9,0
16.935 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

16.935 beoordelingen - Powered by TNS

deskundigheid & klantvriendelijkheid

Piet Knuttel (Groningen)
12-06-2014

Vriendelijk, accuraat. Als klant herkend. Voelt en is vertrouwd en betrouwbaar.

H.A. Oving-Miedema (Groningen)
12-06-2014

Ik geef een tien omdat, ik met onze toyota's altijd goed en naar behoren word behandeld bij de garage/dealer.

L.A.Boswijk (Veendam)
12-06-2014

tevreden over het onderhoud en de vakkennis, punt is wel dat het onderhoud bij de merkdealer steeds duurder wordt. Ook als je kijkt naar afleverbeurten bij het kopen van een nieuwe auto. In 2008 toen ik de groene corolla kocht waren de afleverkosten 295 euro. Toen ik dit jaar keek voor een nieuwe auto waren de afleverkosten 595 euro. De werkzaamheden binnen een afleverbeurt zijn vast niet veranderd. UIteindelijk heb ik dus bij een niet merkdealer mijn nieuwe auto gekocht wat een hoop geld heeft gescheeld.

Anoniem
12-06-2014

Werd correct geholpen en alles is volgens afspraak uitgevoerd. Toen de auto klaar was werd ik gebeld. En de auto was helemaal schoon gemaakt zowel binnen als buiten.

Anoniem
12-06-2014

Ik ben er zeer goed en vriendelijk geholpen. Kreeg een leuke prijs voor mijn oude auto.

I. Geleijns (Rijen)
12-06-2014

Prettig en betrouwbaar bedrijf.

Anoniem
12-06-2014

wij komen al jaren bij deze dealer en hebben alleen maar goede ervaringen

h.huiting (alteveer)
12-06-2014

vriendelijk, deskundig, neemt de tijd

Anoniem
12-06-2014

Vriendelijk en deskundig

Anoniem
12-06-2014

mooi cijfer lijkt mij

Paul van Oers (Tilburg)
12-06-2014

vriendelijk personeel, hulpgevend, meedenken. goede kwaliteit

van deursen (tilburg)
12-06-2014

Vriendelijk personeel en goede service!

Corry de Wit - Hop (Made)
12-06-2014

Geeft het warme gevoel

Anoniem
12-06-2014

Fijne medewerkers en een goede service en klantvriendelijkheid

Anoniem
12-06-2014

dealer van Dorst is een voorbeeld voor alle dealers in nederland

yvonne luijbregts-huijbregts (breda)
12-06-2014

Duidelijk over te verwachten kosten. Eerst overleg en dan pas reparaties. Vriendelijk en correct te woord gestaan door receptie medewerkers.

Anoniem
12-06-2014

hebben me al jaren altijd goed geholpen

Anoniem
12-06-2014

Goede snelle service

Anoniem
12-06-2014

De service is uitstekend en je wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan.

H.C. Reinders-Moraal (Den Haag)
12-06-2014

De algehele houding van de Toyota medewerkers is hoffelijk

Anoniem
12-06-2014

Ben meer dan tevreden met deze dealer. Zowel balie- als werkplaats personeel heel vriendelijk. zowel

Mevr.L.Frischalowski-Oostindie (haarlem)
12-06-2014

Kom er al jaren en wordt altijd zeer correct en vriendelijk behandeld. Heb totaal geen klachten !

Anoniem
12-06-2014

Ik kan de dealer nog niet goed dus eerst even afwachten

Anoniem
12-06-2014

gewoon goede dealer, klantvriendelijk, goede service

Anoniem
12-06-2014

Goede sfeer, goede informatie, nette zaak. Deskundige medewerkers.

Louise (Zwanenburg)
12-06-2014

Super klantgericht. Ik werd heel correct ontvangen. Ik had aangegeven dat ik wat haast had en de dealer maakte daar geen probleem van, maar koos er zelf voor twee monteurs op de auto te zetten waardoor ik ruim voor mijn uiterste tijd klaar was. Super!

Anoniem
12-06-2014

Betrouwbaar en goede service

Anoniem
11-06-2014

allens naar tevredenheid.

Anoniem
11-06-2014

De kwaliteit van personeel, van de procesgang de klantvriendelijkheid, de onderlinge omgang van het personeel... Prima!

I. Bessemans (Tilburg)
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.