9,0
17.140 beoordelingen
Terug naar overzicht
dafne4-hero.jpg

Dafne Schippers nieuwste Toyota ambassadeur

Beiden hebben een olympisch doel

Mobiliteit is: je vrij kunnen bewegen om het beste uit jezelf te halen. Dat is Toyota op het lijf geschreven. We ontwikkelen tenslotte onder de noemer ‘Mobility for All’ allerlei vormen van mobiliteit: van waterstofbus tot bezorgrobots. Maar wie halen nu echt het beste uit zichzelf? Olympische sporters! Daarom gaan Toyota en Europees en tweevoudig wereldkampioene Dafne Schippers de samenwerking aan. Op naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020!

Toyota RAV4 Hybrid

De kersverse ambassadeur rijdt in de nieuwe Toyota RAV4 Hybrid. “Ik ben erg blij met de samenwerking met Toyota. Toyota stelt als merk hoge eisen aan alles wat ze doen en is altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren. Dat geldt ook voor mij. Als topsporter werk ik elke dag keihard om steeds een beetje beter te worden”, aldus Dafne Schippers: “Dat doorzettingsvermogen van het merk spreekt mij erg aan. In mijn carrière heb ik tegenslag en tegenwerking gehad, maar ik heb altijd doorgezet en altijd mijn einddoel scherp voor ogen gehouden. Met resultaat.”

dafne7-Een-schoon-olympisch-wagenpark.jpg
Start Your Impossible

De samenwerking tussen Toyota en de 27-jarige topatlete is onderdeel van ‘Start Your Impossible’, een wereldwijde campagne van Toyota waarin de samenwerking met de olympische sporters centraal staat. Start Your Impossible biedt inzicht in de extreme toewijding van atleten aan hun sport. Elke dag streven zij ernaar om een stukje beter te worden en milliseconden van de eindtijd af te schrapen. Net als Toyota, dat streeft naar nieuwe mobiliteitsoplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

dafne3-start-your-impossible-1140.jpg
Een schoon olympisch wagenpark

Toyota wil juist als officiële mobiliteitspartner van de Olympische en Paralympische Spelen het efficiëntste wagenpark ooit creëren. Dat moet het milieu en de sporters tijdens de Spelen zo min mogelijk belasten. Daarom stelt Toyota tijdens de Olympische Spelen futuristische elektrische auto’s beschikbaar, zoals de e-Palette en voertuigen ‘op’ waterstof, zoals de Toyota Mirai en de Sora waterstofbus. Zelf draagt Schippers ook haar steentje bij aan een schoner Olympisch wagenpark. Haar Toyota RAV4 Hybrid rijdt namelijk tot 50 procent van de tijd elektrisch.

dafne1-Toyota-RAV4-Hybrid-1-555.jpg
dafne2-Toyota-RAV4-Hybrid-2-555.jpg
Inschrijven Toyota nieuwsbrief Hou me op de hoogte