9,0
16.690 beoordelingen
1141_TO_Webbeelden_Toyota_Betaalplan_1920x1080_04

Private Lease of financieren

Kies de financiering die bij u past

Geld lenen kan in meerdere vormen en soorten leningen. Het Toyota Betaalplan van Toyota Financial Services is een vorm van huurkoop, ook wel aflopend krediet genoemd. Hierbij betaalt u een vast termijnbedrag om de lening terug te betalen. De rente, en daarmee het termijnbedrag, blijft tijdens de hele looptijd gelijk.

Bereken uw maandbedrag
Wat houdt huurkoop in?

Huurkoop is het beste te vergelijken met een mobiel telefoonabonnement. U betaalt uw auto af via een vast maandbedrag. Van tevoren bepaalt u hoelang het abonnement – of in dit geval de financieringstermijn voor uw auto – loopt. De auto die u via huurkoop financiert, is gedurende de looptijd van de financiering juridisch eigendom van Toyota Financial Services. Heeft u alle termijnen van het Toyota Betaalplan betaald en de lening volledig afgelost? Dan wordt u volledig eigenaar van de auto. Binnen deze vorm van financiering zijn de onderhoudskosten, de autoverzekering en de wegenbelasting voor eigen rekening.

1141_TO_Webbeelden_Toyota_Betaalplan_1920x1080_09
1141_TO_Webbeelden 2_Toyota_Betaalplan_1920x1080_1
Wat is Private Lease?

Private Lease is ook een vorm van financiering, maar u wordt na de looptijd van het leasecontract geen eigenaar van de auto. Na afloop van het leasecontract kunt u het contract verlengen, een ander leasecontract aangaan of de auto kopen, al dan niet via het Toyota Betaalplan. Kiest u voor Toyota FlexLease, dan kunt u al na 12 maanden kosteloos opzeggen of wisselen naar een andere auto. In tegenstelling tot financieren, zijn bij Private (Flex)Lease het onderhoud, de belasting en de verzekering van de auto inbegrepen. U betaalt alleen nog de brandstof of de elektriciteit.

Bereken uw maandbedrag
Koop met Toyota Betaalplan (Huurkoop)
  • Een vast bedrag per maand.
  • Maandbedrag excl. onderhoud, belasting, verzekering en brandstof.
  • Flexibel – U bepaalt zelf hoeveel kilometer u rijdt.
  • Aan het einde van de looptijd: u bent eigenaar van de auto.
Private Lease
  • Een vast bedrag per maand.
  • Maandbedrag incl. onderhoud, belasting en verzekering. Brandstof betaalt u zelf.
  • Een vast aantal kilometers per jaar (jaarkilometrage) – Bij meer kilometers betaalt u een opslag.
  • Aan het einde van de looptijd: u levert de auto in. U bent geen eigenaar van de auto.