9,0
18.863 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Louwman Dealerbedrijven

9,0

18.863 beoordelingen

keurige behandeling en geen reden tot klagen

Anoniem
01-07-2014

omdat dit mijn mening is over de dealer

A.J. Rouwhorst (Elst)
01-07-2014

Goede ervaring en geen vervelende zaken te melden. Met verkoper eerlijk en no-nonsens zaken doen.

Anoniem
01-07-2014

Goede behandeling

O Smolders (Haarlem 2023 j j)
01-07-2014

ben heel tevreden

Anoniem
30-06-2014

Alles was perfect.

Anoniem
30-06-2014

Ik ben tevreden over de behandeling aan de balie en over de werkzaamheden die nodig waren.

Anoniem
30-06-2014

niet de dealer maar toyota moet betere produkten leveren de levensduur van de onderdelen is erg teleurstellend

rob kooijman (haarlem)
30-06-2014

vriendelijk, duidelijk, extra service bv kentekenplaat was gedeukt en ik werd verrast dat dit hersteld was zonder extra kosten

M. van Duijn (Zoeterwoude-rijndijk)
30-06-2014

Je wordt op een keurige manier benaderd, ook wanneer er extra werkzaamheden moeten worden verricht met de daarbij extra kosten. De keuze om die extra werkzaamheden direct dan dan wel in fases te laten verrichten wordt aan je zelf over gelaten.

Anoniem
30-06-2014

klant vriendelijk, duidelijke informatie

Anoniem
30-06-2014

werkzaamheden zijn dit jaar goed uitgevoerd, maar vorig jaar niet . toen was de plug van het oliecarter niet goed aangedraaid, hetgeen resulteerde in olie lekkage zonder dat ik het wist,

A. van Os (Ridderkerk)
30-06-2014

Aardige en betrouwbare mensen met een deskundig advies

Laurens Roek (Hoofddorp)
30-06-2014

Ik ben tevreden over de gang van zaken mbt de koop van deze auto. Ik heb verder nog geen ervaring met deze dealer.

Anoniem
30-06-2014

betrokken, prettig contact kennis van zaken.

M. de Vetter (BREDA)
30-06-2014

Alles was heel duidelijk

Mevr Bastiaansen
27-06-2014

Gezellig en vriendelijk.

Anoniem
27-06-2014

Erg tevreden met de keuze aan modellen ter vergelijking, ook bij wat wel/niet bij mijn eigen wensen (en budget) past. Zeer goede persoonlijke begeleiding en uitleg

Anoniem
27-06-2014

Klantvriendelijkheid en service staan voorop. Volledige vertrouwen dat ik een goede aankoop heb gedaan.

Anoniem
27-06-2014

Prima service, vriendelijk en altijd stapje extra

Anoniem
27-06-2014

is een goed cijfer in mijn ogen

Anoniem
27-06-2014

Wij geven garage Dorst uit Roosendaal een dikke vette 9, vanwege hun uitstekende service, en vriendelijkheid, en zeker niet te vergeten hun kennis van zaken, of het nu gaat om de medewerkers van de werkplaats of van de receptie of de verkopers ze verdienen allemaal een 9. Bij deze garage staat de klant centraal!!!

Van Kuyk Willem (Zundert.)
27-06-2014

Prettige klantbehandeling. Goede service.

Anoniem
27-06-2014

Goede kwaliteit en service

Anoniem
26-06-2014

ik ging voor de reparatie van een ruitenwisser, ik kreeg te horen dat de stoelgeleider vervangen moest worden ivm gebreken in deze serie, dat was garantie van toyota, en tevens dat er een onderhoudsbeurt uit gevoerd moest worden, dit heb ik ook laten doen. vervangend vervoer, een fiets in slechte en gevaarlijke staat.

Jansen G J (Tilburg)
26-06-2014

vriendelijk, duidelijk, service

M.Vos (Waalwijk)
26-06-2014

wij zijn tevreden klant !

Anoniem
26-06-2014

nul service, slechte afspraken. een team dat niet weet wat de ander doet

con van aert (breda)
26-06-2014

betrouwbaar, kundig, klantvriendelijkpersoneel

Anoniem
26-06-2014

De medewerkers zijn allen deskundig en vriendelijk. Ze zijn altijd bereid om zich even extra in te zetten om een eventueel probleem op te lossen.

Bastiaansen (Breda)
26-06-2014