9,0
19.220 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.220 beoordelingen - Powered by TNS

prima service, attent personeel en duidelijke afspraken

Anoniem
26-06-2014

Toyota Louwman Groningen is een prima bedrijf. Correcte en vriendelijke behandeling, duidelijkheid in wat er gedaan zou moeten worden, prijsopgaven vooraf, geen verrassingen achteraf (behalve in positieve zin: al enkele malen dat een prijsopgaaf vooraf, achteraf lager uitviel omdat werkzaamheden meevielen; dat zegt genoeg over betrouwbaarheid). Uitstekende coulanceregeling gehad bij een dure reparatie waarvoor geen garantie meer gold.

Henk Posma (Leek)
26-06-2014

dealer komt afspraken na, is klantvriendelijk en .... Toyota is een goed merk

Anoniem
26-06-2014

het is een goede garage

Anoniem
26-06-2014

alles in orde

Anoniem
26-06-2014

geen klachten.

Anoniem
26-06-2014

Goed bedrijf met goede vakmensen, die het verstaan de klanten op de juiste manier te benaderen

Amsing H.J. (Hoogezand)
26-06-2014

een 8 is een mooie cijfer

J E Onnes (Wildervank)
26-06-2014

Vriendelijke verkoper, goed advies en prima service

Marianne (Arnhem)
26-06-2014

Persoonlijke aandacht, deskundige mensen en voor ons een prima kwaliteit-prijsverhouding. Kortom erg goede auto en zeer goed bedrijf

Dhr J Verlare studio V&V (Den Haag)
26-06-2014

Zeer goed geholpen en vriendelijk personeel.

Anoniem
26-06-2014

uitstekende voorlichting en begeleiding bij de verkoop en de koop

Anoniem
26-06-2014

aanvankelijke fout goed hersteld

Anoniem
26-06-2014

Het aan- en verkoopproces is uitstekend verlopen. De beschikbaarheid en de verleende dienstverlening waren van een ongekend hoog service niveau. Kortom, onze complimenten aan de verkoper de heer P. Evers.

B.R. Smit / M.J.T. Smit- Loeters (Huissen)
26-06-2014

Op je gemak gesteld. goed luisteren. mogelijkheden doornemen

c.v.ooststroom (vlaardingen.)
26-06-2014

Prima ontvangst en uitleg.

J. L. Kriek (Sliedrecht)
26-06-2014

Voel mij er thuis, attent, service gericht, vriendelijk, op tijd, zakelijk.

Anoniem
26-06-2014

Prettige medewerkers bij Toyota aan de mijlweg. Krijg bij hun niet de indruk dat ze je iets aan willen smeren.

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk, correct, betrouwbaar,

Anoniem
26-06-2014

Zeer kundig, gedreven, geinteresseerd en meedenkend

Anoniem
26-06-2014

Zeer goede ervaring met de dealer.

Anoniem
26-06-2014

Toyota is gewoon goede en fijne veilige auto.

H. Sanders (Nuenen)
26-06-2014

Ik ben op een zeer prettige en correcte wijze geholpen bij Toyota Dijksman Haarlem. Wat mij opviel ten opzichte van veel andere autodealers, is dat hier totaal geen agressieve verkoop werd toegepast. De verkoper verplaatste zich totaal in de situatie van de klant. Ik ben in alles van een goed advies voorzien en gedurende het hele verkoopproces op heel nette wijze geholpen. Het aflevermoment was een gebeurtenis op zich en is een moment dat mij voor altijd bij zal blijven. Vervolgens ben ik na een aantal dagen gebeld door de verkoper hoe mijn auto en het rijden van een Toyota bevalt. Ik had geen betere aankoop kunnen doen en hoop nog jarenlang Toyota te mogen blijven rijden. Een aanrader voor iedereen!

Annika (Haarlem)
26-06-2014

klantvriendelijk, komen afspraken na.

annemieke (amsterdam)
26-06-2014

wij zijn al jaren klant bij van Dorst en er tevreden

C van der Pluijm (Raamsdonksveer)
26-06-2014

Correcte behandeling en goeie service.

van Gils (Rijen)
26-06-2014

Snel geholpen, klantvriendelijk

Anoniem
26-06-2014

Prima: snel, accuraat en correct.

Anoniem
26-06-2014

Ik heb geen klachten en ben heel tevreden.

Anoniem
26-06-2014

goede afspraken

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.