9,0
18.725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.725 beoordelingen - Powered by TNS

het pand begint wat gedateerd te worden

G Jongejans (Assendelft)
11-06-2014

goede ervaring tot nu toe

Anoniem
11-06-2014

Correcte behandeling

Anoniem
11-06-2014

Alles goed geregeld

Anoniem
11-06-2014

vriendelijkheid, mee denkend, zoals je als klant behandeld wil worden, je voelt je als klant belangrijk, dat is toch wat we allemaal willen, in een woord geweldig.

George (hoofddorp)
11-06-2014

goede service. Vriendelijk, en competent

Anoniem
11-06-2014

vertrouwen en klantvriendelijk

Anoniem
11-06-2014

vriendelijk personeel goede service comfortable wachten (koffie, wifi, zithoek)

Anoniem
11-06-2014

prettige vriendelijke service

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijk en correct

G. van Tiel (Leusden)
11-06-2014

ze zijn heel goed

Anoniem
11-06-2014

Uitstekende service. Vriendelijk personeel. Vooraf prijsopgave die uiteindelijk klopt. Er wordt meegedacht met de klant. Meekijken met de monteurs is geen probleem.

Anoniem
11-06-2014

Het lijkt er op dat er geen tijd meer is voor een zeer vaste klant. ik ben dan ook in overweging om naar een andere dealer/garage te gaan.

Anoniem
11-06-2014

Op zich prima, goed voorlichting en op de hoogte gehouden van de extra reparaties. Prijs van beurt was opgegeven zonder btw, viel daarom achteraf wel tegen.

Anoniem
11-06-2014

zeer goed bedrijf voor de klanten.

j.p.dijkema (groningen)
11-06-2014

ik ben zeer tevreden met deze dealer in Veendam.

Ad van Maastrigt (Veendam)
11-06-2014

Vriendelijk en goede service

Anoniem
11-06-2014

Gastvrijheid, vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar, zorgvuldig

A.M.A de Jong (Den Hoorn)
11-06-2014

Toyota Haarlem neemt mensen serieus, ze zijn klantvriendelijk en willen je altijd helpen al is het maar advies over de kleur van de auto. Ze schakkelen snel en luisteren goed naar wat de klant te zeggen heeft.

Anoniem
11-06-2014

Goed geholpen met een huurauto, die ik nodig had omdat mijn vorige auto total loss was, bij binnenkomst van nieuwe auto met voorrang behandeld bij het rijklaar maken zodat ik snel weer kon rijden.

Anoniem
11-06-2014

Eerlijke informatie, geen druk, er werd altijd tijd gemaakt, ook telefonisch goed bereikbaar

Anoniem
11-06-2014

alles prima, hooguit wat kleingiheidjes. bijvoorbeeld merk ik nu dat de kaart van de NAV eigenlijk al wat ouder is dan het moment van verkoop. Maar daar moet ik wellicht nog even naar vragen

Anoniem
11-06-2014

Voor dat ik voor de Toyota heb gekozen ben ik eerst bij de dealer in s'Gravensande geweest daar heb ik een proefrit gemaakt... Daar ben ik ook tevreden over.

Van Essen (Naaldwijk)
11-06-2014

Rustige en uiterst vriendelijke ontvangst, goede ondersteuning bij vragen, geen gedwongen sfeer. Klant bepaalt richting en keuze, de dealer ondersteunt en adviseert. Als klant krijg je het gevoel dat je zelf keuzes maakt en in je keuze wordt geholpen en je niet te maken hebt met het type 'gladde verkopers'. Ik ben zelf ruim 30 jaar vertegenwoordiger geweest (nu eigen bedrijf) en besef terdege dat klanten niet geindoctrineerd willen worden.

J.C. Bergman (Haarlem)
11-06-2014

Afspraken goed nagekomen, goede levertijd indicatie, behulpzaam, duidelijk

Anoniem
11-06-2014

Klantvriendelijk.

A.B.Boot (Zuid- Beijerland)
11-06-2014

Het was gewoon hoe ik verwachtte niet meer niet minder

Anoniem
11-06-2014

wij hebben nog geen ervaring met deze dealer dus houden we het midden groetjes adri en martin.

kok (heemstede)
11-06-2014

Behulpzaam

Anoniem
11-06-2014

Goede service, goede informatie over de auto die ik wilde (mijn keuze voor de Auris Sports Wagon Hybrid had ik al gemaakt) en uitgebreide toelichting o.a. op onderhoud.

Anoniem
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.