9,0
18.812 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.812 beoordelingen

Deze dealer geeft een hele goede service aan zijn klanten. De benadering is altijd zeer vriendelijk en correct.

mw. J.C. van Gent (Waalwijk)
26-06-2014

Uitstekend en snel geholpen, heldere communicatie, resultaat komt overeen met de verwachting

Anoniem
26-06-2014

Perfecte behandeling; kan geen suggestie doen voor mogelijke verbetering.

Anoniem
26-06-2014

Goede service je wordt netjes behandeld vriendelijke mensen ze groeten je allemaal super! !

Danielle (breda)
26-06-2014

de service is uitstekend, en de medewerkers vriendelijk en voorkomend.

W. Koevermans (Breda)
26-06-2014

Goede service, vriendelijk en nauwkeurig!

Verhagen (Breda)
26-06-2014

Ik kom al 27 jaar bij garage v. Dorst voor controle en onderhoud en ben zeer tevreden over de service.

Anoniem
26-06-2014

prima service auto schoon en op tijd afgeleverd met klantentaxi thius gebracht en weer op gehaald

R.Sniders (Breda)
26-06-2014

Je wordt er vriendelijk en deskundig behandeld, als je vragen hebt worden ze goed beantwoordt.

Anoniem
26-06-2014

de wagen moest gekeurd worden bellen netjes op dit en dat moet gebeuren aan de auto kost 640 euro en dan krijg je de rekening en moet ineens 711 euro betalen

Anoniem
26-06-2014

Alles wordt stipt uitgevoerd zoals vooraf was afgesproken met de zeer correcte en vriendelijke chef.

Anoniem
26-06-2014

Omdat je heel goed geholpen wordt zo bij het kopen en van het onderhoud van de auto. gewoon hele goede service.

Anoniem
26-06-2014

klant krijgt volledige vertrouwen, zoals zijn auto.

Anoniem
26-06-2014

Zeer goede sevice

J van Schilt (Dinteloord)
26-06-2014

Alles klopt

Anoniem
26-06-2014

goede en beleefde behandeling

Roy Topee (hellevoetsluis)
26-06-2014

eerlijk en vriendelijk

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijkeheid en snelle service

Anoniem
26-06-2014

omdat het vakmensen zijn en vreindelijk

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk, deskundig personeel. Goede serviceverlening.

M.I. Schipper
26-06-2014

Service, klantvriendelijk en correct.

Anoniem
26-06-2014

normaal is dat alles naar behoren is uitgevoerd ; en dat gebeurt bij Goosen tot nog toe altijd!!!

Anoniem
26-06-2014

Als gevolg van vriendelijkheid, correctheid en duidelijkheid

Anoniem
26-06-2014

correcte behandeling // onderhoud goed uitgevoerd //

j.a.groenendaal (rotterdam)
26-06-2014

Zeer vriendelijk personeel en redelijk prijs/kwaliteit/verhouding

Teun van der Lee (Barendrecht)
26-06-2014

Goede dealer met korte lijnen en goede service.

Anoniem
26-06-2014

vriendelijk personeel, gemaakte afspraken worden nagekomen

Anoniem
26-06-2014

tevreden

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
26-06-2014

Afspraken worden nagekomen en men is over het algemeen zeer klantvriendelijk en duidelijk.

Anoniem
26-06-2014