9,0
18.863 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.863 beoordelingen

Service en iedereen is vriendelijk, het is net of je thuis bent !!

C.J.L. Boeree (Winkel)
26-06-2014

Goede service, klantvriendelijke behandeling, goede uitleg.

N.P. Peek (De Rijp)
26-06-2014

Klant vriendelijk en duidelijk over de reparaties die gedaan moesten worden.

W Gerritsen (Purmerend)
26-06-2014

prettig

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijke meedenkende mensen. Die staan voor wat ze zeggen. De gemaakte afspraken worden altijd correct uitgevoerd. Als ze iets tegen komen bellen ze keurig op vertellen wat ze hebben ondekt wat het kost om te maken en hoe noodzakelijk het is om het te laten maken . Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Indien nodig zijn ze zelfs bereid je te halen en brengen.

I Bultstra
26-06-2014

bij de receptie vriendelijk ontvangen. Verder niets bijzonder. Ik ben keurig gebeld dat de auto klaar was en dat ik hem kon ophalen.

Anoniem
26-06-2014

klantvriendelijkheid

Anoniem
26-06-2014

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met beleefd en accuraat personeel

Hans Laumanns (Amsterdam)
26-06-2014

Het geleverde werk is goed uitgevoerd. Twee ervaringen: 1. Auto wilde niet direct starten na grote beurt. Monteur moest erbij komen en auto startte direct. Kwam waarschijnlijk doordat de dieselpomp even leeg was geweest en zich dus moet vullen. Dat zou bij de beurt beter gecontroleerd kunnen worden? 2. Heb bij een kleine beurt onlangs aangegeven, mondeling bij de receptie, dat de remblokken-voor ook vervangen mochten worden, als dit nodig zou zijn (was nodig bleek achteraf). Dit is niet gedaan omdat de werkplaats(?) hier niet vanaf wist, men heeft mij gebeld en ik was niet bereikbaar; dus niet uitgevoerd. Heb dit intussen elders laten uitvoeren.

A.PA. Odding (Huis ter heide (UT))
26-06-2014

De Toyota Yaris is een prima auto, zeer betrouwbaar en heerlijk in gebruik. Bij de Toyota dealer Amsterdam ZuidOost werkt prima personeel, vriendelijk netjes en betrouwbaar. De uitstekende werkplaats zorgt ervoor dat ik naast de reguliere onderhoudsbeurten aangevuld met de winter of zomer check nooit een probleem heb met mijn auto. De winkel is licht en open, zeer uitnodigend om even rond te kijken naar de nieuwste modellen of even rustig met een kopje koffie/ thee te wachten op je auto. De gratis wifi maakt dat je er ook prima ondertussen op je laptop kunt werken terwijl je wacht. Ik raad deze garage absoluut aan.

Anoniem
26-06-2014

Prima service en prettige showroom/wachtruimte

A.Boegheim (Amsterdam)
26-06-2014

Erg onduidelijk over te verwachten prijzen, geen prijsopgave vooraf en ook geen informatie over (kosten) leenauto/-fiets. Daarnaast achteraf geen onderhoudsrapport, waardoor ik totaal niet weet wat er gebeurd is en er maar op moet vertrouwen dat de bijna €500 geen weggegooid geld is. Ook totaal geen info over wat ze wel of niet gevonden hebben, ook al is er niks met de auto mis, de andere twee dealers waar ik ervaring mee heb (Zoetermeer, Maarssen) gaven altijd tips of punten die er mogelijk aan zitten te komen (banden bijv.). Niks van dit alles bij Amsterdam ZO. Helaas zorgt dit ervoor dat ik de volgende keer liever weer wacht tot ik een keer in de buurt van de andere dealers ben en twijfel ik daarom ook of mijn lease-auto binnenkort wel een Toyota moet worden.

Anoniem
26-06-2014

Louwman Amsterdam Zuidoost biedt perfekte service en vooraf weet je al wat het financiele plaatje is. Belangrijk: gemaakte afspraken worden 100% nagekomen.

Corstiaan de Regt (Duivendrecht)
26-06-2014

Goede service en prettige medewerkers

Anoniem
26-06-2014

Omdat ze goed helpen en vriendelijk zijn

Anoniem
26-06-2014

Ze zijn duidelijk, winden er voor mij gevoel geen doekjes om en persoonlijk.

Anoniem
26-06-2014

prima service, attent personeel en duidelijke afspraken

Anoniem
26-06-2014

Toyota Louwman Groningen is een prima bedrijf. Correcte en vriendelijke behandeling, duidelijkheid in wat er gedaan zou moeten worden, prijsopgaven vooraf, geen verrassingen achteraf (behalve in positieve zin: al enkele malen dat een prijsopgaaf vooraf, achteraf lager uitviel omdat werkzaamheden meevielen; dat zegt genoeg over betrouwbaarheid). Uitstekende coulanceregeling gehad bij een dure reparatie waarvoor geen garantie meer gold.

Henk Posma (Leek)
26-06-2014

dealer komt afspraken na, is klantvriendelijk en .... Toyota is een goed merk

Anoniem
26-06-2014

het is een goede garage

Anoniem
26-06-2014

alles in orde

Anoniem
26-06-2014

geen klachten.

Anoniem
26-06-2014

Goed bedrijf met goede vakmensen, die het verstaan de klanten op de juiste manier te benaderen

Amsing H.J. (Hoogezand)
26-06-2014

een 8 is een mooie cijfer

J E Onnes (Wildervank)
26-06-2014

Vriendelijke verkoper, goed advies en prima service

Marianne (Arnhem)
26-06-2014

Persoonlijke aandacht, deskundige mensen en voor ons een prima kwaliteit-prijsverhouding. Kortom erg goede auto en zeer goed bedrijf

Dhr J Verlare studio V&V (Den Haag)
26-06-2014

uitstekende voorlichting en begeleiding bij de verkoop en de koop

Anoniem
26-06-2014

aanvankelijke fout goed hersteld

Anoniem
26-06-2014

Het aan- en verkoopproces is uitstekend verlopen. De beschikbaarheid en de verleende dienstverlening waren van een ongekend hoog service niveau. Kortom, onze complimenten aan de verkoper de heer P. Evers.

B.R. Smit / M.J.T. Smit- Loeters (Huissen)
26-06-2014

Op je gemak gesteld. goed luisteren. mogelijkheden doornemen

c.v.ooststroom (vlaardingen.)
26-06-2014