9,0
17.099 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

17.099 beoordelingen - Powered by TNS

Ze hebben het werk goed gedaan.

H.C.M. Krijnen (Noordhoek)
12-06-2014

Deze mensen weten wat service betekend

Wim Snijders (´s-Gravendeel)
12-06-2014

service, kennis en klantvriendelijkheid

A.E. Goudriaan-Stolk (Hellevoetsluis)
12-06-2014

Ik krijg vaak het idee dat men alleen uit is op mijn geld. Ik heb weinig vertrouwen in hun objectiviteit

Anoniem
12-06-2014

goede service

Anoniem
12-06-2014

Klantvriendelijk en goede service

Anoniem
12-06-2014

Ze komen zeer vriendelijk over, maar ik kan niet zien wat er in de werkplaats gedaan is. Ik neem aan dat wat ze moesten doen, goed gedaan is. Een ander punt is de update voor de tom tom. Om hiervoor 156 euro te moeten betalen vind ik overdreven veel.

Anoniem
12-06-2014

Gewoon een betrouwbare garage met betrouwbare mensen!

stok (sassenheim)
12-06-2014

Elke keer vriendelijk en goed geholpen proberen hun best te doen voor een goede service.

Frank Brouwer (Noordwijk)
12-06-2014

echte vakmensen met juiste instelling en goede service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J van der Leen (Schagen)
12-06-2014

Goede service en vriendelijk.

H Romijn (Den Helder)
12-06-2014

Zeer goede service

Jonnie Oostindie (Amsterdam)
12-06-2014

fietsenmakers

Anoniem
12-06-2014

Vriendelijk personeel,vooraf prijsopgave en veilig gevoel na bezoek aan de werkplaats.

H.E.M.Wubbolts (Huissen)
12-06-2014

deskundigheid & klantvriendelijkheid

Piet Knuttel (Groningen)
12-06-2014

Vriendelijk, accuraat. Als klant herkend. Voelt en is vertrouwd en betrouwbaar.

H.A. Oving-Miedema (Groningen)
12-06-2014

Ik geef een tien omdat, ik met onze toyota's altijd goed en naar behoren word behandeld bij de garage/dealer.

L.A.Boswijk (Veendam)
12-06-2014

tevreden over het onderhoud en de vakkennis, punt is wel dat het onderhoud bij de merkdealer steeds duurder wordt. Ook als je kijkt naar afleverbeurten bij het kopen van een nieuwe auto. In 2008 toen ik de groene corolla kocht waren de afleverkosten 295 euro. Toen ik dit jaar keek voor een nieuwe auto waren de afleverkosten 595 euro. De werkzaamheden binnen een afleverbeurt zijn vast niet veranderd. UIteindelijk heb ik dus bij een niet merkdealer mijn nieuwe auto gekocht wat een hoop geld heeft gescheeld.

Anoniem
12-06-2014

Werd correct geholpen en alles is volgens afspraak uitgevoerd. Toen de auto klaar was werd ik gebeld. En de auto was helemaal schoon gemaakt zowel binnen als buiten.

Anoniem
12-06-2014

Ik ben er zeer goed en vriendelijk geholpen. Kreeg een leuke prijs voor mijn oude auto.

I. Geleijns (Rijen)
12-06-2014

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

Anoniem
12-06-2014

wij komen al jaren bij deze dealer en hebben alleen maar goede ervaringen

h.huiting (alteveer)
12-06-2014

vriendelijk, deskundig, neemt de tijd

Anoniem
12-06-2014

Vriendelijk en deskundig

Anoniem
12-06-2014

mooi cijfer lijkt mij

Paul van Oers (Tilburg)
12-06-2014

vriendelijk personeel, hulpgevend, meedenken. goede kwaliteit

van deursen (tilburg)
12-06-2014

Vriendelijk personeel en goede service!

Corry de Wit - Hop (Made)
12-06-2014

Geeft het warme gevoel

Anoniem
12-06-2014

Fijne medewerkers en een goede service en klantvriendelijkheid

Anoniem
12-06-2014

dealer van Dorst is een voorbeeld voor alle dealers in nederland

yvonne luijbregts-huijbregts (breda)
12-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.