Waalwijk. Goede behandeling van ons als klant. Prima uitvoering van de werkzaamheden en vriendelijke medwerkers.

fam. Krijger
13-06-2014

Dit cyfer is voor mij ruim voldoende.

Anoniem
13-06-2014

Service naar verwachting.

Anoniem
13-06-2014

Prima garage met fijne service en mensen.

feron (beek)
13-06-2014

de klantvriendelijkheid de gedegen vakkennis en de fantastische service, daarnaast komen er achteraf geen verrassingen.

A.W.J.M. Vervest (Oosterhout)
12-06-2014

goede service klant vriendelijk

Anoniem
12-06-2014

klantvriendelijk en correcte service

peter van lieshout (tilburg)
12-06-2014

goed is goed maar gaat om de veiligheid dat nummer een

j.w.goossens (oosterhout)
12-06-2014

Prima service, deskundig en klantvriendelijk

Anoniem
12-06-2014

Ik had een kapotte accu en ik wist niet dat de accu nog een week in de garantie was. Vanuit de werkplaats kwam de monteur dat vertellen en hebben ze er gratis een nieuwe in gezet. Dat vind ik service.

Anoniem
12-06-2014

Niets negatiefs over de dealer

Anoniem
12-06-2014

nette behandeling

Anoniem
12-06-2014

betrouwbaarheid

j.oomen (ulvenhout)
12-06-2014

Bekwaam en vriendelijk

Anoniem
12-06-2014

ik ben corect en netjes behandeld

m.a.j.muth (hoogvliet)
12-06-2014

Ze hebben het werk goed gedaan.

H.C.M. Krijnen (Noordhoek)
12-06-2014

Deze mensen weten wat service betekend

Wim Snijders (´s-Gravendeel)
12-06-2014

service, kennis en klantvriendelijkheid

A.E. Goudriaan-Stolk (Hellevoetsluis)
12-06-2014

Ik krijg vaak het idee dat men alleen uit is op mijn geld. Ik heb weinig vertrouwen in hun objectiviteit

Anoniem
12-06-2014

goede service

Anoniem
12-06-2014

Klantvriendelijk en goede service

Anoniem
12-06-2014

Ze komen zeer vriendelijk over, maar ik kan niet zien wat er in de werkplaats gedaan is. Ik neem aan dat wat ze moesten doen, goed gedaan is. Een ander punt is de update voor de tom tom. Om hiervoor 156 euro te moeten betalen vind ik overdreven veel.

Anoniem
12-06-2014

Gewoon een betrouwbare garage met betrouwbare mensen!

stok (sassenheim)
12-06-2014

Elke keer vriendelijk en goed geholpen proberen hun best te doen voor een goede service.

Frank Brouwer (Noordwijk)
12-06-2014

echte vakmensen met juiste instelling en goede service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J van der Leen (Schagen)
12-06-2014

Goede service en vriendelijk.

H Romijn (Den Helder)
12-06-2014

Zeer goede service

Jonnie Oostindie (Amsterdam)
12-06-2014

fietsenmakers

Anoniem
12-06-2014

Vriendelijk personeel,vooraf prijsopgave en veilig gevoel na bezoek aan de werkplaats.

H.E.M.Wubbolts (Huissen)
12-06-2014

deskundigheid & klantvriendelijkheid

Piet Knuttel (Groningen)
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.