9,0
19.451 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.451 beoordelingen

duidelijke informatie en werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd

G.J.M. Wijfje (Vlaardingen)
18-08-2014

prettige medewerkers, dicht bij huis en vakkundig onderhoud

Anoniem
18-08-2014

professioneel en vriendelijk

Anoniem
18-08-2014

Prima service, duidelijk en vlot.

Anoniem
18-08-2014

Sleutelkluisje zou terug moeten komen. Klant is nu gebonden aan openingstijden.

Anoniem
18-08-2014

Goede en pro-actieve terugkoppeling over de werkzaamheden

Anoniem
18-08-2014

wij rijden al jaren toyota en zijn altijd klant geweest in Den Helder. Een groot deel van het personeel is meeverhuisd naar Schagen. Ondanks dat er ook ander personeel is, blijft het bedrijf dezelfde klantvriendelijkheid uitstralen. Voor ons een reden om nog lang Toyota te blijven rijden.

Ton Schouten (Callantsoog)
18-08-2014

Hij nam de tijd voor ons en geen vraag van ons was voor hem te veel.Had goed advies voor ons wat betreft onze wensen van een auto.Hij wist ook veel over de auto's te vertellen

Anoniem
18-08-2014

Uitstekende, informatieve begeleiding.

Anoniem
18-08-2014

Vriendelijke service en zeer behulpzaam personeel.

Anoniem
18-08-2014

Zeer kundig en vriendelijk.

Anoniem
18-08-2014

klantvriendelijk Wachten tijdens het onderhoud was zeer prettig met kopje koffie en worstenbroodje

Ruud Schuttelaars (Goirle)
18-08-2014

Alles goed

Anoniem
18-08-2014

goede, nette afhandeling

Nico Colly (Vaassen)
18-08-2014

Voldoet aan verwachtingen. Een minpunt is dat je niet opgehaald wordt door de klantentaxi als je auto gereed is.

Anoniem
18-08-2014

Bij de eerdere reparatie zat de strip niet goed geplakt en was de auto vuil van binnen (stof op de bekleding en statisch vuil op het interieur) het ontevreden gevoel berust alleen op het schade herstel, de receptie ed hebben mij altijd goed geholpen en informatie verstrekt.

Anoniem
18-08-2014

Klantvriendelijk, betrouwbaar

Garry Wanner (Rotterdam)
18-08-2014

Zijn vriendelijk, betrouwbaar, komen de afspraken na.

R.C.Koster (Capelle aan den IJssel)
18-08-2014

Staan altijd voor je klaar

Anoniem
18-08-2014

Ik ben tevreden hoe alles geregeld wordt op een vriendelijke manier

Mevrouw Borburg (Amsterdam)
18-08-2014

Dit is een gemiddelde van twee beoordelingen (8 en 10). Hoewel ik het niet echt storend vind, kreeg ik toch een telefoontje over een reeds voltooide onderhoudsbeurt. Er gaat dus kennelijk iets mis met de interne communicatie. Dit heeft echter ook een pluspunt, klanten krijgen voldoende aandacht. De vraag is echter of dat door klanten altijd als positief wordt ervaren of dat er ook klanten zijn die dit opdringerig vinden.

Dhr. R. de Jong (Oosterbeek)
18-08-2014

klantvriendelijk. plezierig in de omgang. kan afspraak maken, wanneer het mij het beste uitkomt.

Luink Pater (Nieuw-Roden)
18-08-2014

goeie dealer en een goeie verkoper regelt genoeg.

b beerda (groningen)
18-08-2014

Vriendelijk en professioneel

Anoniem
18-08-2014

Zijn correct en behulpzaam en te vertrouwen.

Mevr. Truijen (Roosendaal)
18-08-2014

goede service en vriendelijke medewerkers.

Dik van Gent (Rotterdam)
18-08-2014

Service en klantvriendelijkheid

Anoniem
18-08-2014

Prima service, snel en goed geholpen. We hebben weer veilig naar Spanje heen en weer kunnen rijden.

M Roos (Den Haag)
18-08-2014

Service is ruim voldoende

Anoniem
18-08-2014

correcte, deskundige medewerkers

Anoniem
18-08-2014