9,0
19.451 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

19.451 beoordelingen

Rustige en uiterst vriendelijke ontvangst, goede ondersteuning bij vragen, geen gedwongen sfeer. Klant bepaalt richting en keuze, de dealer ondersteunt en adviseert. Als klant krijg je het gevoel dat je zelf keuzes maakt en in je keuze wordt geholpen en je niet te maken hebt met het type 'gladde verkopers'. Ik ben zelf ruim 30 jaar vertegenwoordiger geweest (nu eigen bedrijf) en besef terdege dat klanten niet geindoctrineerd willen worden.

J.C. Bergman (Haarlem)
11-06-2014

Afspraken goed nagekomen, goede levertijd indicatie, behulpzaam, duidelijk

Anoniem
11-06-2014

Klantvriendelijk.

A.B.Boot (Zuid- Beijerland)
11-06-2014

Het was gewoon hoe ik verwachtte niet meer niet minder

Anoniem
11-06-2014

wij hebben nog geen ervaring met deze dealer dus houden we het midden groetjes adri en martin.

kok (heemstede)
11-06-2014

Behulpzaam

Anoniem
11-06-2014

Goede service, goede informatie over de auto die ik wilde (mijn keuze voor de Auris Sports Wagon Hybrid had ik al gemaakt) en uitgebreide toelichting o.a. op onderhoud.

Anoniem
11-06-2014

Goede service en fijne, aardige verkoopmedewerker.

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijke en bekwame medewerkers

Anoniem
11-06-2014

Altijd een zeer vriendelijke benadering, daarnaast zij geven mij de indruk deskundig te zijn.

Anoniem
11-06-2014

ik heb geen klachten over dit bedrijf !!

Th.B.Breur (Roosendaal)
11-06-2014

De vriendelijke en duidelijke uitleg en ruggespraak, betreffende de werkzaamheden welke verricht moeten worden.

J.Ketting (Hellevoetsluis)
11-06-2014

goede service en kwaliteit

Anoniem
11-06-2014

erg behulpzaam, goede service, snelle reacties op vragen/opmerkingen/problemen.

Van Stokrom (Naaldwijk)
11-06-2014

Vriendelijke mensen en goede service.

Anoniem
11-06-2014

klantvriendelijk en servicegericht . opningstijden vooral in de ochtend wel laat, beter als open is om 07.30 uur.

Anoniem
11-06-2014

Alles verloopt soepel en snel.

Anoniem
11-06-2014

Goeie dealer alleen wel erg duur.

Anoniem
11-06-2014

Uitstekende service.

Erik de Bont (Zaandam)
11-06-2014

Goed geholpen, vriendelijk, ik voel mij als klant behandeld, eerlijk verhaal mbt het inruilen van de bestaande toyota verso

Anoniem
11-06-2014

veel ruimte rondom bedrijf en prettige benadering door personeel

de Jong (Rotterdam)
10-06-2014

toyota beukers is een zeer vriendelijk en behulpzaam (en bovenal) betrouwbaar bedrijf !!

Ronald Bergsma (Monster)
10-06-2014

prima service, klantvriendelijke benadering, duidelijk over de werkzaamheden

Anoniem
10-06-2014

Mensen tijdig waarschuwen dat het langer gaat duren, dus duidelijkheid

Claudette Vroon
10-06-2014

Ik word op een zeer correcte wijze te woord gestaan en/of geholpen. Ik heb een zeer sterk gevoel van vertrouwen over het onderhoud van mijn Toyota. Vertrouwen is voor mij van groot belang inzake de kosten van het onderhoud. Toyota onderdelen zijn duur t.o.z. van andere merken. Helemaal in vergelijking met de prijzen in Duitsland. Pas die kosten aan en jullie verkopen zeker twee keer het aantal Toyota's als jullie nu doen. Ik neem dit mijn dealer niet kwalijk, maar de importeur wel.

Anoniem
10-06-2014

Duidelijke uitleg, geduld, niet opdringerig.

Anoniem
10-06-2014

Goede service en duidelijkheid

Anoniem
10-06-2014

Wordt altijd netjes geholpen.

Anoniem
10-06-2014

Betrouwbaar

Anoniem
06-06-2014

Gewoon zoals het hoort

Anoniem
06-06-2014