9,0
19.220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.220 beoordelingen - Powered by TNS

zeer tevreden!

Anoniem
26-06-2014

Er wordt ruimschoots de tijd genomen door de adviseur. Deze kan zich goed inleven in de wensen van de klant en daarop in spelen. De aflevering van de nieuwe auto is een bijzondere gebeurtenis, die ik bij andere merken niet heb meegemaakt.

Henk Hendriks (Eemnes)
26-06-2014

Zeer klantvriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Pieter (Amsterdam)
26-06-2014

vriendelijk goed

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijkheid en behulpzaamheid.

B. Bouthoorn (Putte)
26-06-2014

volledig tevreden

Dohmen E.J.H. (Baarn)
26-06-2014

Ben ontzettend tevreden

Anoniem
26-06-2014

uitleg en onderhoud waren goed uitgevoerd; de vernieuwde ruitenwisser wist niet optimaal; ik heb niet de moeite genomen om ermee terug te gaan naar de garage; verder uiterst tevreden

Anoniem
26-06-2014

Kom hier al jarenlang en tot volle tevredenheid. Zie geen reden of uitdaging om naar een ander te gaan.

Anoniem
16-06-2014

goede service, snel en correcte uitvoering en juiste diagnoses

Anoniem
16-06-2014

aardige mensen ,klantgericht, nette schone omgeving, tot dusver goed uitgevoerde werkzaamheden.

Anoniem
16-06-2014

Net, professioneel, keurige service

Anoniem
16-06-2014

goede kwaliteit onderhoudsbeurt

Anoniem
16-06-2014

Goed geholpen, prettige garage

Anoniem
16-06-2014

we hebben volledig vertrouwen in deze dealer.

Anoniem
16-06-2014

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Hij was niet opdringerig, nam tijd en kwam met alternatieven.

Lianne Appels (Tilburg)
16-06-2014

Goede service

Anoniem
16-06-2014

Goede privé monteur

Anoniem
16-06-2014

Klantvriendelijk en eventuele extra werkzaamheden worden besproken voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Anoniem
16-06-2014

Klantgericht in de totale zin van het woord. Duidelijke afspraken vooraf, als er iets wijzigt, word ik keurig op de hoogte gebracht.

Anoniem
13-06-2014

Omdat service en coulandheid bovenaan staan bij deze dealer, toppie.

H.L van der Westen (Breda )
13-06-2014

Betere bereikbaarheid zou helpen.

Anoniem
13-06-2014

Het personeel is erg vriendelijk en voorkomend. De service is eveneens uitstekend.

C.M.J. Beljaars (Barendrecht)
13-06-2014

Kerkelanden is niet te groot/te klein, goede monteurs. Je bent geen nummer.

W.P.Payens (Den Haag)
13-06-2014

Rommelig.

Anoniem
13-06-2014

Keurig bedrijf, komt persoonlijk over naar de klant, waardering derhalve 7.

G. van Werkhoven
13-06-2014

1 Heel klantvriendelijk, 2 word goed geholpen, 3 goed gevoel onderhoudsbeurt en de factuur, 4 geen gevoel dat je word bedonderd.

Anoniem
13-06-2014

Vergeten door te bellen wanneer de auto thuis gerepareerd werd.

Anoniem
13-06-2014

Een zeer gemoedelijke sfeer, waarin alle rust en tijd werd genomen en waar zeer helder alles werd uitgelegd. Contact tussentijds ook via email gehad en alles super afgehandeld. Ben zeer tevreden over de verkoper die zeer kundig op mij overkwam. Goede service tijdens bezoekjes tussendoor en altijd koffie en thee aanbood......Aflevering van mijn auto was ook een ware happening en met grote klasse gedaan. Complimenten hiervoor.

Marja Sanders (Rijswijk)
13-06-2014

De bediening was zeer fijn en de uitleg eveneens.

Anoniem
13-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.