9,0
17.140 beoordelingen
Terug naar overzicht
01_Wereldpremiere-geheel-nieuwe-B-segment-SUV-in-Geneve-hero.jpg

Nieuwe compacte SUV van Toyota!

Sportief gelijnd, geheel eigen design

Geweldig nieuws voor wie een nieuwe, betrouwbare en compacte SUV zoekt: op de Autosalon van Genève (5-15 maart 2020) presenteert Toyota een geheel nieuwe, compacte SUV in de klasse van de Toyota Yaris. Je moet er nog even op wachten, maar het belooft een heel stoere auto te worden!

01_Wereldpremiere-geheel-nieuwe-B-segment-SUV-in-Geneve-555.jpg
Heel eigen persoonlijkheid

De hier afgebeelde designschets van de aangekondigde ‘B-SUV’ geeft alvast een idee van hoe de auto eruit komt te zien. Je ziet relatief grote wielen op de hoeken van de carrosserie, vloeiende lijnen, een aflopende daklijn en een gedrongen, krachtige houding. Het model krijgt een onderscheidend design en een heel eigen persoonlijkheid! Tevens biedt de SUV een hoge instap voor extra zicht op de weg en een prettige in- en uitstap.

Hoge mate van rijplezier

De Toyota SUV komt te staan op het voertuigplatform van de nieuwe Toyota Yaris die vanaf medio 2020 in Nederland te koop is. Dit bijzondere platform wordt overigens gebruikt voor bijna ieder nieuw Toyota-model, ongeacht de grootte van het model, dankzij de relatief eenvoudige aanpasbaarheid. Wat alle modellen met elkaar delen, is de hoge mate van rijplezier dankzij dezelfde bouwwijze met een laag zwaartepunt en extra verfijnde rijeigenschappen. De nieuwe, compacte SUV van Toyota is daarop geen uitzondering.

yaris-2020-sl1-555x249_tcm-22-1778844_tcm-22-1847064.jpg
Europees georiënteerd

Enthousiast geworden? Dat begrijpen we. De nieuwe SUV van Toyota belooft heel aantrekkelijk te worden! Zijn naam maken we nog niet bekend, evenals de Nederlandse introductiedatum. Het nieuwe model beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève (5-15 maart 2020). Tegen die tijd verklappen we meer details. We beloven in ieder geval dat hij het wachten waard is. Het is een Europees georiënteerde SUV die geproduceerd zal worden in dezelfde fabriek als de Toyota Yaris in het Noord-Franse Valenciennes. Schrijf je in voor de Toyota Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe SUV!

Houd me op de hoogte Ontdek de nieuwe Yaris